onsdag, november 09, 2005

Ritt, HUT og karrieren

Hendes valgkamp har som slogan : "Ingen slinger i valsen".
Nogle ville finde hendes karriere bedre sammenfattet i ordene:
"Ingen vals i slingeren".

Davis Rehling i Information (han hentyder antagelig til at hendes politiske resultater er omvendt proportionale med hendes strålende karriere)


Opinion: Er Ritt Bjerregaard enig?
Berlingske Tidende 9. november 2005
Af Helle Merete Brix, redaktør af Sappho.dk
Hizb ut-Tahrir Ritt Bjerregaard anklagede forleden Søren Pind for at have allieret sig med »højreradikale og etnocentriske kræfter«. Årsagen er, at Pinds spørgsmål til Bjerregaard om, hvorvidt den socialdemokratiske kandidat Sikandar Malik Siddique har forbindelse til Hizb ut-Tahrir, er inspireret af en artikel i det nystartede elektroniske tidsskrift www.sappho.dk.
Sappho, der er Trykkefrihedsselskabets tidsskrift, har to skrivende redaktører, Lars Hedegaard og undertegnede. Søren Krarup og Jesper Langballe var, som Bjerregaard skriver, ganske rigtigt med til at stifte Trykkefrihedsselskabet, men de sidder ikke i bestyrelsen og har ingen indflydelse på Sapphos redaktionelle arbejde. Sapphos redaktion består derimod udover Hedegaard og Brix af Farshad Kholghi, der er født i Iran – er han også etnocentrisk? – samt vores webmaster Marianne Asbæk Kristensen, der, som det fremgår af hjemmesiden, er medlem af Det Radikale Venstre. Er hun også højreradikal?
Det er tankevækkende, at Bjerregaard slet ikke forholder sig til artiklens kendsgerninger, men nøjes med at proklamere, at det er ondsindede kræfter, der har udspredt oplysningen. Og så behøver man ikke undersøge fakta. Bjerregaard er tilfreds med, at Siddique selv nu siger, at der ikke er noget om snakken. Men da Sappho talte med den unge kandidat, benægtede han ikke en tilknytning til Hizb ut-Tahrir, men nøjedes med at sige, at det er irrelevant for hans kandidatur, da han stiller op som lokalpolitiker på Nørrebro! Denne samtale har Sappho på bånd, og Bjerregaard må gerne høre den.
Hun kunne også læse Siddiques indlæg fra 14. november 2004 på den socialdemokratiske studenterorganisation Frit Forums website. Indlægget er nu slettet, men findes i arkiv og på Sapphos hjemmeside.
Her skriver den socialdemokratiske kandidat om angrebet på Amerika 11. september, at »Den amerikanske regering kastede straks skylden på al-Qaeda, men har dog stadig den dag i dag ikke formået at kunne fremvise konkrete beviser«.Er Bjerregaard enig? Og er det i øvrigt med sådanne kandidater og udtalelser, at Helle Thorning-Schmidt med tiden vil vælte Fogh?
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net