mandag, november 07, 2005

Ud og be´med DSB

Omar Marzouk, stand-up-komiker.
"Islam er grundlaget for hele min eksistens"
bladet findes som PDF fil, men den er i øjeblikket beskadiget. Ellers fås det i tog og på stationer.
Man bemærker "November 2005" nede til venstre - på arabisk. Next stop Mekka.
http://makeashorterlink.com/?C44125E1C

og nu vi er ved det, så chatter Information idag med Tariq Ramadan, Islams svar på Scientology og et oversmart reklamebureau:
Ramadan
Information 7. november 2005
Identiteten er blevet en besættelse for både muslimer og ikke-muslimer, siger euromuslimen Tariq Ramadan
Der er en utryghed i tiden, der gør folk besatte med at værne om deres identitet. Man er dansker eller man er muslim. Man er franskmand eller man er indvandrer. Det er en besættelse, der gør døv og truer med at sprænge samfundet.
"Vi har bygget ghettoer rundt om vore sjæle. Kom dog ud af disse mentale, sociale og religiøse ghettoer og tal sammen!"
Sådan siger Tariq Ramadan efter dage, hvor frustrerede, desperate unge med rødder i andre kulturer har hærget gaderne i Paris og omegn, ligesom de har gjort det i Århus. Og hvor andre unge - stærkt religiøse danskere med muslimsk indvandrerbaggrund - er blevet fængslet, sigtet for i tilsvarende frustration at have planlagt terrorattentater i Europa..........word dok:
http://files.upl.silentwhisper.net/upload7/Ramadan.doc
& jerimiaderne ,der er de samme hvad enten
de kommer fra DR, Politiken, Al Jazeera eller
en Iransk Nobelpristager. Her Politiken, 2.sektion
forsiden.

Ikke så underligt en del danskere er lede og
kede af Islam. Ikke bare forventes de at afgive land til mennesker der ikke selv kan opbygge stater. Ikke bare skal de betale for deres underhold og overforbrug af offentlige ydelser.
De skal også høre på deres evindelige klynkeri og forurettethed:
Mere end hver fjerde dansker ser negativt på muslimske indvandrere generelt efter pågribelsen af syv personer, der nu er sigtet for terror. Udviklingen er dybt bekymrende, mener leder af rådgivningscenter.
Den seneste tids anholdelser af syv formodede terrorister herhjemme har betydet, at mere end hver fjerde dansker nu tager afstand fra muslimske indvandrere i det danske samfund. I en meningmåling udført af Instant-Answer for URBAN siger 27 procent af de 1.500 adspurgte nemlig, at pågribelsen af de syv personer har haft negativ betydning for deres syn på muslimer i Danmark generelt.»Det er stærkt bekymrende,« siger lederen af Dokumentations- og Rådgivningscentret om Racediskrimination (DRC), Niels-Erik Hansen.....................
http://www.urbanavis.dk/article.php?id=3918
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net