søndag, november 06, 2005

Hykleri ,luskeri, fejghed og mangel på lederevner

Mange betragtere forudså for år tilbage at når svenske politikere en dag indså det uholdbare i den fortsatte maseindvandring, ville stopklodsen være administrativ. Ikke politisk, udtalt ved lovgivning så alle var klar over reglerne.
"Beating around the bush" - i det håb at ingen rigtig lagde mærke til at anerkendelsesprocenten sank fra 40 til 9 % på 4 år.
Så sig det dog ligeud - "Vi har ikke plads eller råd til flere" i stedet for at stå og glo midt i vadestedet. Så meget kan jeg være enig med psykiateren her om. Hans løsningsforslag er et andet end mit, sådan må det se ud for en læge.
Politikernes nuværende luskeri håber jeg giver dem en gevaldig rekyl en dag - og det er en hån at holde asylsøgere hen med løgn og halvhjertede løfter. Hvor svært skal det være at sige "Nej"?. Svage vindbøjtler. Ligesom Blair, der pludselig har glemt alt om at genforhandle eller opsige den selvmorderiske 1951 flygtningekonvention. Dvs. - indtil de næste 100 englændere er spunget i stumper og stykker.
Sandheden om den svenske Riksdag er nok snarere den, at der ikke er et normalt begavet medlem med virkelighedssansen i behold, der ikke ved hvor meget de har skadet deres land. Og de har bestemt ikke tænkt sig at begå politisk selvmord ved at lovgive om det, indirekte indrømme en medskyld. "Apres nous, le deluge" kunne de ha tatoveret på brøstet, ja uden på skjorten. Forsamlingen minder mig om det danske socialdemokrati fra 2001 og frem - en kompasnål der har mistet sin nord-pol og fortvivlet prøver at skjule det , med stadig hulere floskler.


"Den utdragna asylprocessen är statlig misshandel och tortyr" Det är tortyr att låta människor leva i total ovisshet om framtiden, skriver David Eberhard.

Den 11 september skrev jag på DN Debatt om Sveriges trygghetsnarkomani. I min argumentation tog jag upp invandrarpolitiken i Sverige som ett område där vi måste tänka annorlunda för att inte göra mer skada än nytta. Jag vill med denna artikel förtydliga ett av de sätt landet Sverige psykiskt misshandlar de invandrare som kommer hit. Ett utmärkt exempel på hur trygghetsstaten blandar välvilja med total känslokyla.
Staten anser sig nämligen behöva skydda sina egna invånare i så hög grad att det går ut över de som kommer hit från verkligt otrygga miljöer. Därför stänger man gränsen närmast totalt, men för att inte framstå som elaka låter man de som kommer hit vänta i åratal på besked och ger dem falska förhoppningar om den fantastiska svenska staten.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=483804&previousRenderType=2

Kan man stemme Radikalt med fødderne ?
Frit skolevalg giver indvandrerskoler
jeg skal holde øje d. 15, om nogen går på hænder ind i stemmeboksen:
Danmark har nu 36 skoler, hvor over 50 pct. af eleverne har indvandrerbaggrund. Ny analyse viser, at jo større andelen bliver, jo dårligere klarer eleverne sig til prøverne.
Skolefolk advarer om, at det nye, frie skolevalg yderligere vil øge problemerne.
Det frie skolevalg, der trådte i kraft i august i år, vil gøre stadig flere skoler til indvandrerskoler til stor skade for integrationen. Det forudser en række skolefolk i forbindelse med en opgørelse, som Morgenavisen Jyllands-Posten har foretaget over fordelingen af landets tosprogede elever.
Opgørelsen viser, at der nu er 36 skoler i Danmark, hvor tosprogede elever udgør over 50 pct. af eleverne. På yderligere godt 30 skoler udgør de tosprogede børn mellem en tredjedel og halvdelen af eleverne. Typisk for flere skoler er, at andelen er fordoblet på 10 år.............
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3366718/
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net