lørdag, november 12, 2005

Spil "Asylspelet"

inden du tænder for SVT´s helaftenspropaganda, så er du bedre rustet. Med sikkerhed kemisk fri for svenskere der er ved at føle sig som flygtninge i eget land.
Lige min idé om en perfekt lørdag aften. Fra 20.00 til 00:30.

http://svt.se/
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=2092

Jan Gijå
får en alt for venlig presse i Danmark en gang om året. Det er fordi danskere kun kender hans tju-bang romaner.
Når man tænker på hvor svært det er for en menig svensker at skrive i en hjemlig avis mod Guillou (der jo har et solidt formuleringsprivillegium) - så forstår jeg ikke at ikke flere skriver mod ham i danske aviser, hvor det er langt nemmere.
Jan Guillou har samlet femten års sylespidse klummer fra »Aftonbladet«, der går i kødet på feminister, journalister, direktører – og Pia Kjærsgaard. »Påtager man sig at debattere mod hende,« skriver Guillou, »er det ens forbandede pligt at vinde«.
Vatnissen
Helt op på stikkerne kommer Guillou i en tekst fra 2002, hvor han kalder Folkpartiets leder, Lars Leijonborg, for en »vatnisse«, fordi han i en tv-transmitteret debat med Pia Kjærsgaard (»lederen af det fremmedfjendske Dansk Folkeparti«) lod sig slagte for åbent tæppe. Efter Guillous mening, fordi man aldrig må debattere med Pia Kjærsgaard ud fra nogle alment underforståede demokratiske spilleregler. I stedet bør man snyde, afbryde, håne, spøge, spotte, anfægte modpartens intelligens og – ikke mindst – overdrive:
»Den hæmningsløse overdrivelse eller fantastiske løgn er et gennemgående træk hos den racistiske debattør. Pia Kjærsgaard påstår for eksempel, at de største svenske byer er ved at forvandles til borgerkrigens Beirut »med klankrige, æresdrab og massevoldtægter«. Og ifølge Kjærsgaard truer situationen i Sverige freden i Nordeuropa, fordi vores racekrig er ved at brede sig, hvorfor man bør overveje en klap i Øresundsbroen for i det mindste at redde Danmark fra den svenske fare. Selvfølgelig tror racisten Pia Kjærsgaard ikke på, hvad hun siger, så dum er hun ikke.« word dok
http://files.upl.silentwhisper.net/upload4/gija.doc
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net