mandag, februar 13, 2006

Dannebrog i Paris

Free Image Hosting at ImageShack.us
Islamic Protestors in Paris Come Face to Face with an Unexpected Counter-Protest

http://no-pasaran.blogspot.com/2006/02/islamic-protestors-in-paris-come-face.html

video:
http://www.dailymotion.com/search/islamistes/video/46200

Hjælp, Drude.........

hvordan finder jeg ellers ud af "blindgyden"?

Därför ska ni inte stödja Danmark

Att i dag visa solidaritet med Danmark är att ställa sig på de islamofoba och främlingsfientliga krafternas sida.

»Och Danmark måste självt hitta vägar ur sin
återvändsgränd. Naturligtvis ska vi alla ge stöd till en sådan utveckling. Men inte genom ospecificerat stöd till det officiella Danmark som dessvärre blivit symbol för europeisk arrogans och islamofobi. Utan till alla de danskar som protesterar - och de är trots allt tillräckligt många för att vi inte ger upp hoppet om det humanistiska Danmarks snara comeback.«

DRUDE DAHLERUP & PER GAHRTON

(Dahlerup er siden 1998 genus professor i Stockholm. Hun er datter af kommunisten og radikal-femnisten, Elin Appel. Hun er også - tro det elller lad være - søster til DF´s Ulla Dahlerup. De har det nok sjovt i familien juleaften. - Ovenstående skulle man tro var skrevet inden de seneste opinionsmålinger. Men det er det ikke. Og Per Gahrton - han er medlem af EU parlamentet for De Grønne (Khmerér) - en slags puritanske øko kommunister der har viet deres liv til at gøre energi i Sverige så dyr som muligt, bekæmpe porno, minkfarme og andet snavs.

http://expressen.se/index.jsp?a=524835


"Den gode stat og det nye Menneske"
Som det vil vides, er svenske politikere besatte af minoriteter og ofre. Jo mere ekstreme og stakkels, desto bedre. Deres ideal er - for nu at sætte det en anelse på spidsen : En sort, handikappet, transseksuel, muslimsk, udbrændt, dyslektisk, politisk forfulgt , kønsopereret kvinde, der er offer for hustruvold. Så er den højeste lykke nået.
På den måde passer de svenske "do-good er´s" jo som hånd i handske til det muslimske klynkeri. De er, hvad enhver der vil regrediere til det infantile stade har brug for : En svensk socionom, der hellere vil segne død om end bebrejde kunderne noget.
Nu søsætter Den Gode Stat endnu et nyt folkeopdragelsesprojekt i deres løbende bestræbelse på at gøre verden enkønnet:
Gringo får sällskap av Macho
Tidningen Gringo ska följas upp med tidningen Macho. Redaktörer blir, enligt Resumé, Inti Chavez Perez och Anna Svensson. Macho ska ta sig an ämnet jämställdhet på samma sätt som Gringo gjort med integration.
http://www.svd.se/dynamiskt/kultur/did_11824328.asp

Det er der ikke noget nyt i. Men det minder mig om en fremragende artikel, der er meget læsværdig selvom den har et par år på bagen. Fra ca. 1/3 nede i artiklen omhandler den Sverige og giver en baggrundsviden, som stadig er aktuel. Hermed meget anbefalet:

Den gode stat og det nye menneske
Af Jens Jackie Jensen, Tidehverv nr. 02/1995
«Det nye menneske, uden national bevidsthed, uden religion, uden historiske rødder, uden traditioner. Det udhulede menneske, for hvem alt er ligegyldigt. Fædrelandet skal skrottes og erstattes med den gode sociale stat. Folket skal kues til blot at være en "be-folkning". Et tilfældigt sammenskrab. En grå lunken grød».
http://www.antipsykopat.org/godst.html

Konfliktsky danskere er en bombe under integrationen
LO´s veckobrev
Skrækscenariet er, at danskerne er blevet så skræmte af Muhammed-sagen, at de holder deres kæft og ikke tør udfordre de reaktionære værdier i indvandrerkulturen.
Sker det, vil integrationen for alvor falde fra hinanden. Sådan lyder advarslen fra Mehmet Yüksekkaya, der er formand for foreningen Fælles Fremtid.
http://www.ugebreveta4.dk/smcms/Ugebrevet/10046/10337/10353/10354/Index.htm?ID=10354
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net