lørdag, april 01, 2006

»Vi står over for en ufattelig indre fjende«

foto © webmaster
Tak til Nasar Khader for hans mod og åbenhed. Og evig skam over hans parti af skriftkloge hyklere, at det har ladet dette ske, mens de racist forklarede enhver modstander af masseindvandringen. Idag gemmer De Radikale sig bag eufemismen "globalisering", men vi er en hel del der ikke glemmer deres tidligere "indsats".
»Prøv at se her, prøv at se hetzen,« siger han og læser hurtigt op fra flere debatindlæg: »Naser Khader er et svin, jeg hader Naser Khader, fucking hykler, han skal trampes ihjel, Naser Khader giver os andre muslimer sparket.«
Han lukker hjemmesiden, hvor der er meget mere af samme skuffe.
- »Selv på en så harmløs hjemmeside oplever jeg massiv hetz, selv blandt folkeskoleelever. Og det er min pointe, vi har nemlig at gøre med nogle islamistiske imamer, der ganske vist ikke direkte opfordrer til vold og terror. Men når Abu Laban for eksempel siger, at jeg er en rotte - hvorfor siger han så det, hvorfor siger han ikke, at jeg er et svin. Det er fordi, at rotter udrydder man. Der er en imam i Sønderjylland, der har sagt, at dem der hader Naser Khader kommer i paradis. Man kan ikke sige, at imamerne direkte opfordrer til vold eller terror - men når de fokuserer på had til en bestemt person, så kan det have alvorlige konsekvenser. Det var det samme, der skete med Van Gogh - der var ingen imamer i Holland, der sagde direkte, at han skulle slås ihjel. Men det organiserede had var så massivt, at han blev gjort lovløs, og der til sidst var én, der på egen hånd slog ham ihjel.«
Er det psykopaten, du frygter?
»Ja. Hvis du ser dem, der omgiver nogle af imamerne, så er det jo karseklippede psykopater, de minder mig om nazister.«

**********
Du gider faktisk ikke høre mere om den undersøgelse?
»Jeg gider ikke høre om den undersøgelse, fordi det tager al fokus fra det, det egentlig handler om. Vi står over for en ufattelig indre fjende. Derfor skal vi samle os om at bekæmpe denne fjende. Men jeg vil gerne understrege, at jeg jo er fanatisk demokrat. Jeg vil ikke have, at ministre misbruger deres magt og ikke orienterer Folketinget - alle de der ting skal være på plads. Men når det er sagt, så er der noget, der er endnu vigtigtigere. Vi skal vågne op. Vi har at gøre med en indre fjende, der er farligere, end man forestiller sig. Det er på det seneste gået op for mig.«
Og salafisme handler heller ikke om regeringens udlændingepolitik?
»Salafisme har intet med regeringens udlændingepolitik at gøre.

**********
Hvordan har du det med holdningen til Muhammed-sagen i dit eget parti?
»Jeg bliver bekymret over den manglende viden om, hvad vi har med at gøre - det gælder i det politiske system generelt. Gå lige rundt på Christiansborg og spørg, om nogen kender salafisterne. I alle partier - også i mit eget parti - er der i forhold til salafisterne og den trussel, vi oplever, en himmelråbende naivitet og mangel på viden. Den manglende viden ryster mig.«

»Vi står over for en ufattelig indre fjende« (gratis log in og oprettelse)

Politikens kronik:
»Hvad de færreste muslimer i Danmark forstår er, at Naser Khader mere end nogen arbejder for at sikre, at vi som muslimer bliver opfattet som et aktiv og ikke bliver set ned på som et problem i Danmark.«
**********
»Naser Khader har længe stået som et ensomt fyrtårn, der viser vej i mørket, mens mange af os andre, der enten kom selv eller er efterkommere af dem, der kom her i jagten på et bedre liv, alt for længe har ageret, som om demokrati og frihed er en selvfølge, der ikke kræver noget af os personligt. Men det er på tide, at vi som muslimer vælger side.

- Vil vi leve i det her land med alt, hvad det giver af frihed, muligheder og rettigheder - eller ønsker vi virkelig, at den intolerance, det diktatur og den begrænsning af den personlige frihed, vi er rejst fra, også skal gennemsyre vores liv i det land, vi er kommet til? Hvis det sidste er tilfældet, så må vi tage konsekvensen og rejse hjem til de fattigkvarterer, de flygtningelejre eller den forfølgelse, de fleste af os forlod, men som mange - både af første og anden generation - åbenbart har en tendens til at mindes i et formildende skær.
***********
»Nok er tonen i indvandrerdebatten hård og fornedrende. Men har vi selv gjort nok for at gøre op med det stereotype billede af islam som en hadets religion og af muslimer som nogle, der ikke ønsker at integrere sig endsige acceptere Vesten, som forfølger os?

- At blive accepteret og integreret i det her land kræver først og fremmest, at vi som muslimer holder op med at spille ofre. For nok er vi ofre for fordomme, men det er fordomme, som nogle muslimer med deres opførsel selv har været med til at skabe, og det er fordomme, som vi andre med vores passivitet og vores manglende afstandtagen er med til at holde i live. Det billede af muslimer, vi dermed selv er med til at cementere, er langt værre end noget, Dansk Folkeparti nogensinde har sagt.«

"Vi risikerar ökad främlingsfientlighet och social oro"
Malmøs socialdemokratiske borgmester (hvis hus iøvrigt blev beskudt for et år siden), beder for sin bys liv. Det er antagelig mange år for sent:
»I en situation där Malmö för länge sedan har nått smärtgränsen ger detta oss nya allvarliga problem som drar kraft och resurser från andra viktiga uppgifter. Ännu fler människor hamnar i långvarigt socialbidragsberoende, ännu fler kommer att sakna bostad eller tvingas till trångboddhet hos vänner och släktingar, vilket innebär att ännu fler barn får svårt att klara sina studier.
- Ännu fler riskerar att hamna i kö till sjukvård, utbildning och barnomsorg. Angelägna satsningar, på bland annat brottsbekämpning och förebyggande åtgärder mot utanförskap och kriminalitet, sätts på spel. Vi riskerar ökad social oro och tilltagande främlingsfientlighet«

Hårt tryck på Malmö

Drømmen om underkalstelse
(Islam betyder som bekendt "underkastelse".)
Tankevækkende kronik om den umulige kønskamp, og om det man kunne kalde "det kvindelige Stockholm-syndrom".

Heteroseksuelle mænd bryder sig sjældent om at underkaste sig. Et ekstremt eksempel er tyrkernes voldtægt af den tilfangetagne T.E.Lawrence.
Den ydmygelse pinte ham resten af livet.

Af Lars Hedegaard, journalist og historiker
Meget tyder på, at danske kvinder er blevet trætte af den lokale mandssvækling og derfor har kastet kærligheden på udenlandske modeller, mener dagens kronikør.
************
»Når kvinder baner vej for shariaen, er det nok, fordi de vil have sharia. De vil ikke friheden, fordi de føler sig tiltrukket af ufriheden.
Man mindes noget, som den engelske forfatter Fay Weldon sagde, da hun i 2004 var i København i forbindelse med udgivelsen af Ibn Warraqs bog "Derfor er jeg ikke muslim", som hun havde skrevet forord til:
»For kvinder er der noget seksuelt meget tillokkende i underkastelsen,« bemærkede hun. Ingen bad hende uddybe, og ingen havde lyst til at kommentere, hvad man udmærket kan forstå.
Det er heller ikke en mulighed, som ret mange kvinder er parate til at diskutere. De bliver nærmest rasende, når man nævner det som en mulig forklaring på deres beredvillighed til at finde på undskyldninger for imamer og muslimske etnopolitikere med gudsstat, kalifat og kvindeundertrykkelse på programmet.
Men er det egentlig så langt ude?«

Kronik:Drømmen om underkastelse

Aamunds kig ned i slambeholderen

(vi vælger at tage Almajid for pålydende)
Ud over Naser Khader har adskillige andre medlemmer af Demokratiske Muslimer modtaget trusler fra andre muslimer. Et bestyrelsesmedlem forlader bestyrelsen af samme grund allerede inden den første generalforsamling lørdag.
Dybt foruroligende

Asger Aamund, formand for støttegruppen for Demokratiske Muslimer, ved godt, at aggressionsniveauet fra visse muslimers side er optrappet. »Det er dybt foruroligende, men ikke særlig overraskende, at reaktionære islamister reagerer voldsomt. Det er en kamp mellem demokrati og et totalitært samfund, en blodig dødskamp, og det er forfærdelig tragisk, at den kamp skal føres på dansk jord«, siger han.
Dødstrusler mod Demokratiske Muslimer

En fotografs ønskedrøm
er at være en flue på væggen. Eller burde være det. Den ideal blev genopfrisket for mig til Bluitgen arrangementet forleden. Aldrig har jeg oplevet så irriterende pressefotografer. Én forstyrrede publikum og Bluitgen et kvarter ind i foredraget, ved at sidde med sit gigantiske kamera og skyde blitzen af i hovedet på ham 20-30 gange. Fra 2 meters afstand. Formentlig for at få 30 eksemplarer af det samme billede.
-Man behøver ikke gå til de store, Cartier Bresson, danskeren Krass Clement m.fl. Bare tag Jakob Holdts amatørbilleder. Holdt var jo en "turist" i USA, der tilfædigvis havde et lille smadder- kamera i baglommen. Derfor er de amerikanske billeder gode, selvom de er teknisk mangelfulde.
Jeg havde to små digitalkameraer med - uden flash, hver på størrelse med en pakke cigaretter. Jeg tror sådan set ikke mine billeder blev dårligere. Til gengæld var der ingen der lagde mærke til at jeg tog dem. Og en video oveni.
Pressens hurtige drenge burde hellere befinde sig i en Lamboghini på en motorvej med 120 db rap-musik i ørerne.

Er DR´s islamist.......
uvidende, bare dårlig til engelsk eller er hun en kvindelig Akkari, her hvor hun informerer Islam Online om "the state of Denmark" ?:
»Islam, however, is not recognized by the state unlike Christianity and Judaism
First Hijab-clad Presenter on Danish TV
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net