onsdag, august 23, 2006

Voldelige NGO´er

har længe været et problem i Sverige, men aldrig så slemt som nu. Og som regel er deres vold gået ud over "de rigtige" - nazister, Sverigedemokrater og fæle minkopdrættere. Anderledes nu for tiden. Vel også derfor det først nu vækker bredere opsigt.Havde man ikke set igennem fingre med det dengang, var det næppe kommet hertil.
- Jeg tænker de får deres åndelige uddanelse i den svenske folkeskole, der er så god, så god som dagen er lang. Og så god, at det skal udbredes med vold:

- Det senaste året har extremvänstern skiftat fokus, nu riktar det sig allt oftare mot statliga institutioner och politiska partier.
- Det pågår en lågintensiv terrorism i Sverige. Den kommer från två håll, den autonoma vänsterrörelsen och den nazistiska.
Inför gårdagens demonstration mot fastighetsskatten hade Osynliga partiet affischerat i Stockh olm om att mötet skulle attackeras. Extremvänstergrupper som Global intifada och Gatans parlament uppmanade till samling i Kungsträdgården samtidigt som den tillståndsgivna demonstrationen skulle börja. [..]
- Den danske demokratiteoretikern Alf Ross ställde sig tydligt mot dem som inte respekterade demokratins spelregler:
Man kan icke spela cricket med folk som kastar bomber i stället för bollar och man kan inte heller spela det demokratiska spelet med motståndare, som icke själva är villiga att hålla spelets regler.


Det politiska våldet- Expressen leder

se også : Det saknar motstycke i historien

De skinhellige har kronede dage
på Politiken og på venstrefløjen.Og nu vi må undvære kommunisteres hoftegner Herluf Bidstrup-bidragyder til Pravda og modtager af Lenin-fredprisen, er Roald Als og Annemarie Steen Petersen ingen ringe erstatninger i frelst ondskabsfuldhed.
Men hvad, det er nu engang en del af spillet at gribe sådanne lejligheder.
Man må dog minde f.eks Søvndahl og Jelved, at det kan virke som en boomerang.
Se nu bare SF´s medstifter Gert Petersen. Først i sit 31. år i 1958, bliver han medlem af et ikke-ekstremistisk, demokratisk parti.
Først var det nazistpartiet, siden var det DKP i mange år (noget han diskret forbigår på Folketingets hjemmeside).
Og Jelveds parti ?Sherin Khankan, Mona Sheikh, Barabar Baig og Tanwir "jeg-vil- ikke- tage -afstand- fra stening- Det- er- et- teologisk- spørgsmål" Ahmed" ?
- Jeg tror dog vi er en del der foretrækker et par ikke alt for kvikke landsbytosser, frem for en "elite" , der ville have fortsat med at forære vores land væk i store lunser - så længe altså de ikke selv skal afficeres af det i det daglige. Og hvor stor er den ekstrem-højrefløj i Danmark (og hvorfor er den forresten mon vokset?). Omkring 1000 forvildede hoveder ? Under halvdelen af Hitzb ut-Tahrirs proselytter.
Jeg citerer Groft sagt fra igår: (grafik- Alt Kammeraden*, EB side 2 - klik f. stort billede)

" Villy Søvndal har naturligvis straks grebet chancen for at spørge, hvordan det kan gå til, at DF øver en sådan tiltrækning på nazister, og han mener, at statsministeren bør gå ind i sagen. Hvis nogen spurgte, hvad der mon kan være galt med de Radikale, Socialdemokraterne, Enhedslisten og SF, siden Hizbollah-tilhængere sværmer rundt ved deres møder med billeder af overterroristen Hassan Nasrallah, ville Søvndal få en prop af raseri.
- Enhedslisten skal heller ikke stå til regnskab, når det prominente partimedlem Asmaa Abdol-Hamid, der er suppleant til Odense byråd, i fuld islamistisk mundering står og råber op om Allah under et Hizbollah-flag på Christiansborg Slotsplads. -
- Ingen har krummet et hår på de Radikales hoved, fordi partiet gennem årene har haft flere medlemmer, der åbenlyst agiterede for islamisk revolution, sharia og stening af kvinder – uden at de i øvrigt blev smidt ud.
Alligevel er der noget særligt ved Dansk Folkeparti. Det er formentlig det eneste parti, der kan mønstre et så betydeligt antal tåber blandt sine lokalformænd. Spørgsmålet er, om man skal være idiot for at blive medlem, eller om det er noget, der kommer med tiden.
Lars Hedegaard, Berlingske

* Höhepunkte waren dabei die Gespräche des Genossen Erich Honecker mit den Vorsitzenden der Kommunistischen Partei Dänemarks, Ole Sohn, und der Kommunistischen Partei Luxemburgs. Rene Urbany.

Fint ska´det være
Hvorfor har man som sygeplejer brug for at lære om Foucaults diskursive magtbegreb, Bourdieus habitusbegreb eller Karl Marx?
»Man har brug for nogle af de store tænkere. Vi arbejder med at lave etiske komitéer på sygehusene. Altså, hvordan håndterer man store spørgsmål omkring abort, hjernedød, forhold omkring pårørende og donation osv. Det er vigtigt at kunne sætte sig ind i de forskellige synspunkter i den slags sager«
.Hvor meget har man brug for Foucault og Hegel for at komme frem i forhold til lægerne?
»Jeg synes, at det er en simplificering, for man kan gå ind på mange uddannelser og sige, at der er for mange af nogle timer eller noget teori«.

formanden for Dansk Sygeplejeråd, Connie Kruckow i Politiken om at lægge bandager og dele piller ud.

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net