lørdag, februar 17, 2007

Rollefordeling

klik f. helskærm

Engelsk rapport: Indvandringens omkostninger

A devastating report from the London School of Economics has revealed the true costs of immigration into the UK and how it impacts on council tax payers.

The report entitled ‘Population Mobility and Service Provision’ is a damning indictment of the present lunatic immigration system. The report states that immigrants are costing council tax payers at least £200 million a year. Costs for personal translators for immigrants are costing council tax payers at least a £1,000 per year per immigrant. In London with an estimated official growth of 100,000 immigrants per year this equates to costs of tens of millions per year out of council taxes just to teach them how to speak English. Council tax payers are also paying millions of pounds per year in ’destitution payments’ to illegal immigrants who have just arrived in the country and who are unable to claim benefits because of government rules that require them to follow the legal asylum process.

London School of Economics pdf via BNP

"Selvretfærdig lommepsykologi og gymnasial selvtilfredshed"
Ungareren Gellert Tamas - der ynder at kalde sig "indvandrer" - er udkommet på dansk, Gud bedre det. Hans bog "En racist ser rødt" har fået en ublid medfart, indtil videre bortset fra Klaus Rothstein i Weekendavisen. Surprise, surprise.
- Det skal bemærkes at Gellert Tamas har været stærkt promoveret af svenske medier, og filmatiseret af SVT i den almindelige folkeoplysnings tjeneste.
Man kan læse lidt op på demagogen og PK´ iten Tames
her og her. Man kan også se Shaming manden nedenfor. Her et uddrag fra Niels Lillelunds anmeldelse i JP:
Kulturfundamentalismen
Forfatteren hedder Gellert Tamas, svensk journalist, og han har vundet noget, der hedder Guldspaden (nej, her skal ikke les, det er en svensk pris). Det må være noget lignende Cavlingprisen, i hvert fald har Tamas tidligere filmet flygtningebørn, og hans samfundsmæssige analyser holder sig på dette niveau.
Således ved han med sikkerhed, at indvandringen til Sverige på langt sigt er en økonomisk fordel (det er det som bekendt ikke engang i USA for nærværende), og han ved, at der i Sverige hersker en fri og åben debat om alle spørgsmål desangående – de, der siger noget andet, spreder bare vandrehistorier, de er kulturfundamentalister, og det er ikke så godt, for:
»Kulturfundamentalister fornægter, at kulturer befinder sig i en konstant bevægelse, at de påvirkes forandres og omformes. Omvendt ser de kultur som noget statisk og uforanderligt, der ikke kan ændres med tiden. Svenskhed er det samme i dag, i går som i morgen, ved at betragte kulturer som fastlåste og uforanderlige, der er dømt til at havne i konflikt med hinanden, nærmer kulturfundamentalismen sig den racebiologiske tanke. Når kultur ses som noget nærmest biologisk betinget, flyder den kulturfundamentalistiske tanke til sidst sammen med en racebiologiske. Ringen er sluttet.«
Selvtilfredse koklusioner
Der er flere af denne type selvtilfredse, gymnasiale konklusioner i bogen, og de skæmmer også portrættet af Lasermanden, som forfatteren har interviewet i 40 timer og dog ikke kan dy sig for at udsætte for lommepsykologiske analyser á la Morten Nielsen – nu-skal-de-hævnes-Tykke-alle-de-onde år.
Omvendt er ofrene altid renfærdige, flittige, stræbsomme folk, der har gået grueligt meget ondt igennem, mens politifolkene enten er nogle lede racister eller godmodige middelklassefamiliefædre med wienerbrød og Volvo, så hvis det var en roman, ville det være en meget dårlig roman.
Men hvis man er enig i bogens grundsynspunkt, nemlig at en enhver diskussion af et lands indvandrer- og flygtningepolitik i bund og grund er illegitim, hvorfor argumenter er unødvendige, vil man finde megen åndelig næring her. Hvis man ikke er, må det løbe én koldt ned ad ryggen ikke bare ved mødet med Lasermanden, men ved al den selvretfærdighed, der pibler ud af hver side.


Modoffensiv
mod de "fremmedfjendlige" (smart greb, det ord når nu fjendtligheden mest retter sig mod de ansvarlige politikere). Svenskere betaler selv den propaganda der rettes mod dem, ligesom kinesiske henrettede selv betaler kuglerne der skyder dem. "Blatte-organet" Gringo er selvfølgelig statsfinancieret. De slemme skåninge trænger til en overhaling:

Gringo startar redaktion i Landskrona
Den uppmärksammade tidningen Gringo expanderar till Landskrona. Anledningen till etableringen är den utbredda främlingsfientligheten i staden, speglad i bland annat Sverigedemokraternas framgångar i valet i höstas.
Sydsvenskan

Starka skäl för friare invandring
svenske borgerlige er af en særlig aftapning. Nationalstaten er uden betydning for dem. Historisk er de endnu værre multikulturalister end venstrefløjen. Kan indvandringen blive friere end 96.000 om året ? (2006)
Invandring oroar. Många oroar sig över konkurrens på arbetsmarknaden, kulturell mångfald och människor som kommer för att leva på det svenska välfärdssystemet.
Minns hur självaste Göran Persson för några år sedan talade om ”social turism”, och hur Lars Leijonborg förespråkade särlagstiftning för vissa EU-medborgare för att hålla dem härifrån.Oron är dessbättre ogrundad.
- Nu finns en utmärkt bok som på ett lättillgängligt sätt visar hur invandring är bra både för dem som söker sig en bättre framtid, för landet de kommer till och landet de lämnar. I Immigrants - your country needs them förklarar Philippe Legrain, som tidigare skrivit om handel och ekonomi i The Economist, med vass penna varför vi borde ta emot nya med borgare med öppna armar. Någon borde översätta boken till svenska, bums.
Svenska Dagbladet
mens irakerne, somaliere og afghanere er største indvandrergrupper, er skandinaver største udvandrergruppe:Utvandringen lika stor som år 1892
Svenska Dagbladet er ikke til at skelne fra PKíterne på P 1. I Konflikt bebrejdes Sverige at de ikke tager endnu flere. Ren ondskab. "Konflikt" skal få konflikter at se, de ikke har drømt om.
Flyktingtrycket ökar - men vem har mest behov av vem? min 53:03

Islam: 97% af jihad handler om krig - 3% handler om indre kamp
En velkendt debattør, FC Bogger på religion.dk har oversat og bearbejdet dette helt fantastiske interview fra engelsk. Det er årets hidtil frækkeste artikel om islam - men også en af de bedste. Vidensgrundlaget er ikke til at afvise - den skal bare læses:

"Der findes intet universelt etikbudskab i islam. Muslimer skal behandles på én måde og vantro på en anden. Det tætteste, islam kommer på et universelt etikbudskab, er, at hele verden skal underkaste sig islam."

"Politisk islam har udryddet hver eneste kultur, den har invaderet eller er indvandret i. Den totale udryddelsestid tager århundreder, men når først islam dominerer, er løbet kørt".

Veritas Universalis se også : Araberstatene kveles av dobbeltmoral og løgner

»Dø dit fede dommersvin«, »Fuck dig din brilleabe. Jeg er uskyldig, fede møgkælling,« råbte de dømte og tilhørende til dommeren.

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net