mandag, april 16, 2007

"Sverige blir mångetnisk"

Kapitel 1 - udgivelsen fortsætter og jeg kan se at den vil være afsluttet om 4-5 uger:

Af Jan Elfverson
Sveriges omvandling till ett mångetniskt samhälle tog sin försiktiga början på 1950-talet. Fram till den tiden hade Sverige i jämförelse med andra länder en utomordentligt homogen be­­folk­ning. Den stora invandringen därefter har lett till en snabb och omvälvande förändring.

Exit Folkhemssverige - En samhällsmodels sönderfall

”När vi kommer för att hjälpa spottar de på oss”
optøjer i Rosengård for tredje dag i træk. Med tiden vil Rosengård overgå i den kroniske konflikttilstand, man kunne kalde en "fredsproces". Ikke fordi der er noget at strides om, men fordi mentaliteten hos beboerne er sådan. Hvor de kommer fra er krig ikke et værktøj der kan løse konflikter, men den tilstand man lever sit liv i. Fred er de perioder, hvor de stærkeste kan gennemtvinge deres hegemoni. Man kan med en vis ret forvente at "fredsprocessen" med tiden breder sig til hele landet:
Ambulans-personalen måste skyddas av polis
Polisen erkänner nu att de inte har kontroll över situationen i Malmö. Ambulanspersonalen har order att inte hjälpa våldsoffer innan polis kommit på plats. [...]

- Något radikalt måste göras, annars kommer mycket mer blod att flyta, säger fritidsledaren Diabaté Dialy Mory.
- TAR INGA RISKER Polisen i Malmö tar inga risker. Tre män greps efter att ha antastat en kvinna på en restaurang i Lindängens centrum. Tre patrullbilar kom till platsen. Bland vanliga människor vågar nästan ingen ingripa när det blir bråk - alla vet hur vanligt det är med knivar och andra vapen.
AB
Deras vardag är mord och våld
Occident blog : Dagens dummaste uttalande

Varningslampor, blåljus
Normalt former en diskussion jo femtiden. Nu bliver denne debat om et grundigt cementeret fait accompli. En noget hasarderet måde at styre et demokrati på. Vælgere er til for a hive politikere ud af deres vildfarelser:

"Nu lever vi plötsligt i en ny tid. Mona Sahlin uppmanar – till sin heder! – till debatt med sd. Det hårt ansatta fp:s partisekreterare, Erik Ullenhag ställer upp – heder åt honom också! – i debatt med sd:s Jimmy Åkesson. Plötsligt får folk en liten chans att bilda sig en uppfattning om vad vi alla, enligt den självutnämnda eliten, MÅSTE vara emot…Jag inbillar mig inte att det jag skrev spelade någon större roll för utvecklingen. Nej, anledningen till att debatten kom igång var sd:s framgång i valet och i opinionsmätningar efter valet. Kanske är sverigedemokraterna idag större än kd…Kanske fortsätter partiet att hugga in på sossarna…Plötsligt finns det risk – eller chans? – att svensk politik är på väg att kantra. Alltså: varningslampor, blåljus…… Och till och med öppen debatt!
Om debatten hanteras rätt kommer vi alla att få svar på en rad frågor som borde stått i centrum för länge sen. En av dessa frågor är alldeles aktuell och lyder så här:Är det rimligt att Sverige – som det sägs; vem har kollat? – tar emot lika många flyktingar från det plågade Irak SOM EUROPAS ANDRA LÄNDER TILLSAMMANS?
Kommer de nya invandrarna att ta sina konflikter med sig?Jag skulle vilja se statsminister Fredrik Reinfeldt själv lugnt och sansat förklara, gärna i ett tv-tal, vilka resonemang som förts och vad som gäller.
Ulf Nilson: Vi ska inte tiga ihjäl debatten

Sverigedemokraterne holder årsmøde i København
de syv Riksdagspartier, der har vendt ryggen til dette i årevis, er en skændsel for Sverige. Det passede dem i virkeligheden ganske godt at politiske hooligans holdt SD nede for dem. Men man må jo formene det er god PR for SD og for danske folkestyre. Så mangler bare 400 svenske AFA ér der slås med dansk politi, for at gøre effekten maksimal.

Nu är det helt klart: Sverigedemokraterna kommer att hålla sitt riksårsmöte i Danmark den 28-29 april. På måndagseftermiddagen fick partiet klartecken från en konferensarrangör i Köpenhamn.[...]
Att hålla årsmötet i Danmark blir dyrare för sd. Mattias Karlsson klandrar i första hand de vänsterextremister som attackerar partiets möten, men även det svenska politiska etablissemanget. - Svenska politiker har inte tagit attackerna mot oss på tillräckligt allvar, de har inte fördömt dem tillräckligt kraftigt. Däremot upplever vi att polisen tar det på allvar sedan Eslövshändelserna i höstas, säger Karlsson.
SD:s riksårsmöte hålls i Köpenhamn

"Egon Erwin Kisch sade: Den historiska sanningen finns i detaljen.Denna detalj, ett parti kan inte finna en årsmöteslokal, säger mer om Sverige i dag än tjocka sociologiska avhandlingar."
Danskdjävlar!

Mångfald
»Vi lærer dem at være gode muslimske kvinder. Derefter hjælper vi dem med at blive gift, for det kan være svært for en forældreløs pige at finde en mand.«
»Vi forsøger så vidt muligt at få dem gift med en pakistaner i England. Allerede nu er det lykkedes at få tre dertil. To i Birmingham og én i Manchester. De får et lykkeligt liv.«

Ahmad Qureshi, leder af et pakistansk skolehjem for forældreløse piger, i Jyllands-Posten.

Mere Mångfald

»En forbryder som Mansour skal tages ved vingebenet. Han har betegnet jøder som aber og svin og opfordret unge til terror. Han støtter terror, også i Danmark. Han er en skamplet for dette land og sin egen religion. Når han igen kommer ud af fængsel, burde han blive sendt ud af landet.«
Leder i Kristeligt Dagblad.

Optøjer i Rosengård
for anden dag i træk. Robert Spencer er måske lidt hurtigt ude med religion, selvom det er det sandsynlige: Muslims rioting in Malmö . Det drejer sig tilsyneladende om en slags børneintifada af 7-15 årige drenge.

Tre anlagda bränder, stenkastning och glaskrossning. Men för Malmöpolisen började allt med att en patrull gjorde ett rutinärende i en trappuppgång på Ramels väg. Patrullen kom ut ur porten vid 19:30-tiden och anade ingen som helst oro.
– Helt utan förvarning blev de mötta av en stor grupp ungdomar som kastade ägg och stenar mot dem. Patrullens enda alternativ var att fly, säger inre befäl Per Roberts vid Malmöpolisen.
Video, Newshunter, min. 7:48

Läget i Rosengård är värre än någonsin.
– Vi har informerats om att det kommer att bli krig om polisen lägger sig i, säger en av brandmännen.
KVP.SE

"Allt gick så fort"
Räddningstjänst fick invänta polisskydd
WEBB_TV: Bränder och stenkastning i Rosengård
Brobyggarna i Rosengård försvann vid årsskiftet
Upplopp med bränder och stenkasning

Hvordan skal det gå med Sverige?
"Jeg hører mange si de er skremt over utviklingen i Sverige. I København traff jeg et ektepar bosatt utenfor Malmø. Han drar ikke inn til byen uten å være bevæpnet."
Hans Rustad, Document. no

Demografien siger det hele
UN World Population Prospects for 2050:
Iran: 64 mill - 115 mill
Tyrkia 65 mill - 101 mill
Egypt 66 mill - 115 mill
Bangladesh 123 mill - 212 mill
Pakistan 142 mill - 345 mill
Hele den muslimske verden: 1.074.900 - 1.898.690.000.

Document.no: Stirr ned i avgrunnen

Integrationen privatiseres
I Københavns Kommune kommer 31 pct. at folkeskolens elever fra såkaldte tredjelande, og det har fået en voksende del af byens forældre til at sende deres børn i private skoler, hvor de kan slippe for bederum, forhæng, særlige badedage, hvor muslimske drenge kan slippe for at bade i »pigevand«, apartheidtørklæder og tvungen spisning af helligt kød. Hvor utildækkede danske piger ikke risikerer at blive kaldt ludere, og hvor der stadig kan undervises i Holocaust og andre historiske tildragelser, som imamerne siger aldrig har fundet sted.
-Den slags skoler kan man selv- ` følgelig ikke have i et post-nationalt samfund, og nu skal det være slut. Derfor har et bredt flertal i Borgerrepræsentationen fået Undervisningsministeriets godkendelse af, at kommunen - dvs. dem, der svarer skat til den - betaler privatskoleophold for indvandrerbørn - hvis der vel at mærke er tale om de rigtige indvandrerbørn. Ikke noget med islændinge eller tyskere og den slags. Børn af fattige danske forældre kan heller ikke komme i betragtning.
- Kommunens begrundelse for dette usædvanlige initiativ er, at man nu vil udbrede den integration, der er slået fejl i de kommunale skoler, til de private. Indtil videre har privatskolerne selv kunnet bestemme, hvilke elever, de ville optage, så det bliver det næste, der skal gøres noget ved. Det bliver nok i form af en lov, der indfører etniske kvoter blandt eleverne. Eller kan man nøjes med at true dem med økonomiske sanktioner? De skal nok ende med at give sig.
- Dernæst kommer turen til lærerne. Der skal være så og så mange med tørklæde på hver skole - for at de tosprogede elever kan føle sig hjemme, og således at ethvert barn kan lære fredens religion at kende. Og skulle det ikke være nok, anbefaler Groft sagt Undervisningsministeriet at tage de nordsjællandske skoler - offentlige som private - til hjælp. Der må være et stort integrationspotentiale oppe i disse velaflagte egne, for her bor de anstændige borgerlige, og de vil med glæde sende deres børn i skoler med 31 pct. tosprogede, der ikke har kunnet integreres inde i København.
Lars Hedegaard, Groft Sagt, Berlingske

(Man spørger sig selv hvordan Jelved kan tro at alle andre vil hæfte solidarisk for hendes fremmedpolitik, når nu ikke engang hendes egne partimedlemmer vil - jvf. f.eks. brokvarterernes akademiker-Radikale eller "Not in my backyard- Margrethe Vestager)
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net