onsdag, juni 06, 2007

6 juni 2007

Ronald Reagens tale på 40 års dagen for D-dag, 6. juni 1984 ved Pointe du Hoc, det blodigste sted på Omaha Beach. In Their Youth They Saved the World

Præster ?
Sedan 2001 har Frankrike utvisat fler än 70 personer som har betecknats som islamistiska fundamentalister - 15 av dem har varit präster........................
Frankrike får kritik

"At least 15 of the dozens expelled from France were imams, Muslim religious leaders whose radical preachings were viewed as security risks" IHT

Folkestyrets nidkære vogtere
kan ikke anstrenge sig nok for at beskytte det mod "antidemokrater". Uheldigvis gik Monica her lidt over stregen, men heldigvis var det "ett hjärnsläpp" - en ren fejltagelse. Desværre er det en fejltagelse med mange fortilfælde. Lad det nu ikke gentage sig ! Heldigvis ignoreres historien af alle andre svenske medier end vlt.se og SVT.se.
Socialdemokrat åtalas för valfusk
Ett ständigt återkommande problem för Sverigedemokraterna i valtider har varit, och är, att partiets valsedlar på flera håll runt om i landet brukar försvinna från vallokalerna. På vissa håll sker det endast i undantagsfall eller inte alls, medan det på andra håll sker återkommande och med jämna mellanrum. I dag rapporterar vlt.se om en socialdemokratisk valarbetare som nu står åtalad för valfusk sedan hon stulit Sverigedmokraternas valsedlar från en vallokal på valdagen i fjol (även om jag nu kanske skulle vilja kalla det inträffade för valsabotage).

Richard Jomshof

Tørre tæsk
godt man forlod faget dengang det var en fornøjelse og det var nok at hæve øjnbrynene og stemmen. Hvilken udsøgt ydmygelse - hver 4. lærer ! :

En mere rummelig folkeskole og manglende respekt for autoriteter får nu konsekvenser. Vold og trusler mod lærere stiger kraftigt.Der er plads til mange i den danske folkeskole. Faktisk lidt for mange. Antallet af lærere, der oplever enten trusler eller decideret vold, er mere end fordoblet over de sidste 13 år.
en helt pragtfuld analyse fra en heldig mand, der er sluppet for "konfrontationstid" ude i felten:
lektor og institutleder på Danmarks Pædagogiske Universitet, Martin Bayer:»Jeg tror simpelthen ikke, at lærerne i øjeblikket er uddannet godt nok til at håndtere og analysere de her konflikter,« siger han.
Lærere bliver tæsket og truet

Frigörelsen förvandlas till förtryck
"När den moraliska relativismen kombinerades med ett antihumanistiskt inspirerat självhat mot västerlandet frambringade den en okritisk tredjevärldsromantik, en inriktning som nådde sin höjdpunkt i Foucaults entusiastiska stöd till Irans islamska revolution [1979]. Eftersom ”mullornas diktatur” var mot moderniteten, västerlandet och friheten så uppfyllde den ex negativo många av de politiska kriterier som anhängare av tredje världen betraktade som ”progressiva”."
Axess: FRÅN SPENGLER TILL DERRIDA

Festung Europa krænker Menneskerettigderne
med det smagfulde udtryk, der associerer asylmodstanden til nazisme:
The building of a wall around the perimeter of "Fortress Europe" represents a permanent violation of human rights. A report from the Spanish exclave Ceuta in Northern Morocco.
"The Assault on Fortress Europe": Thousands are On Their Way, But Europe Doesn't Want Them

Er du nationalist ?
man hører her at positive ord er jaget ud af sproget, og at kun "nationalisme" er tilbage. Altså, halvchauvinister. Med bla. Herman Lindkvist, min 13:19 (Real Player)

Asmaa: Man må tegne, hvad man vil - så godt som........

Jeg ærgrer mig, når jeg hører partiledere og ministre deltage flittigt i debatten om, hvordan man skal hilse på andre. Det minder mig om iranske præster, der undertrykker dem, der ikke opfører sig ordentligt," sagde Asmaa, der efter talen sammenlignede Bendt Bendtsens vurdering af hendes reelle hensigter - at sætte demokratiet ud af kraft og fortrænge kristendommen til fordel for hendes egen lovreligion - med jødeforfølgelsen i 30'erne.
Du sammenligner danske ministre med iranske præster og siger stemningen er som i Tyskland i 30'erne. Er den retorik nødvendig for at beskrive situationen?
"Det er jo de associationer, det giver. Det er meget voldsomt, at fordi jeg vælger en demokratisk vej, så bliver jeg anbefalet at søge psykiatrisk behandling. Det er voldsomt, at fordi jeg tilhører en anden religion, bliver jeg nægtet at deltage i den demokratiske proces. Demokratiet er for alle. Og demokrati skal bevares for alle. Der er nogen på højrefløjen, Bendt Bendtsen og Pia Kjærsgaard, som har misforstået, hvad demokrati betyder," siger Asmaa Abdol-Hamid.
Du refererer måske til efteråret 2006, hvor du forsøgte at få Jyllands-Posten dømt for nogle tegninger og en tekst, som avisen trykte i kamp for ytringsfriheden. Kan det være derfor, andre politikere forbinder dig med nogle ting, der er det modsatte af ytringsfriheden?
"Jeg er overbevist om, at det ikke er det. For når man går den juridiske vej, så går man også en demokratisk vej.

TV 2 & Asmaa koster Enhedslisten dyrt

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net