mandag, juni 04, 2007

Sverige nær smertegrænsen

for import af mennesker direkte ind på statslig forsørgelse - potentielt 500.000 fremtil 2011.(inkl "anhörige"). Det vil så hjertens gerne afvikle nationalstaten Sverige, de har bare snart ikke mere råd. Håbet går ud til EU, at de vil opføre sig ligesom Sverige. Billström taler om at de må i arbejde. Hvilket arbejde? Mere eller mindre surreel diskussion :

Om att asylsökande ska kunna försörja sina anhöriga som kommer till Sverige
Programmet Studio Ett i Sveriges Radio P1 den 4 juni handlade bland annat om vågen av asylsökande från Irak och om Malmö och Södertälje, två av de kommuner som mer eller mindre desperat har vädjat till regeringen om hjälp med att ta emot de asylsökande.
Migrationsminister Tobias Billström och kommunalrådet Anders Lago, Södertälje, medverkade i programmet. Tobias Billström svarade bland annat på frågor som handlade om att man kanske borde ställa krav på dem som fått uppehållstillstånd och som vill ha hit sina anhöriga, att de måste kunna försörja sig själva och familjen. Sverige är ett av få länder där man inte har några försörjningskrav på asylsökande som får tillstånd att stanna här.

audio min 11:46

Samme historie - fra Padborg til Bergen
hvad mon de pludrende klasser forestiller sig, det kan udvikle sig til når det har fået lidt tid?
Pål gets beaten

Hvorfor S tidligst vinder 2017
"Vi" - er Dahl stadig sosse, eller er det af hensyn til husfreden ?

........Derfor kan Socialdemokraterne i ro og mag begynde at gå til politisk fitness allerede nu. Hvis de træner nogenlunde målrettet, tror jeg nok, det skal lykkes i 17.Et vigtigt element i fitnessprogrammet bliver at gøre sig døv over for velmenende kunstnere, der bruger deres berømmelse til at udbasunere vitterligt vås, som aldrig ville blive trykt, hvis det blev ytret af en menig borger. Lad mig give nogle eksempler:
Politiken 9. marts 2007: Erik Clausen forveksler et "liberalt" samfund med et "liberalistisk" samfund. Vorherre bevares. 03 i samfundsfag. Men braset bliver trykt, og der skal nok være et par forvirrede mennesker, der fæster lid til analysen, fordi EC har lavet nogle hjertevarme film.
- Politiken 20. maj 2007: Niels Hausgaard analyserer sig frem til, at Asma Abdol-Hamids uniform er en form for individuelt beklædningsvalg. Nej, NH, det er en kampuniform, som ortodokse muslimer ifører sig - eller forlanger, at stakkels kulturmuslimske non-kombattanter skal iføre sig. Hvis AA-H er en stakkels, kulturmuslimsk non-kombattant, kan hun bare sige det. Hvis hun til gengæld er ortodoks muslim - hvad alt peger på - er hun som følge af sin tro forpligtet til at være imod bla. centrale dele af FNs menneskerettighedserklæring. Så det er ikke helt ligegyldige ting, vi diskuterer i denne sag.
- Berlingske 30. maj 2007: Jan Guillou siger, at det er os selv, der har skabt terrorismen. Gu' er det da røv! Den terrorisme, som "kampen mod terror" udspringer af, er en følge af ortodokse muslimers had til den moderne, verdslige verden, som vi kun kan forhindre på to måder: ved at underkaste os terroristerne. Eller ved på en eller anden måde at bekæmpe dem.
- Det er uheldigt, at Mogens Lykketoft har bragt sig i skudlinjen, så han er fotograferet ved siden af den åbenlyst rablende kunstner. Selvom det naturligvis ikke er MLs skyld, at er innocent bystander til noget, man ville afvise som dement nonsens, hvis man ikke vidste, at afsenderen var en berømt forfatter. Men generelt er det vigtigt, at Socialdemokraterne holder sig langt, langt væk fra al den slags kunstnervås og satser på solide analyser og folkelig dømmekraft.
Ellers kan selv 2017-sejren komme i fare.
Henrik Dahl: Hvorfor vi vil blive ved med at tabe i mange år
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net