søndag, juni 24, 2007

Grønt

Fotos © Snaphanen, klik !

Lysande idé med skattemedel

"Antiracisme" er stadig en fed fidus i Sverige, En endnu bedre end den var i Danmark under Jelved- Nyrup. Slip dit land og slanterne og bliv frelst:

Nu drar Gringo ut på turne för att ”utbilda” kommunpolitiker i hur man debatterar mot Sverigedemokraterna. Kampanjen heter ”Våga ta matchen” och flera kommuner har redan visat intresse för Gringos halvdagsworkshops á 30.000 kronor (som är vad ”utbildningen” kostar enligt de källor AdiosGringo talat med). [...]

-AdiosGringo har förgäves letat efter Gringos påstådda kunskap om hur man bemöter Sd:s retorik. Vi har tyvärr inte funnit någon artikel, krönika eller uttalande där denna kompetens framgår. Vi hittar faktiskt inte så mycket som ett argument mot Sd. Ärligt talat: vi kan inte skönja något intresse alls för att granska Sd:s politik. Kom igen, att på allvar analysera och kritisera rasistiska idéer/organisationer? Äow, det är fett tråkigt! Det är ju “gnäll”. Gringo sysslar inte med sånt. Gringo är värme, kärlek och biznizz.
Men vi kan självklart inte utesluta att Gringo har en visdom som de hittills hela tiden hemlighållit för den breda allmänheten. Det kan man i så fall förstå – vi talar ju om ett intellektuellt kapital värt 30.000 kronor.

Adios Gringo, Wordpress

RødtView Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net