søndag, april 03, 2005

En svensk muslims våde drøm

nok noget optimistisk ("nogle få årtier") men der er såmænd ingen grund til at betvivle hans helhjertede hensigter. Vi vil dog få så tunge problemer inden der er blevet 10 gange så mange muslimer i EU, (se nedenfor), at hans forhåbninger nok støder mod virkelighedens klippeskær:
Vi vil krossa USA & EU
USA tror i sin fåfänga att de kan stoppa muslimsk terrorism men det kan de aldrig göra. Ju mer USA slår till mot Islam ju fler kommer att stödja terrorismen. Samma som med Israel. Om några årtionden kommer Israel att falla om inte tidigare. Israel var dömt från början eftersom landet är helt omgivet av fiender. Dessutom lider Israel av samma saker som västvärlden. Snart kommer judarna att vara minoritet i sitt eget land. Och det finns inget de kan göra åt det. Muslimerna föder mycket fler barn än judar. Skulle Israel försöka stoppa muslimerna så kommer landet att gå under i terrorism och hat. Nu får de vänta tills muslimerna blir i majoritet och judarna kommer att fly till Europa och USA.
Men varken i Europa eller USA kommer de att vara ifred. För om några årtionden kommer Europas största religion att vara islam. Muslimerna föder mycket fler barn i Europa liksom i Israel. Dessutom kommer EU's ledare inom några årtionden bli tvugna att öppna gränserna för massiv invandring från de överbefolkade muslimska länderna eftersom det finns för många gamla i Europa och för få unga.
Alla gamla kristna och ateister kommer att bli försörjda av de miljontals unga muslimerna eller att gå under. Sedan kommer islamiseringen av Europa att gå väldigt fort. När väl Islam blir huvudreligion i Europa så kommer ateism att förbjudas och kristna att förföljas. Vill man leva i fred så konverterar man till Islam. USA kommer att falla sist, men det är ingen tvekan om att USA kommer att falla. Allt fler i USA konverterar till Islam. De flesta afroamerikaner och latinos förknippar den vita kristendomen och ateism med rasistiskt förtryck från de vita. Och de har det all rätt till! De vita kristna i Amerika har liksom de vita kristna i Europa har förstört mycket för ickevita och ickekristna. Men islam och de förtryckta folken kommer att resa sig och gå segrande ur striden.
Skrivet av 'Mohaha', 25.mar.2005, kl.15:20
http://debatt.passagen.se

"Not only are Islamic extremists in Western Europe radicalizing faster, they are also younger than ever.'"
http://www.latimes.com/news/nationworld/world/la-fg-kidjihadis2apr02,0,3852038.story?coll=la-home-headlines
Europe's Boys of Jihad
At 13, Salah left Paris for Syria, allegedly to aid insurgents in Iraq. He and others like him represent radical Islam's newer, younger face.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net