søndag, april 24, 2005

Hen til kommoden og tilbaws igen

mens socialdemokraterne sloges med hinanden, opfattede mange Karen Jespersen som partiets moralske formand. Nu har de midlertidigt (?) slåsset færdigt, og bekræfter efter mange omveje vores opfattelse om K.J. Hvorfor tog de hende dog ikke bare med det samme ? Det havde muligvis sparet mindst 1 valgnederlag."Antallet betyder noget" - hvor svært kan det være ? Tør man nu betro sådan et fjumreparti magten ?
Ny S-formand: Jeg er helt enig med Karen Jespersen
Socialdemokratiets formand, Helle Thorning-Schmidt, har på forhånd opgivet at indgå en aftale om udlændingepolitikken med de radikale. Forskellen mellem de to partier er for stor, fastslår hun.
»Jeg er tilfreds med stramningerne i udlændingepolitikken, som vi er enige med regeringen om. Jeg flytter mig ikke på det område,« siger Helle Thorning-Schmidt..........................
»På et langt stræk er jeg enig med Karen Jespersen, fordi vi var nødt til at erkende, at antallet af indvandrere har betydning for, hvor godt vi kan integrere. Derfor skal der fortsat være en stram udlændingepolitik,« siger Helle Thorning-Schmidt, der dog ikke har planer om at invitere Karen Jespersen tilbage til en aktiv karriere i partiet.
Karen Jespersen er ikke på vej tilbage til Folketinget. Hun kritiserer Helle Thorning-Schmidt for at blæse og have mel i munden samtidig i udlændingepolitikken. Hun henviser til, at Socialdemokratiet fortsat fastholder en aftale med de radikale indgået før valget om at nedsætte en uafhængig ekspertgruppe for at imødekomme Center for Menneskerettigheders krav om at bløde op på reglerne.
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3012256/#Scene_1
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net