søndag, maj 22, 2005

Borgmester skud

højreekstreme, "gäng" eller bare fanget i den almindlige krydsild ? Nogle vil græde tørre tårer:
"Ilmar Reepalus bostad beskjuten"
Strax efter klockan åtta på söndagsmorgonen blev Ilmar Reepalus bostad i Malmö beskjuten. Han var inte hemma vid tillfället och ingen människa har kommit till skada. För två dagar sedan fick Ilmar Reepalu, kommunstyrelsens ordförande i Malmö, sin bostad nedklottrad med hakkors...............................................
http://sydsvenskan.se/malmo/article105500.ece
http://www.expressen.se/index.jsp?a=288884

"Ett övergrepp på demokratin"
Det som Ilmar råkat ut för är mycket allvarligt. Om en person utsätts i egenskap av politiker så är det ett övergrepp på demokratin som vi aldrig kan acceptera om vi vill leva i en demokrati.
Det säger riksdagsledamoten Berit Högman (s), till TT, efter söndagens beskjutning mot den socialdemokratiske kommunstyrelseordföranden i Malmö.

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=394219
nå ja, i så fald er det ikke det første......................
"Jag har trots allt full förståelse för det som hänt trots att jag hatar gärningen. Frustrationen i Malmö är enorm. Polisens gärningsmannaprofil kommer nog att finna en desperat svensk man med ett barn i en Malmö-skola.Balkankonfliken kommer, det är bara en tidfråga och jag respekterar attgärningen skedde mot rätt plats. Dvs mot de ansvariga. Tänk vad SKIT förvånad GP* kommer att vara när de kommer efter honom. Gamla sosseväljare med älgstudsare*."
*Elg-gevær * GP=Göran Persson
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net