søndag, juni 26, 2005

Indvandrarbrottsligheten

ja det er en slem plet på den mångkulturella ideologi, at så mange af de inviterede svarer igen med voldtægt (26.000 inkl. mørketal), grov misshandel (66.000), mord og røverier,overfald på homoseksuelle, narkotiaforbrydelser, Hæderlige BRÅ og fejge aviser, gør havd de kan for at skjule det, men der er grænser for hvor længe man kan sminke en sandhed.
Det er fra danske og norske undersøgelser man kender indvandreandelen (f.eks. 70-80 % i voldtægtssager - IKKE fra svenske. BRÅ påstår i fulde alvor at andelen er 40 %, dvs det halve af i Danmark. BRÅ er en fornærmelse mod befolkningens intelligens.Og så tjener de endda pænt på at lyve den lige op i ansigtet.
Lelle Penn
Lelle Penn är sedan flera år en välkänd figur i SD-Kurirens nätupplaga. Han har chockat våra politiska motståndare vid flertalet tillfällen. Lelle Penn låg till exempel bakom avslöjandet av den fruktansvärda gruppvåldtäkten i Rissne 2000 då svenska massmedier försökte tysta ned och dölja vilka som låg bakom. Sverigedemokraterna avslöjade - genom Lelle Penn - vilka som låg bakom och tvingade de svenska medierna att lyfta fram händelsen inför hela svenska folket.
Vi låter här Lelle Penn kommentera den brottslighet i Sverige som svenska makthavare, tillsammans med de etablerade massmedierna, gör allt i mångkulturalismens namn för att dölja - nämligen invandrarbrottsligheten.
Arkiv 2003-2004
» Äldre Lelle Penn-artiklar
http://www.sdkuriren.se/arkiv_lellepenn/index.php
BRÅ´s sminkekasse (folkemunde: Brottsförnekande Rådet)
http://www.bra.se/
Lögnen
fortalt af tidligere medarbejdere:
"Men det är inte bara svenska journalister som ärinställsamma och hycklande. BRÅ - Brottsförebyggande Rådet (som motsvarar vårt Det Kriminalpreventive Råd och i Sverige i folkmun kallat: Brottsförnekande Rådet) - kamuflerar och sminkar statistik så att det är svårt att komma fram till en riktig bild av den samhälleliga verkligheten.I en serie artiklar i Aftonbladet 2002 klagar forskare på BRÅ över att Rådet utövar regeringsbeställt arbete. »Det är en katastrof överallt på BRÅ«, uttalade psykiatriprofessor Sten Levander. »BRÅ:s uppgift är att fabricera forskning som justitieministern tycker om«. Den också i Danmark kände professorn och romanförfattaren Leif G. W. Persson arbetar på BRÅ, och säger: »Vi bedriver inte fri forskning, utan vinklar rapporterna så att de passar regeringen«.Det kan både förvåna och inte förvåna att det fifflas med våldtäktsstatistiken i Sverige. Om sanningen om ämnet kom fram, skulle folk nämligen bli utomordentligt upprörda - "skitförbannade".
http://dansk-svensk.blogspot.com/2004_06_01_dansk-svensk_archive.html
Da Skåne blev svenskt
för danskläsande kan jeg rekommandera et nät abbonemang på Weekendavisen. Av copyright grundar kan jeg tyvär inte lägga alt av interesse här:
http://www.weekendavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050624/IDEER/506220302/-1/ideer
Da Skåne blev svensk
Forsvenskning?
Der var mange gøngehøvdinge, og de kæmpede på begge fronter. Når man tolker alt fra 1600-tallet som dansk-svenske modsætninger, er det udtryk for vore dages nationalitetstænkning.HANNE SANDERSDocent i historie, leder af Centrum för Danmarksstudier i Lund
ENGANG var Skåne dansk. Det står sikkert klart for mange danskere nu i Øresundsbroens tid. Skåningerne er stolte over den danske fortid, og nogle kalder sig endda for halvdanskere. Det er smigrende! Og det passer i en tid, hvor det danske får så stor opmærksomhed i den kulturelle og politiske debat i Danmark. Øresundsbroen har ikke kun ført Danmark og Sverige nærmere hinanden, den har næsten gjort Danmark større.................
Farligt at vara bög
den politiske kameleon lever PK versionen. Ham og Tøger er ikke til at seklne fra hinanden, men de har jo også samme arbejdsgiver, bestyrelsen i Politikens hus. Der er ingen bøsse der ikke ved præcis hvem de skal passe på. Ingen jøde heller.
Farligt at være bøsse
Gadevolden rammer hårdt: Både Johan og Nicolai er blevet overfaldet, fordi de er bøsser
http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=299289
Sover Engell og Seidenfaden godt om natten ?
de er jo heldigvis for dem, hverken kvinder, bøsser eller jøder eller tilhører nogen af de svage som deres inviterede arabere foragter, voltager og myrder.Og hvisSeidenfaden, med svensk mor og hus i Skåne, prætenderer uvidenhed om den ødelæggelse og tragedie masseindvandringen har forårsaget i Sverige, har han et for en chefredaktør, meget alvorligt troværdighedsproblem. det er let nok at lege "humanist" i en dansk TV debat, hvor problemerne endu er overskuelige. Men lad os høre Tøger om Sverige. Hvis han da ved noget. Ellers er der danske journalister han kan spørge.
23 juni, 2005
MORDERE FANGET.
To såkaldte 2.g'ere på 15 og 16 år, sidder idag arresteret for at have kastet sten efter invalidepensionister der drak øl i den lokale bumsepark i Valby tirsdag eftermiddag, hvorefter den ene døde af sine kvæstelser.
http://www.minut.tk/
posted by minut at
6:05 PM r:


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net