torsdag, juli 21, 2005

Ahlmark: Vestens nyttige idioter

Kommunism, nazism och nu islamismen
Per Ahlmark om vad som drev mördarna i London.

"SVERIGE HAR kanske Europas mest försåtliga och omhuldade islamologer, alltså så kallade kännare av muslimska rörelser. I olika medier låtsas till exempel professor Jan Hjärpe analysera när han i stället ursäktar de mest extrema. I en understreckare i Svenska Dagbladet (15/7) når han slutsatsen: ”behandla människor som terrorister och de blir det”.Kanske kan Hjärpe i dag förklara för oss på vilket sätt engelsmännen i förväg gjorde dem som sprängde tunnelbanan till ”terrorister”. Var det skolorna eller myndigheterna i Leeds som förvandlade dessa medborgare till massmördare? Eller hade de möjligen hjärntvättats och övertygats av groteska”religionsskolor” i Pakistan och deras anhängare?Professor Hjärpes specialitet är att förneka totalitarismen. På hösten 1989 försvarade han i Stockholms tingsrätt intensivt den nazistiska radiostationen Radio Islam. Han vägrade se att Ahmed Ramis agitation upprepade Tredje rikets hat och slagord. Hjärpe ville frikänna Rami, som därefter dömdes till fängelse för hets mot folkgrupp.Nu fortsätter han att tjusa till motiv och bakgrund för andra barbarer, vilka när som helst, och var som helst, plötsligt kan börja massakrera oskyldiga människor."
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=578&a=441068
...men ikke mindst en nærmest kriminelt naiv Riksdag, der sikrer at Sverige kommer til at producere jihadister i bundter i fremtiden:
Svensk jagas av FBI för bomberna i London
LONDON. En svensk medborgare jagas av FBI misstänkt för att vara al-Qaidaterrorist inblandad i terrordåden mot London.39-åringen uppges ha fått gift- och vapenträning på ett jihadläger i USA.
Aswat flew into New York on November 26, 1999, on an Air India flight with Oussama Abdullah Kassir, who has Swedish nationality.
http://expressen.se/index.jsp?a=407386
http://www.timesonline.co.uk/article/0,,22989-1702411_2,00.html
mens den er travlt beskæftiget med at oprette det ene antidiskriminerings- og ligestillings-organ efter det andet - i et land der har så mange, at ingen kender det nøjagtige antal:
Nytt verk ska sätta fart på jämställdhetsarbetet
Sverige kommer att få en ny myndighet, nämligen ett jämställdhetsverk. Både statsminister Göran Persson och jämställdhetsminister Jens Orback tycker att det behövs.
http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=660451
kun retfærdigt at oversosse-partiet ( der pt. kun ligger på en 2. sosseplads) må købe sine klakører:
Almedalen: Socialdemokraterna köpte jubel
När statsminister Göran Persson avböjt att tala i Almedalen så köpte det socialdemokratiska pr-maskineriet utrymme. Genom en köpt publik och en flott journalistmiddag knöt man kontakter.
http://www.resume.se/artikel-art_id=11141.html
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net