søndag, juli 24, 2005

"Smid de nazikarle ud"

JP interviju med Torben Hansen ("Islam, i Krigens Hus")

foto © webmaster
Terrorisme-Kompromis med Al Qaida?
Kun et taktisk mål
Men det vil være en skæbnesvanger fejltagelse, mener den danske historiker, Torben Hansen: »Det er korrekt, at hvis man tager Al Qaidas erklæringer for pålydende, så handler de meget om, at amerikanerne og zionisterne skal smides ud, men det er kun et taktisk mål. Du kan finde hundredevis af erklæringer, som slår fast, at muslimer som et universelt princip skal herske over de vantro. Denne magttanke er helt central i islam. Den kommer også til udtryk i dokumenter hos de terrorister, der stod bag bomberne i Madrid. Her begrædes bl.a. tabet af den Iberiske Halvø (Spanien og Portugal, red.), som de vantro har taget fra muslimerne.

--------
Han er især stærkt bekymret over den»hadindustri«, som vokser frem på religiøse skoler - bl.a. i Pakistan.»Skolerne er udklækningsanstalter for psykopater. Her bliver børn og unge mere indoktrinerede end Hitler Jugend og de røde pionerer i Sovjet.
Jeg ser det som et udtryk for, at islam er i dyb krise. De islamiske lande kan ikke brødføde sig selv, og de har ikke været i stand til at føre en ordentlig krig siden de osmanniske sultaner, men de har ekstremeretninger som wahhabismen, som kan skubbe unge mennesker ud ivanvittige selvmordsaktioner. Deres dagsorden er at sprede kaos. Derfor mener jeg, at krigen er uundgåelig,« siger Torben Hansen, som bl.a. har skrevetden islamkritiske bog, I krigens hus.
word doc:
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload4/torrortorbenhansen.doc
Bomberne for 20 år siden
"vores hukommelse er kort"

Terrorangrebet på København
Det er i dag 20 år siden, at Danmark for alvor blev ramt af den internationale terror. En person blev dræbt og 22 kvæstet af bomber mod et amerikansk flyselskab og en jødisk synagoge. Hele forløbet minder i forbløffende grad om de seneste bombeangreb i London. Men terroren har også ændret karakter. De ankom med flyvebåden fra Malmø, de fire palæstinensiske bombemænd, som mandag den 22. juli 1985 valgte København som terrormål.
---------
To palæstinensiske brødre på 20 og 19 år, Mahmoud og Mustafa El Moughrabi, hvis ældre søster tidligere havde myrdet 40 mennesker ved at sprænge sig selv i luften i en israelsk bus, forsøgte at placere en rød taske med bomben foran en guldsmedeforretning under flyselskabets kontor.
Et vidne forklarede, at han midt på formiddagen havde set en ældre, gråhåret dame henvende sig til »en sydlandsk udseende mand«, som senere viste sig at være Mahmoud, med ordene: »Undskyld, unge mand, men De glemte vist Deres taske.«
Fik kolde fødder
Det fik palæstinenseren til at miste modet, og han slæbte tasken tilbage gennem byen, før han smed den i kanalen i Nyhavn og flygtede med flyvebåden tilbage til Sverige..........................................
word doc
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload8/1985.doc

om Lindström er morsom her, må være op til hver enkelt. Latteren flyder ikke helt frit.............
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net