mandag, august 01, 2005

Sju grova överfall (svåldtäkter) på en helg

i denne afdeling kommer kun det ekstraordinære med, og vi ved i forvejen at Sverige har 6 anmeldte voldtægter om dagen. Men overfaldsvoldtægter........som har en opklaringsporcent på 4 !

En 81-årig kvinna hittades våldtagen i en
buske. En 15-årig flicka attackerades på ett utedass. De anmälda våldtäkterna i Sverige ökar nu snabbt. Sju grova överfall ägde rum i helgen: HELSINGBORG, MALMÖ, LULEÅ , UMEÅ, HUDIKSVALL, HALMSTAD, HANINGE

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,679546,00.html
Svenskerne er et langmodigt folkefærd. Sådan her reagerede en by i Spanien på en gruppevoldtægt da de havde fået nok. (Fra http://angantyr.blogspot.com)
Demonstration mod massevoldtægt i Spanien
Hvor vi i Nordeuropa som regel nøjes med at ytre os kritisk om indvandrerkriminaliteten, så er det ikke usædvanligt med demonstrationer imod indvandrerkriminalitet i Spanien og sådanne anmeldte og i nogle tilfælde spontane demonstrationer ender ikke altid lige fredeligt på de kanter.
En massevoldtægt begået af algeriske indvandrere mod en lokal pige gjorde at borgerne i byen Jumilla havde fået nok. 19. juli gik ca. 1200 borgere i byen Jumilla i regionen Murcia, som er hårdt plaget af indvandrerkriminalitet på gaden. Demonstranterne gik hen til rådhuset hvor et møde var igang netop for at diskutere kriminaliteten i området. Demonstranterne mente ikke at borgmesteren og politiets indsats for at stoppe kriminaliteten havde været særlig god. Snart blev der kastet æg og tomater på politiet og civilgarden der stod ved indgangen til rådhuset og så begyndte et større slagsmål med det lokale politi og civilgarden.Da der ikke er mange kilder på engelsk om demonstrationen i Jumilla, må læseren der vil vide endnu mere nøjes med de spanske kilder.http://minutodigital.com/noticias/1350.htm

http://www.laopiniondemurcia.es/secciones/noticia.jsp?pIdNoticia=20192&pIdSeccion=5

http://servicios.laverdad.es/murcia/pg050720/prensa/noticias/Region_Murcia/200507/20/MUR-REG-000.html

http://actualidad.terra.es/articulo/html/av2417408.htmhttp://www.hasta-los-huevos.com/espana.php

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net