onsdag, september 14, 2005

Fler huller i Hallandsåsen ?

man må håbe Säpo får en rigtig intim snak med ham. Gerne under moderat fysisk pres:
Sprængstof-smugleren tavs som graven

Af Kjeld Christiansen
Den 44-årige bosniske mand, der blev afsløret i Tyskland i weekenden, da han ville smugle et kilo sprængstof til Skandinavien, sidder i sin celle, nægter alt og er i øvrigt tavs som graven.- Vi har ikke de afhøringsmetoder til rådighed, som man benytter sig af på Balkan.
Måske fra Sydafrika

Det beslaglagte sprængstof er af typen TNT og af militær oprindelse. Det består af fem 200 grams portioner på 9x3 centimeter. Nok til at sprænge en bus, et tog, et skib, en bro eller en bygning i luften. I den kagedåse, som sprængstoffet blev transporteret i, lå også fire detonatorer, 30 sekunders tændsnor og tape til fastgørelse af TNT-pakkerne, som et dateret 1964.Selv om sprængstoffet er smuglet ud af det tidligere kommunistiske Balkan, er det ifølge Ekstra Bladets kilder med stor sikkerhed hverken af russisk, kinesisk eller tjekkisk oprindelse, fordi disse lande altid giver deres sprængstof et nationalitetsmærke. Et gæt lyder på, at det kan være fremstillet i Sydafrika. (fra Ekstrabladet)

Samme branche- booming business
20-åring allvarligt skadad i explosion
En man i 20-årsåldern skadades allvarligt vid en explosion i en lägenhet i Brandbergen vid 24-tiden på onsdagskvällen. Mannen har tillsammans med ytterligare en person i lägenheten hanterat sprängämnen som råkat detonera.
Polisen vet i nuläget inte vad männen gjorde med sprängmedlet eller hur de har fått tag på det. Männen larmade själva polisen efter explosionen. En av dem fördes omedelbart till Södersjukhuset för vård av sina skador. Bland annat har han fått delar av sin hand bortsprängda. Vid husrannsakan har polisen funnit ytterligare sprängämnen i bostaden.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=462147&previousRenderType=8

Politimestrenes "menneskesyn"
ikke længere afgørende, hvilket må hilses velkomment:
Kriminalitet blandt indvandrere kortlægges
Invandreres andel af kriminaliteten skal nu gøres op helt ned på de enkelte politikredse. Danskerne skal fremover kunne se, hvor i landet indvandrere begår mest kriminalitet.
Justitsminister Lene Espersen (K) lover i et svar til Folketinget, at hun i løbet af en måned vil præsentere en statistik, hvor kriminaliteten blandt indvandrere vil blive gjort op helt ned på de enkelte politikredse, hvor der i dag kun er statistik for hele landet under ét.
De enkelte politikredse skal lave statistik over alle sigtelser og fordele dem på de sigtedes etniske oprindelse, herunder om de er indvandrere, efterkommere af indvandrere eller af dansk herkomst.
Samtidig vil statistikken omfatte de forskellige hovedkategorier af kriminalitet som sædelighedsforbrydelser, vold, ejendomsforbrydelser samt overtrædelser af straffe- og færdselsloven.

http://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=627328
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net