torsdag, november 10, 2005

Multiculturalism and the Self-Liquidation of Europe


Multiculturalism is a program for self-imposed dhimmitude

"What touched off the recent riots, for example, was not a heavy-handed presence of the police and French authorities in Muslim neighborhoods. It was the fact that the police had, until recently, treated these areas as "no-go zones," left to be run by the Muslims themselves. It was the re-assertion of some degree of French control after years of Multiculturalist tolerance that set off the riots."
http://jewishworldreview.com/1105/tracinski110905.php3

Ingen tør undervise på Ghetto-skoler

der er en ond ironi i, at mange af dem der idag sidder med smerten, er de samme faggrupper der har stemt for multikulturen i to et halvt decennium:

De frygter vold, trusler og religiøs propaganda. Lærerstuderende er bange for at undervise på skoler med mange indvandrerbørn, og derfor vælger mange skolerne helt fra.

Det er den barske tendens, der er ved at brede sig i folkeskolen. Mange unge lærer-spirer vælger derfor indvandrerskolerne fra.
B.T. skrev tirsdag om Sønderbro skole i København, hvor flere lærere fortalte om den barske hverdag med muslimske indvandrerbørn, der nærmest drev terror i timerne med fanatiske, rabiate holdninger og trusler mod lærerne.
- Man er bange for trusler på livet. Det er ekstremt - og det fandtes ikke tidligere i vores samfund. Det er meget voldsomt at blive truet med. Måske er det bare noget, de siger, og måske er man for sart. Det er jo et skældsord, men det er vi ikke vant til.

Da hendes klasse skulle i praktik, var tendensen da også klar. - Der var kun to elever i min enhed (klasse, red), der valgte at komme på en skole med to-sprogede. Resten valgte det fra. Og hvis det er tendensen, så er det noget skidt. Så er der nogle skoler, der står uden lærere om nogle år, siger hun.

http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=400608/

Lærerflugt venter

Fremtiden kan blive skræmmende, hvis ikke nye lærere vil undervise på to-sprogede skoler af frygt for rabiate holdninger og trusler fra eleverne. Det frygter professor på Danmarks Pædagogiske Universitet, Niels Egelund, der har fuld forståelse for de unge lærerstuderende, der ikke føler sig rustet til at undervise på indvandrerskoler.
- Det kan man da godt have forståelse for, når man hører om de her problemer. Det er da klart, at det ikke virker attraktivt i forhold til at arbejde et andet sted, siger han.

http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=400606/

Mød dine ny naboer, København

På Jordgubben hörs bara arabiska

Jordgubben är Malmös första förskoleavdelning där det endast talas arabiska. Här leker, sjunger, äter, sover och pratar 18 barn i åldrarna 1–4 år.
– Barn sätter grunden till allt i den här åldern. Det finns inget negativt med en arabiskspråkig förskola. Sunt förnuft säger att om du kan ett språk bra blir det lättare att lära sig ett nytt språk, säger förskolläraren Hadi Jabur

http://w2.sydsvenskan.se/bildspel/jordgubben/ (fotoserie)

http://sydsvenskan.se/malmo/article126172.ece

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net