søndag, januar 29, 2006

Tysland støtter Danmark

Tyske bloggere støtter Danmark ytringsfriheden
En lang række tyske blogs har fulgt en opfordring fra Brussels Journal

The best way to end the whole cartoon affair would be for as many websites, blogs and papers in Europe just to publish the cartoons in an act of defiance to extremists.


Die Freiheit von Jyllands-Posten ist auch meine Freiheit
Antibuerokratenteam
Gegenstimme
Politically Incorrect
Libertaria
http://zurueckgeschossen.blogspot.com/2006/01/tyske-bloggere-sttter-op-om.html

Jävla svartskalle

fernissen sprækker - en sosseformand mister kontenancen - et kort øjeblik:
Ordförande Anna Sjödin, pressekreterare Peter Skeppström och ytterligare ett antal SSU-kamrater festade på krogen Crazy Horse vid kändistäta Stureplan i natt.Vid tvåtiden spårade festen ur.Enligt ordningsvakten Babak Jemai uppstod bråket när Anna Sjödin nekades att beställa i baren på grund av att hon var för full.- Hon blev arg när hon inte fick beställa mer, säger han.
- Hon vevade omkring sig och skrek "jävla svartskalle", säger Jemai.- De slet sönder tröjan, radion är förstörd, min klocka är borta. Jag har aldrig sett en tjej veva på det sättet.
http://expressen.se/index.jsp?a=515270

Debatkultur
som man ser ovenfor, er det ikke helt rigtigt at der ikke findes værtshuse, men eller beskriver Lars Otto Kristensen svenske avisers "debat" ganske præcist. Har du tænkt dig at skrive til dem ? Lad være. Spar dig umagen!
........"Af og til møder vi hård kritik i svensk presse. Den kommer fra lederskribenter. Menigmand har ingen plads i svenske aviser. Jeg har gennemgået "Dagens Nyheter" 6/1-19/1.
Bortset fra én eneste kronik om "æresdrab" 19/1, der er holdt i en selv efter svenske forhold uhyre sober tone, findes der ikke en eneste artikel om indvandrere som problem.Der findes enkelte klummer og kronikker, som regel af indbudte skribenter eller til nød af "officials" fra organisationer, men næsten ikke om udlændingeproblemer.11/1 er der en leder, hvor man lidt slæbende anerkender JP's ret til at bringe tegningerne: »om dette har den danske regering ikke tvivlet ... men den har ikke klaret den svære opgave at fæstne det åbne samfunds vurderinger hos alle dem, der bor i det«, hvad avisen så mener med det.
Mere kontant er en af bladets medarbejdere 14/1: »Vi må forsvare idioterne på Jyllands-Posten«. Den smule, der er på de små og sjældne "Debat"-sider skrives ofte af avisernes egne medarbejdere. Det samme indtryk har jeg fra lejlighedsvis læsning af andre svenske aviser.
End ikke et værtshus
I en dansk avis er der typisk to hele debatsider. Og - især i Jyllands-Posten - derudover utallige artikler fra folk, der har noget på hjerte uden at være ansat på avisen. Der findes derimod næsten ingen tilkendegivelser fra almindelige svenskere i svenske aviser.
Hvor har den menige svensker bare den allermindste mulighed for at ytre sig for en bredere kreds? Han har ikke engang et stamværtshus, hvor han kan få afløb, for den slags findes heller ikke i Sverige.Hurra for de danske aviser !"
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3523936 (JP er nede p.t. - dvs. Metro serveren)

Danske websites og blogs hacket af islamister
JP, Berlingske, BT, Kristeligt Dagblad nede igen, søndag kl.12
http://blog.thomasloenbaek.dk/

Uriaspostens nødblog
26/1-06 23.09 En saudi-arabisk hackergruppe kaldet Al3iznet tager via administrator-adgangen i Wordpress kontrol over sitet, og smider følgende tekst online - her i en engelsk oversættelse (Via Enough):

Allah the greatest and merciful AllahOh messenger of Allah (ie, Muhammed)The forward infiltration is complete
Allah the greatest and merciful AllahOh messenger of Allah (ie, Muhammed)This is the simple answer for every insolence/insult to the loved onepray to god for him and for peaceand give this
infiltration and this step.. to every musliminfiltration is overHacked byThe forward infiltration is complete

28/1-06 15.00 Uriasposten er online i nogle få minutter, men pga. et Denial of Service-angreb er det næsten umuligt at få siden loadet, ligesom det heller ikke er muligt at opdatere. Webudbyderen beslutter istedet at lukke siden midlertidigt for ikke at ramme andre.
28/1-06 15.00-? Dialog med webudbyderen for at få siden op igen, eks. ved at lukke for adgangen fra islamiske lande.
http://uriasposten.smartlog.dk/

FUP-KAMPAGNEN
man kunne formode at når PET engang har analyseret de elektroniske spor mellem Danmark og Mellemøsten, der i øjeblikket lægger 4 store landsdækkende aviser ned, - så er Abu Labans ophold i Danmark ved at nærme sig sin slutning. Han er tak og lov ikke blevet statsborger.
Ekstrabladets leder:
DET ISLAMISKE Trossamfunds overhoved hertillands, imam Abu Laban, er en taknemmelig mand. Han siger tak til Ekstra Bladet, fordi avisens medarbejdere Kåre Quist og Allan Larsen i dag kan afsløre de dybt graverende forhold omkring de muslimske pseudoforeninger, som står bag danske imamers protester mod Jyllands-Postens Muhamed-tegninger.
ABU LABAN takker, fordi vi i dag kan dokumentere, at en stor del af hadekampagnen hviler på fup og fiduser, grov manipulation, foreninger, som ikke eksisterer, og folk, som ikke aner, de er taget med. Og det vil Laban naturligvis tale med sine folk om.
MAN KUNNE vælge at grine af fupmagerne og deres jammerlige udenomsforklaringer. Abu Laban påstår, han repræsenterer 200.000 muslimer i Danmark -det rigtige tal er ca. 15.000. Hans hukommelse er hullet som en si -og mandens udenomssnak foregår for det meste i den lavkomiske afdeling.
HVIS ALTSÅ ikke lige sagen var ekstremt alvorlig. Dele af Mellemøsten er nu pisket op i had mod Danmark, danske virksomheder, medier, politikere og befolkning -på et grundlag, der er manipuleret af foreninger, som ikke eksisterer.
DETE EFTERLADER et troværdighedsproblem på størrelse med en moske hos de dele af det muslimske samfund, der udnytter eller lader sig udnytte af situationen. Men det er også alvorligt, at kontrollen med offentlige midler til foreninger, der er opfundet til lejligheden, er så rystende ineffektiv.
ABU LABAN skal derfor i den kommende tid få mere at takke for - afsløringerne fortsætter, og vi må forvente, at de offentlige myndigheder, der har ladet sig udnytte, nu for alvor tager fat på en kulegravning af den skov af muslimske foreninger, der åbenbart har let adgang til kommunekasserne.Så selv tak, hr. imam.
http://www.ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=332460
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net