fredag, januar 27, 2006

Koordineret muslimsk IT-angreb på Danmark

virker hinsides al tvivl at det ikke bare er Uriasposten, der er hacket idag. De er vist ved at indentificere hackeren derovre.Og jeg har mange arabiske IP numre
i statistikken - helt mod sædvane.
At det er orkestreret fra Danmark, er også utvivlsomt. Hvem i Saudi Arabien læser denne blog, Uriasposten og andre?Til daglig, ved vi - ingen .Nul. Zero!
Hackerangreb lammede nyhedsmedier
En lang række danske netaviser ramt af nedbrud. Der er mistanke om hackerangreb på grund af Jyllands-Postens Muhammed-tegninger.
Et elektronisk angreb sendte i aften en lang række danske netaviser til tælling.
Alle de ramte netmedier ligger på de samme servere hos det Berlingske-ejede internetselskab, Metropol Online.
Mistanke om Muhammed-forbindelseBlandt de ramte medier er Jyllands-Postens hjemmeside, www.jp.dk , og det giver mistanke om, at hackere forsøger at ramme avisen som led i striden om avisens Muhammed-tegninger. Casper Bruun Møller, teamleder hos Metropol Online, formoder, at der er tale om et hackerangreb. »Jeg kan ikke sige, at det med sikkerhed er et angreb på jp.dk, men nogle forsøger at bombardere os med så mange elektroniske forspørgsler, at vi har mistanke om, at det er et hackerangreb«, siger han.
Udover Jyllands-Posten var også berlingske.dk, bt.dk, aok.dk og en række regionalaviser ramt af angrebet, der overbelastede nyhedssiderne så meget, at de ikke var tilgængelige, det meste af aftenen.
Angriber også med mails
Forrige nat blev mediekoncernen JP/Politikens Hus, der blandt andet udgiver Jyllands-Posten, også ramt. Jyllands-Posten har de seneste fjorten dage fået 500-600 mails i døgnet med indhold, der relaterer direkte til de 12 Muhammed-tegninger, og natten til torsdag blev JP/Politikens Hus ramt af 75.000 spammails afsendt til en intern mailadresse.De mange mails forsinkede mailsystemerne i flere timer, og koncernens it-teknikere er sikre på, at de mange tusinde mails kommer fra Mellemøsten.
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=433080

Profeten og profitten
et mandfolk og et skvat. Tænk hvis dansk erhvervsliv havde flere ledere af Asger Aamunds kaliber. Vil vi opleve den samme rollefordeling mellem Anders Fogh og Per Stig Møller ? Ved pengepungen skiller vandene, umistelige principper vakler og saudierne ved det af erfaring.
Lad de saudiske wahhabister æde deres olie - bagt, stegt eller kogt og et rundhåndet drys sand.
Aamund: Giv ikke efter for saudiernes pres
Saudi-Arabien har tidligere haft held med økonomisk pres over for Danmark. Men erhvervsmanden Asger Aamund opfordrer til at stå fast. (P1 Morgen)
Hør indslag
http://www.dr.dk/nyheder/


Adm. direktør i Dansk Industri, Hans Skov Christensen, vil have Jyllands-Posten til at forklare sig om, hvad der var meningen med at bringe Muhammed-tegningerne.
http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2006/01/27/160853.htm

PBUH
så fandt jeg ud af hvad det betyder - FVMH (Fred være med ham)
Boycott of Danish Goods Over Blasphemous Cartoons
Arab News
RIYADH, 27 January 2006 — Abdullah Al-Othaim, executive president of Al-Othaim Holding Company, reaffirmed yesterday his company’s boycott of Danish products until that country’s largest daily apologizes for publishing 12 cartoons that mocked the Prophet Muhammad (peace be upon him).
http://www.arabnews.com/?page=1&section=0&article=76912&d=27&m=1&y=2006

Arla sikrer offentliggørelse af regeringens pressemeddelelse
Arla sikrer nu, at den pressemeddelelse, som den danske regering tidligere har udsendt i forbindelse med reaktionerne på Jyllands-Postens tegninger af profeten Muhammed, bliver offentliggjort i Saudi-Arabien.Læs pressemeddelelsen ...her


Abu Ali* og Muhammed

(*Adolf Hitler) er jo "alte Kammeraden" som det vil vides. De (gen) forener sig i denne lille grimme historie. Tilbage står spørgsmålet hvordan Expo skaffer sig adgang til andres mail ?
Planerade terrorattack - mot Rosenbad
Hemlig plan mellan nazist och militant muslim avslöjad
En känd nazist har i hemlighet etablerat kontakt med en av Sveriges mest militanta muslimer. Tidningen Expo avslöjar deras e-post och hur en av dem talar om att ta till kamp och "storma Rosenbad".

Nazisten som ligger bakom kontakterna har i flera år varit medlem i Nationalsocialistisk front. Han har också varit med i Legion Wasa - en militär och nazistinspirerad organisation. Vill förinta fiender Den militanta muslimen kallar sig Abu Usama el Swede och är en svenskfödd man som konverterade till islam i slutet av 90-talet. Han har hyllat självmordsbombare på chattsidor och talat om att förinta islams fiender. Såväl företrädare för moskéer som talesmän för muslimska organisationer i Sverige har tagit avstånd från honom. Kontakterna mellan den kände nazisten och Usama el Swede etablerades 2004................
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,769148,00.html

When Hitler became Abu Ali
''No more Monsieur, no more Mister. In Heaven Allah, on Earth Hitler.'' The Füehrer himself was even Islamicized under the new name of Abu Ali.
http://www.cdn-friends-icej.ca/antiholo/hitler_abu.html

Danmarks omdømme lider skade ?
skriver Berlingske. Det overlever vi nok, og indtægtstab til Arla bør ikke vedrører ytringsfriheden i Danmark. Men der rejser sig nogle naturlige spørgsmål, som et par vakse JP læsere stiller idag:
Erstatning for rundrejse
Hvis Arla (eller andre danske virksomheder) lider tab som følge af Islamisk Trossamfunds (Islamisk Internationale) aktiviteter, formoder jeg, at de kan få dækket disse omkostninger ved en retssag mod denne organisation og dens medlemmer. Bo Kristensen, Havevang 23, Roskilde

Imamer på ny tur?
Nu burde alle danske statsborgere berettiget kunne forvente, at de herboende imamer tager endnu en tur rundt i de muslimske lande for at rette op på den skade, som de nu beviseligt har påført Danmark. For det var jo, efter eget udsagn, ikke deres hensigt.
Søren C. Willman
Dragevej 3, Jyllinge
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3520198

Man skal vel gratulere ?
en hjemmeside der er så læst og så god, at nogen gider hacke den. I nat åbnede den på arabisk med en Real Player der afspillede den lokale kattejammermusik man kan høre på enhver terrorvideo.

"Uriasposten blev torsdag aften kl. 23.09 hacket af ukendte islamister, der tog kontrollen over sitet via administrator-adgangen til wordpress. IT-kyndige er sat på opgaven, og det forventes ikke at give varig skade. Der er sikkerhedskopier, reservedomæner etc."
Yderligere info:
kim@uriasposten.dkWhy must I be a teenager in Sweden?
Sofia Watkins explains why she is not truly happy with her parents' decision to move to Sweden
"My friends in England are having a great time getting drunk without me. Instead, I am up to my neck in berry- picking and leaf-raking, and last week was expected to help spread 13 tons of gravel down our track."
http://www.telegraph.co.uk/property/main.jhtml?xml=/property/2006/01/28/pkids128.xml&sSheet=/property/2006/01/28/ixptop12.html

Matriarkatet Sverige
- noget man man en vis ret kan påstå, når man betænker hvordan "de kvindelige værdier" er officielt kanoniseret, ikke mindst i uddannelsesystemet. Selvom udtrykket egentlig er noget vrøvl, og dybt diskriminerende, forstår alle noget ved det: godhed, blødhed, humanisme, empati, omsorg, forståelse osv.
Man kan observere det matriarkale på mange områder, selv i erhvervslivet, i medierne og i politikken. Ikke mindst i fremmedpolitikken, hvor eftergivenheden og den manglende evne til at forsvare sit eget land mod misbrug, vidner om en kvindelighed der er gået voldsomt over gevind med ødelæggende konsekvenser.
Man må spørge sig selv : Kan man bygge og forsvare et samfund alene på disse "bløde værdier". Eller er det bare dem der medvirker til at gøre et land udholdeligt at leve i ? Som fløden i kaffen ?
Margeretha Winberg synes at tro, at en kvindelig dominans udelukkende afhænger af hvor mange kvinder der sidder på hvilke poster. Tænk hvis det var så enkelt. Tænk at Sverige har haft en så bund naiv vice-statsminister:
Margareta Winberg: Vi har bäddat för feministrevolution
En kvinna i toppen är inte samma sak som ett jämställt samhälle.Men när Sverige får en kvinnlig statsminister blir hon ett svar på en bred feministisk gräsrotskamp - och inte en tom symbol.Det skriver MARGARETA WINBERG, som själv varit vice statsminister. I dag fortsätter hon kvinnor- och maktdebatten apropå tv-serien "Commander in chief".
http://expressen.se/index.jsp?a=511258

i Stockholm har alle kommunale partier en "pige" i spidsen (som damerne koket kalder sig, selvom de fleste har rundet de 40 og flere de 50). Det skal vel forestille en garanti for kvaliteten. Ligesom når det første medierne hefter sig ved når der tiltræder en ny kansler eller præsident i Tyskland, Finland eller Sydamerika : kønnet. Hurra. Det er en dame. Der viste tyskerne sig mindre infantile. De valgte Merkel som den politiker hun er, ikke som kvinden Merkel. Her er så Stockholms "tjejar". (Fra Aftonbladet)

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net