tirsdag, januar 24, 2006

Friad från våldtäkt - för att han inte kan svenska

DET kalder jeg feminisme og retsstat "in action". Hvordan skulle den stakkels mand så vide at voldtægt er ulovligt ? Den tid er forbi, hvor jeg tvivlede om jeg skulle le eller græde. Jeg ler - råt, kynisk og hjerteligt.
Den svenske stat ikke bare ikke kan overholde sin kontrakt med borgerne. Den vil ikke. Igår fik f.eks. den somaliske hovedmand i den racistiske Hisingen gruppevoldtægt "2 års lukket ungdomsbehandling." http://www.svt.se/texttv/116.html. En sådan dom bringer ham i umiddelbar fare for selvtægt, når han om føje tid lukkes ud igen.
Og så står seksualforbryderne forresten i kø for at komme til at afsone. ( http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=361&a=254564). Ganske mærkeligt når man tænker på hvor lille en procentdel der bliver fanget og dømt. Og hvor korte straffe de får.
En 29-årig man som åtalats för våldtäkt på två 13-åringar frias i ett fall för att han trodde att flickan var äldre. Tingsrätten anser också att mannen inte förstår svenska bra nog för att bedöma flickornas mognad.
Ur domen
”Om man utgår från utseendet och vad rätten kan iakttaga av deras kroppsutveckling kan man draga slutsatsen att de är sexton år och man får icke alls intrycket att de skulle vara blott fjorton år,” skriver tingsrätten.
29-åringen tog kontakt med flickorna i en förort till Stockholm under våren 2005. Under våren och sommaren utsattes flickorna, enligt åklagaren, för sexuella ofredanden och båda våldtogs.......................

http://www.city.se/ArticlePages/200601/23/20060123174402_110/20060123174402_110.dbp.asp

Säpo søger spioner i skolerne
Det er svært at bebrejde Säpo, men ikke svært at bebrejde den monumentale idioti der har gjort dette nødvendigt:
Säpo lägger efter brittisk förebild om sin terroristbekämpning. De lokala Säpokontoren i bland annat Malmö ska med hjälp av uppgiftslämnare på skolorna, i socialtjänsten och föreningslivet spana efter muslimska extremister som kan lockas att bli terrorister.
Det berättar Säpochefen Klas Bergenstrand i en intervju med Sydsvenskan.
– Vårt mål är att hitta de personer som inte engelsmännen hittade i Leeds. Det är inte de kända och etablerade nätverken som utgör störst risk när det gäller terroristdåd. Det är andra personer som vi ännu inte sett. De personerna ska vi hitta, kartlägga och analysera.
- Enligt Säpos synsätt genomgår den unge muslim som är redo att begå terroristbrott i islams namn en ideologisk process: först blir han radikal, därefter fundamentalist, sedan extremist och slutligen terrorist. Enligt Bergenstrand hamnar den stora majoriteten muslimer därför utanför Säpos sökfält. Säpo har sedan flera år nära kontakter med de muslimska samfunden i Sverige.
När polisen i sin jakt på potentiella terrorister nu söker uppgiftslämnare också i andra miljöer gör Säpo det klart att det finns flera olika grader för uppgiftslämnare. Förutom det lagstadgade källskyddet kan personer få skyddad adress eller till och med byte av identitet.
http://sydsvenskan.se/sverige/article137746.ece

Gustav Adolfs torg farligast i Malmö
Gustav Adolfs torg är den farligaste platsen i Malmö – särskilt på helgnätter. Under förra året polisanmäldes 16 personrån och 45 fall av misshandel på torget. Och i söndags morse sköts en 23-åring till döds efter ett bråk inne på snabbmatsrestaurangen Burger King.
http://sydsvenskan.se/malmo/article137756.ece

Dybest set er det deprimerende
at vi i 2006 overhovedet skal diskutere rimeligheden af barbariske afstraffelser som stening og afhugning af lemmer som følge af, hvad Koranen definerer som forbrydelser.
(ja, tænk hvad vi kunne have brugt den tid og de kræfter på i stedet. For ikke at tale om pengene.)
Leder: Den evige sandhed
»ØNSKER DU, at Danmark bliver muslimsk jord?«
»Selvfølgelig ønsker jeg det. For islam er sandheden. Og det kan vi bevise. Vor sharia, vor islam, er fuldstændig barmhjertig.«
Sådan sagde imam Hassan Salaa via tolk i et interview i Morgenavisen Jyllands-Posten i går, og hvordan den fuldstændige barmhjertighed kommer til udtryk, uddybede han i følgende ordskifte:
»Ville du acceptere håndsafhugning af tyve i Danmark, hvis islams præmisser var opfyldt?«
»Lige meget hvilken regel vi taler om i Koranen, er den rigtig. Lige meget hvad. Jeg vil følge Skaberens regler. Ikke menneskets.«
Disse korte ordvekslinger i et længere interview med imamen fra Taiba-moskeen på Nørrebro i København illustrerer tydeligt vanskelighederne for en dialog mellem moderne mennesker og ortodokse muslimer.
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3512576

De er ikke så tossede i Libanon
allesammen i al fald. Jeg har også stort set gode minder fra Beirut, mellemøstens Paris. Før borgerkrigen, altså.
From many Muslims, cartoonish excess
Can we finally admit that Muslims have blown out of all proportion their outrage over 12 cartoons depicting the Prophet Mohammad published in a Danish newspaper last September? In the latest twist, last week both the Organization for the Islamic Conference and the Gulf Cooperation Council condemned a Norwegian newspaper for reprinting the drawings - a decision the publication defended as protecting freedom of expression.
http://www.dailystar.com.lb/article.asp?edition_id=10&categ_id=5&article_id=21654

Uffe Østergaard - post festum
der er intet forbud for professorer mod at ankomme 20 år for sent til virkeligheden. Tværtimod - der er et helt parti beregnet til den slags mennesker, derriere garden, de i tiden paralelforskudte : Det hedder SF. Sidst de var synkrone med dansk standard tid, var i 1958 da Aksel Larsen brød med Moskva og stiftede partiet.
De gudelige
Vi skal ikke mange år tilbage, før Jean Monnet-professor Uffe Østergaard benyttede enhver given lejlighed til at erklære nationalstaten for dødens pølse. Og givne lejligheder var der rigeligt af, for dengang havde landets journalister hans nummer fast indkodet på telefonen, en plads som sociolog Henrik Dahl nu har overtaget.
Siden indrømmede Østergaard – hvad vi andre udmærket vidste i forvejen – at han havde taget fejl, og at nationalstaten nok var kommet for at blive. Nu er han kommet nogle skridt videre på sin bodsvandring. Nu konstaterer han i et bidrag til en ny bog – »Velfærdsstat og Kirke« – at den danske velfærdsstat ikke skyldes Socialdemokratiet, men snarere er et resultat af sekulariseret lutheranisme i national klædebon. Det har vi andre også godt vidst hele tiden. - Hvoraf kommer ellers de nærmest religiøse følelser, som velfærdsstaten og begrebet »de svage« omfattes med?
I gamle dage var det præsterne, der søgte at styre befolkningen. I vore dage er det præsternes tipoldebørn. Præsternes disciplineringsmiddel var Gud. Tipoldebørnenes er staten. Heraf kommer det, at dem, vi til daglig kalder »de kulturradikale«, klamrer sig til staten og skildrer ethvert liberalt forsøg på at begrænse dens virkefelt som Djævelens værk, og heraf kommer det, at de indtil for nylig dyrkede socialismen, for hvad er socialismen andet end statens guddommeliggørelse?
Claes Kastholm Hansen
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net