søndag, februar 26, 2006

Svenske socialdemokrater

synes parate til at bruge hvilke metoder som helst.Det bør ikke overraske. Ikke bare er der udgået en pinlig smæde- mailkampagne fra partihøjkvarteret på Sveavägen:
Ny skandal: Toppman i SSU smutskastar Reinfeldt
Bloggen "Rättvis och balanserad" driver en hatkampanj på nätet mot Fredrik Reinfeldt och moderaterna.En bild på partiledaren har försetts med texten: "Rösta på din pedofil."
Expressen kan i dag avslöja att bloggen drivs av en högt uppsatt ombudsman inom socialdemokraternas ungdomsförbund SSU.Socialdemokraterna tvingas nu hantera ytterligare en smutskastningsskandal.Expressen kan i dag avslöja att en av toppombudsmännen inom SSU i Stockholms län via en blogg driver en smutskastningskampanj mot Fredrik Reinfeldt och moderaterna.
-På bloggen har borgerliga politiker anklagats för rattfylla, skattefusk och porrsurfande, och hängts ut med namn och bild.
-Under rubriken "Lika som bär" publiceras en bild på Reinfeldt vid sidan av en bild på en skådespelare med bockhorn, föreställande ett odjur.En annan bild av Reinfeldt har försetts med texten: "Rösta på din pedofil.
"Signaturen "Dico"Bloggaren har använt signaturen "Dico". Samma signatur har också gjort en rad inlägg på moderaternas hemsida, med hårda personangrepp.I själva verket heter bloggaren Tobias Gerdås - och är heltidsanställd som regionombudsman av SSU i Stockholms län, med högkvarter på Skytteholmsvägen i Solna....................
http://www.expressen.se/index.jsp?a=534815
http://necogito.blogspot.com/

Danske socialdemokrater
synes for afkræftede til overhovedet at kunne finde på sådanne narrestreger. Ikke engang deres egen gamle mor, synes om dem:

Nedenfor vises politikernes navne og derefter den andel af vælgerne, der betegner politikeren som "en god leder".
Anders Fogh Rasmussen (V): 62,9%
Naser Khader (Rad.): 56,2%
Pia Kjærsgaard (DF): 47,1%
Marianne Jelved (Rad.): 39,6%
Villy Søvndal (SF): 23,5%
Helle Thorning-Schmidt (S): 23,1%
Nedenfor vises politikernes navne og hvormange af deres partis vælgere, der bedømmer politikeren til at være en "god" eller en "dårlig leder".

POLITIKER: DÅRLIG LEDER
Pia Kjærsgaard: 2,1 %
Anders Fogh Rasmussen: 2,9 %
Marianne Jelved: 5,7 %
Naser Khader: 5,0 %
Villy Søvndal: 11,8 %
Helle Thorning-Schmidt: 23,3 %
Helle Thorning-Schmidt scorer altså i bund også hos sine egne vælgere. Undersøgelsen viser også, at 47,9 % af de socialdemokratiske vælgere bedømmer Anders Fogh Rasmussens til at være "en god leder".
Der er altså flere socialdemokratiske vælgere, der bedømmer lederegenskaberne hos Venstre formand til at være gode, end der er S-vælgere med en positiv bedømmelse af deres "egen" Helle Thorning-Schmidt.
25% af S-vælgerne betegner dog statsministeren som "en dårlig leder" - her betegner 23,3% af S-vælgerne Helle Thorning-Schmidt som "en dårlig leder". 36,1% af S-vælgerne bedømmer Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard til at være "en god leder" - 21% af DFs vælgere bedømmer Helle Thorning-Schmidt til at være "en god leder".
http://www.dr.dk/DR2/JersildogSpin/index.htm

Danske kunstnere........
fortjener vel egentlig kun at leve under censur og forfølgelse. At sætte sit had til en regering og en avis over principper som er livsvigtige for ikke mindst kunstnere, karateriserer sig selv. En så selvoptaget smålighed ses ellers kun hos totalt spolerede, narcicistiske pattebørn:
Fogh anklager forfattere, erhvervsliv og medier
I et usædvanligt angreb går Anders Fogh Rasmussen (V) i rette med den dobbeltstandard, som ifølge statsministeren har præget den hjemlige debat om tegningerne af profeten Muhammed.
»Jeg synes virkelig, at der har været tale om en principløshed over en bred kam - og så er ingen nævnt, ingen glemt. Men det er noget, der har rakt fra brede kredse i erhvervslivet over til brede kredse i kultur- og medielivet,« siger Anders Fogh Rasmussen, der specielt er ude med riven efter »det intellektuelle parnas« i og omkring PEN-klubben.
»Forfattere og andre, der i den grad lever af ytringsfriheden, har jo svigtet i denne her sag. Og jeg tror godt, at jeg ved hvorfor - det er fordi, de putter det ind i en helt anden sammenhæng, der fuldstændig har spærret for det klare syn.
-De kan ikke lide Dansk Folkeparti, de kan ikke lide Jyllands-Posten, og de kan ikke lide regeringen. Og muligvis i den rækkefølge. På grund af et næsten had-forhold til de disse tre faktorer, så kan de ikke få sig selv til at stå op og forsvare ytringsfriheden i denne sag. Så der er indført en dobbeltstandard.«
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3580060/
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net