tirsdag, marts 21, 2006

Fra Arlas eget udenrigsministerium

Ja, nu ved vi allesammen hvem Arla er. På gadeplan hedder det røvslikkeri. Velbekomme, Arla!
Det undrer forresten at en almægtig og guddommelig profet har sådan et behov for støttearrangementer. Burde han ikke kunne klare sine småsager selv ?
Udtalelse fra Arla Foods
I Arla Foods føler vi, at det er vores pligt at videregive vores holdning til jer i forhold til deuheldige begivenheder, som fandt sted for få måneder siden. Vi henvender os ligeså til konferencen for International Støtte til Profeten, der finder sted i Bahrain den 22. – 23. marts 2006 for atforklare, hvor vi står.
- Arla Foods tager afstand fra Jyllands-Postens handling, da avisen valgte at offentliggøre karikaturtegninger af profeten Muhammed, og vi deler ikke avisens bevæggrunde for offentliggørelsen. Med en 40 år lang historie i Mellemøsten som en aktiv og integreret del af samfundet, forstår vi, at I
føler jer krænket. Vores tilstedeværelse i regionen har givet os en viden om jeres kultur, værdier ogom jeres religion islam.
************
Ærede borgere, de år vi har haft i jeres verden har lært os at retfærdighed og tolerance er fundamentale værdier i islam. Vi vil samarbejde med islamiske organisationer for at finde en løsning på boykotten af Arlas produkter. Vi beder jer blot om at tænke over dette og at I forhåbentlig vil genoverveje jeres holdning til vores virksomhed.
Nu ved I mere om hvem vi er, hvordan vi tænker og hvad vi mener. Vi lader resten være op til Jer.
Arla Foods

annoncetekst

Og dansk indenrigspolitik ?
Vi lige så godt indstille os på at den tid er forbi, hvor kun danske politikere bedriver den. Over 50 muslimske lande vil for fremtiden blande sig. Foruden FN og EU, selvfølgelig. Velkommen til fremtiden, Danmark - og glem ikke at takke SR regeringen:
»Jomaa said legal action against the newspaper has been initiated. “We want to ensure that the rights of Muslims are protected under the Danish constitution,” he added.
“The forthcoming conference will request an assurance from the European Union to improve the situations of Muslim minorities in Europe, Denmark in particular. And we want Europe to respect the rights of Muslims and understand the values of their faith.«

Med hilsen fra "the Final Prophet"

Højreradikal ?
Tak for oplysningen. Radikal, det kan internetprofessoren og DR selv være. Men det kan selvfølgelig være at det er nogle andre han tænker på.
P1: Sådan politisk set, hvem er så gode til at bruge internettet i Danmark?
Niels Ole Finnemann:
»Ja altså der er mange der bruger det, men jeg tror nok man må sige at vi kan se de højreradikale kræfter er meget aktive. Både har de et meget udbygget system med det der hedder weblogs, altså de er virkelig oppe på noderne teknologisk set og de er meget ihærdige. De kommenterer alt hvad der sker i de store medier og de kommunikerer internationalt og det ser ud til at være et relativt velorganiseret, men alligevel byggende på enkeltpersoner, men koordineret med hinanden og diskuterende med hinanden, og med et bredt internationalt kontaktfelt.«
DR P 1 eftermiddag

Sådan bevares et-partistaten
Nilson viser en vej ud af kammerateriet. Jeg ville tilføje: Man kunne jo begynde med at skifte regering - bare hvert 10- år. (Fru Steen - statsministerens kone, chef for Systembolaget. Det fremgår ikke om hun har nogen formel uddannelse, men hun er vokset op i "bevægelsen", man ved nok:
..."Nej, poängen är en annan. Utnämningssystemet är åt helvete. Fru Steen är ett klockrent exempel på det som med ett fint ord kallas nepotism: i översättning ungefär svågerpolitik, kompiskör, klia mig på ryggen eller så.
- I tävlan mot a l l a övriga sökande (om det fanns några) har fru Steen befunnits vara bäst skickad att vara statssekreterare i finansen, ett av landets viktigaste jobb, chef för skatteverket (kanske det viktigaste), chef för högskoleverket och nu chef för Systembolaget, det senare försett med hög lön och allehanda förmåner, ett så kallat plommonjobb.
Självfallet, vågar jag påstå, har ingen funderat särskilt mycket på damens professionella kvalifikationer. Snarare har man sagt: - Ja, vi behöver ju först och främst en politiskt pålitlig person, en som tillhör gänget, och inte ställer till bekymmer."
Ulf Nilsson: Så ska svågerpolitik stoppas
Steen koster skatteyderne 55 mio kroner
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net