torsdag, marts 30, 2006

Verden ifølge Jytte Klausen

professor Klausen i Hollandsk Radio (Real / Win ME player). Desværre har man ikke Irshad Manshi til at skære igennem hendes vitterlige vås hvergang. (TV2 for et par mdr. siden).I Hendes bemærkninger om Jyllandsposten, minder hun om en kvindelig Egon Clausen.
Begge har tilsyneladende et tungt kompleks med deres jydske barndom.
Skal vi i fulde alvor tro, at muslimer i Europa i første omgang er kommet på flugt fra Islam ?
What about the cartoon row - what was behind that?
"The week before the cartoons were published on September 30, the [Danish] cultural minister stood up at the annual party conference and said we, meaning the government, have been engaged in a cultural war for the past four years and we are now facing the second half."
"It is important to understand that the paper was putting out these cartoons as part of what was, and is, a political movement on the part of some Danish neo-liberals to emphasise this cultural war."
Do you say publishing the cartoons was not about freedom of speech but was in fact a deliberate act of provocation?
"It was - I'm quite familiar with this newspaper Jyllands Posten because it's the paper that's on the coffee tables in my family, it's the paper I grew up reading when I was a kid.

- It is a provincial newspaper about 150,000* copies in circulation and it has always minded the sensitivities of the provincial middle class and the wealthier agrarian groups. It's always preached respect for Christianity and for religion and in fact the paper had two years earlier rejected publishing a cartoon strip about the ascension of Christ and the editor argued that it would offend the readers to see these cartoons and therefore he would not publish them."
Bridging the divide
(audio min. 39:59)

*oplaget er rigtignok ca. 150.000, men læsertallet er over 800.000 på søndage. 562.000 ppå hverdage. (2005)
Når en Radikal bliver ældre..............
er hun ikke længere Radikal. Set i det perspektiv, er det jo ikke så ringe af befolkningens gennemsnitsalder stiger. Med en let omskrivning af Churchill:
"Den der ikke er Radikal som ung, har intet hjerte. Den der ikke er Venstre eller DFér som gammel, har ingen hjerne."
Som partiløs, tager jeg selvfølgelig forbehold for, hvad oplyste mennesker bør stemme i fremtiden.
God, ærlig og hæderlig kronik af
Af Helle Faurschou Hviid, fhv. central studielektor, cand.mag., København
......»Et er, at de radikale har været med til en helt ukritisk indvandrerpolitik, noget andet er ikke at kunne indrømme det, når det bliver klart for alle.
- Jeg har arbejdet i internationalt uddannelsesarbejde i mange år og er derfor hverken bange for globalisering eller for fremmede; men jeg har også læst Koranen og Salman Rushdies og Hanif Kureshis romaner for netop at kunne forstå de omgivelser, der rykker nærmere og nærmere på mit land.
- Et har jeg da forstået, og det er, at vi i den muslimske verden står overfor fuldstændigt irrationelle og fanatiske kræfter, som kan ensrettes og drejes i hvad retning, deres magthavere vil have det. Jeg er så gammel, at jeg har set det hele før, og min familie har kæmpet kampen før, og det er skrækindjagende, hvis vi skal til det igen.
- Derfor er appeasement ikke sagen. Det var det ikke over for Hitler, og det var det ikke over for Stalin. Men det svære var at turde se, hvor ondet var og dernæst senere at have mod og styrke til at modarbejde det.
-Det betyder selvfølgelig ikke, at alle muslimer er underlagt disse kræfter, og jeg forstår godt, at det kan være svært automatisk at blive sat i gruppe med terrorister, fordi man har et arabisk navn.
- Jeg bliver faktisk også sat i en gruppe, som jeg ikke bryder mig om, og som jeg ikke mener, jeg hører til, fordi jeg nu ikke længere holder Politiken, men Jyllands-Posten. Derfor er det vigtigt, at muslimer som ikke er enig i den fanatiske tolkning af Koranen, står frem nu og siger fra, således som det heldigvis også er sket i mange tilfælde.
- Men jeg er faktisk temmelig indigneret over, at mine egne landsmænd fylder udenlandske medier med det nonsens, at Jyllands-Posten er en ultrahøjredrejet, inferiør lille provinsavis. Jyllands-Posten er den største landsdækkende avis i Danmark, og personligt holder jeg den, fordi jeg værdsætter Pittlekow og Hans Hækkerups analyser (ingen af dem forbinder jeg med højredrejning), og fordi Jyllands-Posten gennemgående giver en langt mere alsidig orientering og mere nuancerede politiske anlyser end den morgenavis, jeg læste tidligere, nemlig Politiken.
**************
Derfor, Marianne Jelved, lad være at lyve for dig selv og lad være med at være sur. Du har selv skabt den situation, I er i, ved på forhånd ikke at ville samarbejde med andre end Socialdemokratiet. Og Dansk Folkeparti har været overraskende dygtigt, og det er jo ærgeligt.«
Kronik: Gode råd fra en radikal, der ikke kan stemme på partiet

DSUére på Sisyfos arbejde: Arabisk dialog

"dialogmøde" i Syrien. "Dont translate that word for word". Nej, at korrigere løgne , trusler og uhyrligheder her, vil være spildt møje. Se videoen. (8 min) og se transcriptet. Hvis ungsosserne er chokerede, ses det ikke i deres referat.
via Uriasposten


Islamister som DR studieværter
("offeret" var Karen Jespersen. Utroligt hun
ville stå model til det)
Nahid Riazi, en højreorienteret kommunist om en religiøs fascist der blev DR2-vært
Seneste pressemeddelelse fra Foreningen for indvandrerkvinders Rettigheder ind fra højre.
Vis din / jeres protest mod islamisternes tilstedeværelse I Danmarks Radio som Tv-værter!
I en række tv-programmer, som bliver vist på Danmarks Radio (DR2), optræder en kendt islamisk kvinde som tv-vært! Asma Abdul Hamid skal sammen med en journalist, Adam Holm, stille spørgsmål til en række personer i en række debatprogrammer, hvor de skal diskutere integration, religion, Mohammeds tegninger, mv. med programmets gæster. Programmet hedder ”Asma og Adam”!!! Her skal Asam brugs som den sande muslim, som med sine religiøse holdninger, kan udfordre gæsterne!
Asma er en islamisk fanatiker og tilhænger af Sharia. Hun var en af aktørerne i islamisternes og imamernes provokationskampagne i forbindelse med Mohammeds tegninger. Asma har også udtrykt sine fanatiske holdninger omkring religionen og kvindernes ligestilling på mange forskellige måder. Hun har bl.a. sagt at: ” Man behøver ikke at tilegne sig fuldstændigt samme værdier og forestillinger om hvad der er ligestilling i et multikulturelt samfund. Mænd og kvinder er jo ikke fuldstændigt ens af sind.” ( Politiken 25.9.05).
Asma Abdul repræsenterende desuden 21 islamiske organisationer i Mohamads sagen, herunder Minhaj – Ul – Quran, som går ind for en islamisk stat og arbejder for en islamisering af samfundet i bl.a. Pakistan.
Det er ikke første gang DR bruger disse kræfter som ”eksperter” eller værter. I en række Radioprogrammer ( ca. 20 programmer) brugte DR både Asama og en imam som eksperter for religionen, hvor især Asma udtrykte sine fanatiske holdninger.
DR legaliserer på den måde de mest fascistiske kræfters tilstedeværelse i en public - medie som ellers ikke skulle huse nazister, fascister eller islamister med at bruge dem som ”tv –værter” eller ”eksperter”!

I samarbejde med Uriasposten - se videre der.
DR nøjes med at oplyse dette:
Asmaa Abdol-Hamid og troende muslim af palæstinensisk oprindelse. Hun er uddannet socialrådgiver og medlem af Enhedslisten. Hun er 24 år gammel og beboerformand i Vollsmose. Asmaa kom til Danmark som seks-årig og er opvokset i en lille landsby i Sønderjylland. Hun stod i spidsen for den gruppe, der har anmeldt Jyllands-Postens Muhammed-tegninger.
DR 2
Gay rights
Four years after the assassination of gay Dutch politician Pim Fortuyn, his warning of the threat posed to the rights of European gays and women by intolerant, anti-assimilationist Muslim immigrants is increasingly vindicated by events.
***********
Bawer writes, “Fortuyn’s opponents claimed that he called for an end to immigration and the expulsion of Muslims from the Netherlands. What he proposed, in fact, was a firm policy of education, emancipation, and integration.
The Dutch government, he argued, should stop issuing residency permits to imams who preached that Dutch women are whores and gay men lower than pigs....”
For this, officials demonized Fortuyn as a fascist bigot, ignoring the Dutch citizens who shared his concerns. Rather than face the danger portended by Moroccans in one Dutch town dancing in the streets on 9/11, and a mosque selling calendars showing the New York skyline on fire, Dutch officials pilloried Fortuyn as the dangerous one.
The legacy of Pim Fortuyn
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net