søndag, marts 26, 2006

Abu Labans "fortroligheder"

Vil den tilsyneladende ret naive PET chef og Per Larsen bore lidt i dem? (Fransk journalist skal muligvis afhøres) Som det ser ud nu, har vi fået en 5. statsmagt, imamene der ikke bare stinker af løgn, men erklærer sig villig til at forgribe sig på de 4 andre.
Interessant at læse Mohamed Sifaouis beretning. Se den hele på Minut:
»Det gik op for mig i løbet af nogle dage i selskab med Abu Laban, at han og hans medskyldige udøver den salafistiske ideologi – Det Muslimske Broderskabs ideologi. Denne ideologi, der avler vold, terror og intolerance, er i stigende grad til stede på europæisk jord. Og vi må bekæmpe den med vores værdier og principper om frihed, demokrati og retfærdighed.
- De kan selvfølgelig altid benægte fakta, men jeg kan ikke lade være med f.eks. at udspørge Abu Laban om de ”fortroligheder”, han videregav til en af sine venner i en bil den 21. februar, da hans sagde, at en mand, han kendte var parat til at ”begå et martyrattentat”.
- Denne erklæring er optaget og til rådighed for enhver, der vil aflytte den. Hvem talte han om? Kendte han terrorister, som var parate til at begå attentater? Stillet over for så graverende forhold, må Abu Laban svare....
- Jeg har selv overlevet tre terrorangreb og har siden 2003 levet under politibeskyttelse. Hvorfor? Blot for at have kritiseret vold og ekstremisme.
- Af den grund forstår jeg glimrende den risiko, som Morgenavisen Jyllands-Posten løb. Jeg vil derfor gerne udtrykke min fulde solidaritet med hele holdet bag Jyllandsposten foruden med folketingsmedlem Naser Khader.
Af blandt andet alle disse grunde gjorde Jyllandsposten det rigtige, da man valgte at offentliggøre tegningerne – DET VAR EN MODSTANDSHANDLING.«

ICSFP: Profetens støttekorset
"International konference med muslimer" jubler Politiken på forsiden. Hvad er der at konferere om ?
"Vi ønsker dialog" - siger profetens de af bodyguards der kommer til København. Det kan godt være, men det de først og fremmest ønsker, er lovgivning. Og de helmer ikke, før der er sat et juridisk stakit rundt om den vakkelvorne "Final Prophet". Og når det er gjort, kommer der nye krav.
-Nu undtrykker diplomatiet sig jo ikke sådan, men mon ikke Per Stig Møller mumler - på toilettet i det mindste" - Stuf it ! Han kan jo ikke engang byde dem en bajer. Eller be dem gøre koncentrere sig om deres egne inderligt mislykkede stater.
Næh, så er dette langt mere tankevækkende læsning på en regnvåd søndag :
Muhammed-sagen efterlader et stadig klarere billede af et særpræget parløb mellem radikale islamister og danske naivister.
Ser man læserbreve, er folk mægtig vrede på Akkari, Laban osv. Det svarer til at skælde en hund ud, fordi den gør. Vreden hører hjemme hos de hovedskyldige - De Radikale og S (dengang ved Anker Jørgensen) - og dem der stemte på dem. Nogle bør altså se sig selv i spejlet, skælde ud og sige: "Velkommen til multi-kongflikt-samfundet. Jeg har selv stemt for det. Jeg er provinsiel/ søvngænger / ignorant/ dovenkrop. Alternativt, holdt min mund lukket af fejghed". (gælder vel især akademikere.)


http://www.icsfp.net/EN

Fra Polemiken:
Polemiken er midlertidigt lukket ned af udbyderen, pga. heftige angreb mod databasen.

" Dom hatar ju oss"
og det er forresten gensidigt. Så er lynkurset i social kapital også nået til Dagens Nyheter. Så enkelt er det. "Vi hader hinanden". Hvorfor ? Det gør vi bare !
det samme sagde en englænder på en pub i Leeds og en Belgier på en bistro i Liége.
Lidt mere elaboreret: Jo mindre folk ligner hinanden - socialt, etnisk, kulturel og religøst - desto mindre tillid har de til hinanden. Det er grundlæggende derfor multikulturalisterne er ude i et et farligt, potentielt blodigt ærinde. Når man "bekriger med røverier" - så er det troligt at frygte andre våben senere hen.
- Det var tur att jag använde bandspelare för de svar jag fick var så anmärkningsvärda att jag fick lyssna flera gånger för att riktigt inse vad de sagt. "När vi är ute på stan och rånar så krigar vi, vi krigar mot svenskarna", var ett återkommande argument.
- Pojkarna från en av skolorna berättade leende att "det kommer en härlig känsla genom kroppen när vi rånar, man känner sig nöjd och glad, det känns som man har lyckats".

-De intervjuade pojkarna är mellan 15 och 17 år och en av dem förklarar för Petra Åkesson vad makt innebär för honom.
"För mig är det att svenskarna ska lägga sig ner på marken och pussa mina fötter."
- De unga rånarna känner en kick av att utföra avvikande och riskfyllda handlingar och de pratar mycket om hur lätt det är att råna svenskarna. Och kicken blir ännu större när de är medvetna om att rånen är så enkla att utföra. - "Det är så lätt att råna svenskar, det är så lätt ", sade en av pojkarna. De unga rånarna planerar inte sin brottslighet.
"Nej, när vi ser några svenskar som verkar rika eller har bra mobiler så rånar vi dom." Under intervjuerna talar ungdomarna om svenskarna som mesiga, rädda och dumma."Svenskarna gör ingenting, det bara ger oss sakerna, de är så mesiga."
Invandrare "krigar" mot svenskar med rån

Svensk, borgerlig, cheføkonom:
Man hører ekkoet af den socialdemokratiske, unisexede udklækningsanstalt - folkeskolen. Kræets yndligsforfatter er Simone de Beauvoir - Sartres tilbeder og opvarterske. Jo, jeg har også tit tænkt på det der med lyseblåt og lyserødt i skolen og børnehaven. Er mænd troværdige feminister? Er de pålidelige? Er de sexede ? Hvad siger kvinderne ? Min interesse er rent akademisk.
»Många har funderat på om flickors val av Barbiedockor beror på normer eller biologiskt arv. Naturligtvis finns det biologiska skillnader. Att påstå något annat är absurt. Lika absurt är det att hävda att valet mellan rosa och blått handlar om bara gener. Flickor kanske skulle välja barbie även utan konstruerade könsidentiteter, men förmodligen skulle de göra det i mindre omfattning än nu.«
Döttrarna gjorde mig till feminist

»Svær periode, men ikke krise«
"Patienten er terminal, men ikke fortabt". Jeg ville nu kalde det en krise, men jeg er jo ikke socialdemokrat. Den har ikke været værre siden 1957 og 1973. Men smil til fotografen, selv kaptajnen på en dødssejler går ikke fra borde før sidste sekund. Jeg har desværre pt. glemt hvilken sosse der sagde de gyldne ord: "Det er sjovt at være socialdemokat", men de faldt mig lige ind.
Døde poeters avis
men hvordan skulle den blive andet - levende af statssubsidier og allergisk overfor kantede, "ubekvemme" penne?
»I takt med att Danmark steg för steg är på väg mot fullskalig rasism blir det allt tydligare att deras "hygge" i sig döljer prefixet "till-".«
NIKLAS SÖDERBERG
poet
Niklas Söderberg om dansk frihet med gränser


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net