fredag, marts 24, 2006

Akkari er en katastrofe for integrationen

mener Berlingskes leder. Hvis det bare var så enkelt at den stod og faldt med en enkelt ekstremist.
Imam Akkari er en ekstremist og en katastrofe for integrationen af muslimer i Danmark
Ekstrabladet, der er blevet en slags Akkari ekspert, mener at "der er nye ekstremister for de gamle som faldt ":

»DET ER imidlertid helt ny viden, at disse imamer har humor. Det er måske kun satiriske tegninger, de ikke morer sig over? I så fald håber vi, de kan lide satiriske fotografier som dét, vi i dag har konstrueret af Akkari. Det er kun for sjov, vi har givet dig en bombe i huen, kære imam. Vi mener ikke, du har bomber på hjernen. Det er bare den pjatbombe, du i spøg truede Naser Khader med.
MENS AKKARI og hans pyromanbande griner ud, noterer vi, at det hellige selskab af dansk-arabiske prædikanter forlod konferencen i Bahrain i går uden at gøre mindste indtryk på kollegerne fra diverse blodige diktaturstater.
DEN SMÅKOMISKE konvertit Abdul Wahid Pedersen havde ellers forsikret, at pilgrimmene fra Danmark ville tale for ophævelse af boykot imod danske varer. Men det blev der ikke noget af. Den nervøse pumpesælger Niels Due Jensen fra Grundfos må græde sig i søvn.
STØRRE muslimske magter end Pedersens turister ser en fordel i fortsat at fordumme den uvidende pøbel i disse politistater med røverhistorier om den vældige fare, der udgår fra det lille land i nord mod deres middelalderlige religion.DET FORLØD i aftes, at Ahmed Akkari er ved at blive afsat som islamisk talsmand. I givet fald er glæden begrænset. Vi er bange for, at for den unge, der faldt, er der forrykte afløsere overalt. «
Trusler for sjov
Den franske dokumentar med Akkaris udtalelser

Ahlmark: Forår for jødehaderne
Læsere med solide nerver kan selv besøge Radio Islam, der stadig sprede møg. Også på dansk. Den er ikke uden gehør blandt svenske højrekræfter:
Dåvarande JK* Hans Stark förklarade att denna agitation "inte ens kommer i närheten av hets mot folkgrupp"; de är inlägg "i den s k Palestina-debatten". Dagens JK, Göran Lambertz, har nu nitton år senare prövat samma teori när han friat påståendet att judarna är "bröder till apor och grisar".
VAD SADE DÅ RAMI i sin radio om judarna?


De "provocerar rasism och hat", är "arroganta och överlägsna"
och "styr egentligen massmedia i hela världen". Förintelsen av Europas judar är "en propagandabluff". Rami menade "att judarna faktiskt tror och verkar för att erövra hela världen och döda alla som motstår judiskt världsherravälde och förslava alla de andra folken". "Sions Vises Protokoll" (se nedan) bygger helt på "judendomens egen bibel", påstod Rami, och "judarna är som en cancer, en aids
i den svenska samhällskroppen". Det ligger i "judendomens hela kynne att fräta sönder, inifrån uppluckra och förbränna". Etc
.

-Det borde inte ha förvånat någon att Rami i en av sina sändningar utbrast: "Jag välkomnar, jag välkomnar en ny Hitler." Både professor Jörgen Weibull och Henrik Bachner visade utförligt att tio teman i Radio Islam sammanföll med nazistiska antijudiska teser, bland annat i Der Stürmer och "Mein Kampf".JK-Stark ändrade senare åsikt och åtalade radiostationen för "hets mot folkgrupp".
- I de rättegångar som följde i Stockholm (tingsrätt och hovrätt) fälldes Radio Islam på närmare tjugo punkter för hets mot folkgrupp. Ahmed Rami fick fängelse i ett halvår. Det blev utslaget i en av de längsta rättegångarna i världen mot antisemitismen. Men i den allmänna debatten före domslutet - och i ett par i vittnesmål i Stockholms tingsrätt - hade en rad kända svenska journalister, extremister och professorer gått i god för Rami och hans utfall.Bara tre dagstidningar i vårt land - Expressen, Upsala Nya Tidning och Dagen - tryckte på den tiden avslöjande artiklar om Radio Islam.
Det våras för antisemiterna (* JK=Justitiekansler, regeringens kontrolinstans)

Docent Dahl
Timbro medlem og fast kommentator på Berlingske, har en helt udmærket redegørelse for Freiwalds afgang. Hun kan dog ikke rigtig komme sig over at være kommet til kort i sidste års debat med Karen Jespersen, som derfor skal have et lille hip for sine fremmedfjendske tendenser (se bloggen arkiv feb., marts 2005 - "Har Sverige ytringsfrihed"?)
For alt det var Freivalds gladelig parat til at ofre den grundlovssikrede svenske ytrings- og pressefrihed, altså netop de principper som hele konflikten mellem Jyllands-Posten og den muslimske verden har handlet om. At Freivalds afgang var tophistorien i al-Jazeera og al-Arabiyas nyhedsdækning siger en hel del om hendes politik.
Og at lyve for Göran Persson, se det må man ikke. Det er en forbrydelse, som i det socaldemokratisk styrede Sverige langt overgår alle overgreb på grundloven.
**********
Ifølge Freivalds officielle version var det en enkelt embedsmand i udenrigsministeriet, som af egen drift havde taget initiativ til at ringe til websidens leverandør for at få dem til at lukke hjemmesiden med tegningerne.Snart viste det sig imidlertid, at det i allerhøjeste grad var udenrigsministerens egen idé.

Sverigedemokraternas hjemmeside har ganske vist ikke mange læsere – en håndfuld foruden Karen Jespersen, som lader til at være en trofast abonnent, men at det er en lille avis med en umådelig begrænset læserkreds har selvfølgelig intet med sagen at gøre.
At regeringer i demokratiske lande ikke blander sig i, hvad den frie presse skriver, bør være den mest selvfølgelige af alle selvfølgeligheder.

Anmeldte forbrydelser 2005
tankevækkende. Hvis Sverige havde Danmarks frekvens, skulle de have maksimalt 800.000 anmeldte forbrydelser. Det har de ikke:
Hela landet
Totalt antal brott
1. 248. 743


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net