fredag, marts 24, 2006

France 2: Vredens tegninger



France 2-dokumentaren (Caricatures : les dessous de la colère / Vredens tegninger)
Indgående postering fra Uriasposten for de, der ikke har mulighed for at se TV 2 selv. Jeg er klar over at den ikke kan ses online uden for Danmark.

Abu Laban :
- Han gör allt för att skapa kontakter. Han har kontaktat Amr Moussa, han vill komma in och göra en martyraktion av det nu, säger Abu Laban på inspelningen, rapporterade DR:s nyhetsprogram TV-avisen på fredagskvällen.
Terroranklagelse mot mannen bakom Muhammedkrisen (tegning: JP)
Demonstration i Umeå
Det kan blive svært at opretholde tørklædeforbud i Umeå, der har så mange muslimer at de nu snart får verdens nordligste moské:
I flera anmälningar från föräldrar hävdas att skolans regler om förbud mot alla former av huvudbonad inomhus strider mot skollagen. Under fredagen demonstrerade ett hundratal personer i Umeå mot slöjförbudet.
Skolverket prövar slöjförbud i Umeå



Velkommen til Et- parti staten
Segerfeldt er virksom i Tænketanken Timbro:
Invandrare får vänstervriden bild av Sverige!
Det framkommer i en ny rapport, Välkommen till Sverige, som granskar den litteratur som används i undervisningen i svenska för invandrare. Historien beskrivs nästan enbart ur arbetarrörelsens perspektiv och politiska budskap med socialdemokratiskt innehåll smygs in i beskrivningen av vardagssituationer.
SFI-undervisningen är ofta en viktig del av den bild invandrare får av Sverige. Det gör snedvridningen extra allvarlig,
Nima fortsätter:
Ju längre jag studerade och ju mer jag lärde mig om Sverige, desto underligare blev det att en politisk kraft kan dominera läroböcker i så hög grad. Att se tillbaka på det material som jag själv och min familj studerade är chockerande. Det påminner mycket om vad jag som liten studerade i iranska skolor, men där rådde åtminstone inga tvivel om att materialet var propaganda.


http://www.enpartistaten.se/?p=109

Hvem skulle have æren ?
af at sprænge sig selv i luften ? Vel næppe hans ærværdighed Laban selv ? Man ser overskriften for sig: "En bombe under dis-integrationen"
Martyraktion nu
Mens Muhammed krisen er på sit højeste den 21. februar stiger imam Abu laban ind i en vens bil ved Abu Labans Moske i Københavns nordvestkvarter.
Med i bilen er en fransk fotograf, og Abu Laban ved, at fotografen ikke forstår arabisk.
Med skjult kamera optager fotografen samtale mellem de to mænd.
Pludselig fortæller Abu laban med dæmpet stemme om en mand, der har kontaktet præsidenten for Den Arabiske Liga, Amr Moussa : - Han gør alt for at skabe kontakter. Han har kontaktet Amr Moussa. han vil gå ind i det og gøre det til en martyraktion nu, siger Abu Laban på den skjulte optagelse.

Ny anklager mod Abu Laban

Islamofili ...................

kunne være en meget forsfriskende sproglig nyskabelse - nu "fobien" er ved at være noget halvslidt.
Polemikens Kimpolager er ved at danne mode. Ikke Bare kan Ekstrabladet lide dem, men Polemikken får også tilsendt fra kreative læsere. Pas på, allesammen, I ender på nutidens svar påBlæksprutten og Svikmøllen: en Kimpolage !


Norske tilstande
Ak, hvor er Norges fordrukne, intellektuelle anarkister fra Grand Café - Obstfelder, Munch,Ibsen, Hamsun, Bjørneboe, Sandemose ? De var rejst til en "feil klode" og lod sig repræsentere af Hege Storhaug - sekunderet af Arne Hardis, WA:

Politisk redaktør i den danske Weekendavisen, Arne Hardis, var ikke nådig i sin kritikk av Norges håndtering av krisen rundt Muhammed-tegningene da han åpnet debatten under temaet: Danske tilstander i Norge?
Ytringsfriheten tapte

-I Sverige valgte myndighetene å håndtere striden rundt tegningene med å stenge et kritisk nettsted. I Norge valgte myndighetene å si unnskyld. I Danmark valgte man å stå fast på ytringsfriheten. Selv i Danmark har ytringsfriheten blitt begrenset, og selvsensuren økt som en følge av Muhammed-striden. Men i Norge har ytringsfriheten lidd et langt større nederlag med regjeringens unnskyldning, sa Arne Hardis.
Resten av debatten ble i stor grad en debatt mellom de muslimske representantene Basim Ghozlan, Usman Rana, Asghar Ali og redaktør av avisen Klassekampen, Bjørgulv Braanen, på den ene siden og talskvinnen for Human Rights Service, Hege Storhaug, og Arne Hardis på den andre.

(tegning: Ibsen på Grand Café)
Islamisme - en fare for Norge?

Hardis fik maveproblemer af "Klassekampen"
Debattmøte i Oslo torsdag med politisk redaktør i Weekendavisen, Arne Hardis, de muslimske representantene Basim Ghozlan, Usman Rana, Asghar Ali, redaktør av Klassekampen, Bjørgulv Braanen, og talskvinne for Human Rights Service, Hege Storhaug.
Spørsmålsstillingen var om vi ønsker danske tilstander her til lands. Etter å ha hørt debatten, må man omformulere spørsmålet: Hadde vi enda hatt danske tilstander, for de norske er mye verre.
Det skyldes at store deler av venstresiden har inngått en symbiose med talsmenn for muslimene, og en sosialdemokratisk konsensus-kultur. Motsetningene feies under teppet, og aggresjonen rettes utover, mot alle som forsøker å rokke ved dette selvbildet.
Man vil ikke ha debatt, men rykker ut for å arrestere meninger og "ta" folk som våger å opponere. Ordet islamofobi vil man gjerne gjøre til en anerkjent diagnose.
Debatten på Internasjonalen var arrangert av Klassekampen, med redaktør Bjørgulv Braanen i panelet.
Braanen var kveldens overraskelse. Jeg har aldri hørt en toneangivende venstreradikaler så klart flagge at han står på muslimenes side, og ikke hvilke som helst muslimer, men de som heller mot en antivestlig retning. Det er venstreradikalismens svanesang.

Norske tilstander - verre enn danske

Når man ødelægger et land
kan man lige så godt komme ordentligt ud i krogene:
"Luleå var en lugn och trygg stad, jag bodde där en gång på 90-talet. Du kunde ha gått ensam genom stan kl 3 på natten och skrikit "jag har en bärbar dator och 70.000 spänn i kontanter på mig, kom och ta mig!" och ändå fått vara ifred.
Tyvärr lurades Luleå att ta emot flyktingar, och har nu öppet gängkrig, enorma inbrottsvågor och flera fall av grov misshandel på öppen gata.Många verkar tro att Skåne är den enda landsänden som fått ta skiten, men det var för 15 år sen det..."
fra Flashback
fra Norrbotten Kuriren:
Nu räcker det!
Luleåbor som fått nog

Et postbud
har mange sorger og bekymringer. ND er en af dem. Og så er de ikke engang de rigtige højretosser, som Info 14 m.fl. og deres snak om "racerenhed". De lokke ubefæstede sjæle til sig i massevis , som en bieffekt af den shaming som ordentlige indvandringskritikere er udsat for.
På måndag tvingas brevbärarna dela ut propaganda från rasistiska nationaldemokraterna.Facket beskriver det som "en mörk dag för Sveriges brevbärare".- Jag vet att många kommer må dåligt av det här, och jag har full förståelse för dem, säger Alf Mellström, ordförande för Seko i Posten till Expressen.se.
"En mörk dag för Sveriges brevbärare"

"Låt inte breven förpesta era hem"
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net