søndag, april 02, 2006

"Rasse-Sverige"

Man kan ikke lade være med at læse Rojas klumme, med det i baghovedet at København netop har nedlagt "modersmålsundervisningen" fordi ingen har kunnet opdage en effekt af den. Og han er ellers ikke ked af det mid sine påstande her, men han har jo også magten i ryggen som indkvoteret redaktør af regeringens "mångfaldspropaganda" Gringo :

......»Efter den sommaren tvingades jag nämligen att gå i skolan på svenska och slutade känna mig svensk. Kvarnhagsskolan i Alby var en av de sista skolorna i Sverige att ha hemspråksklasser. Min klass var den näst sista spansktalande som avslutade mellanstadiet. Man kan säga att vi var en av resterna av någonting som hade kickat i gång som en storslagen idé årtiondet före men som Rasse-Sverige till slut pippade bak och fram tills det sprack. Just Botkyrka, min kära hemkommun back in the days, var pionjär på området. På åttiotalet fanns det bara i Botkyrka mellan 30 och 40 grundskoleklasser varje år där du kunde gå och få din skolundervisning på grekiska, serbokroatiska, spanska, finska, arabiska eller turkiska.«
Hemspråk var en svinbra idé

Hvorfor gå

hvis ikke til yderligheder ?

"Fotbolls-VM kommer att dra med sig ett omfattande sexslaveri", säger Claes Borgström till SvD.se."
Claes Borgström.
- I Tyskland är prostitutionen laglig. Just nu laddar man upp med bordellverksamhet från andra länder för att klara den stora efterfrågan från alla manliga suppportrar som kommer till VM, säger Claes Borgström till SvD.se.

"Sverige bör bojkotta fotbolls-VM"

»Prøv at se hvor comitted«

muslimerne er i deres religøse liv. Det var dog utroligt så P 1 er blevet. Georg Brandes er blevet hææælig og er gået i kloster. "Danske kristne er ligesom skrabelodder, lige under overfladen ligger religionen". Årh , må jeg ikke være fri?

Man kan ikke andet end se frem til DR 2 udsendelsen i morgen om relgionernes farlighed.

Kristen dialog med muslimer

"Religionsdialog er for hattedamer"
Abu Labanner og andre der lyver, truer og afpresser, skal bare "inkluderes lidt mere". Ja, de skal vel bare ha lidt flere kærlige klem og Mullah løft. Lisse Rasmussen mener i fulde alvor, at det er måden at modgå trusler på. Eller også nærer hun en hemmelig drøm om underkastelse ........eller søger bare flere midler til sit dialogcenter. Jeg håber det er det sidste
SØNDAG: Dialog for enhver pris? (klik Deadline søndag)
Ja, siger lederen af Kristen-Islamisk Studiecenter, dr. theol. Lissie Rasmussen. Det gælder også de nystiftede Demokratiske Muslimer. Vi spørger, hvordan dialog er mulig også med stærkt fumdamentalistiske kræfter?

Beretningen om det forudsigelige attentat
Ganske utrolig artikel af "det nye Information" (post Trads). Orwell er blevet ansat:

AF: Signe Kvanon Hvor galt kan det gå, hvis det virkelig går galt i Danmark? Den følgende fortælling fremskriver aktuelle tendenser i et sc, hvor Uffe Ellemann-Jensen bliver statsminister, Dansk Folkeparti bliver Danmarks største parti, og Abu Laban udråber Kalifatet København. Det begynder ellers så fredeligt med påberåbelse af tolera, 1. april 2006


Forfatteren er et pseudonym for en dansk forfatter, hvis identitet er redaktøren bekendt. ...(En læser, mere vågen end webmaster, så det med det samme : ”sine qua non”, selvfølgelig.

[FREMTIDSSCENARIE]
Maj 2006
Imam Abdul Wahid Petersen, biskop Kozan, overrabiner Bent Lexner og generalsekretær i Kirkefondet Kaj Bollmann udpeges af et flertal i Folketinget udenom regeringen til et nyt Religiøst Råd, der skal have rådgivende status på linje med Etisk Råd, og som skal vejlede offentlighed og medier i omtale af religioner. De fire medlemmer af rådet repræsenterer de store religioner; islam, katolicismen, jødedommen samt lutheranismen i dens folkekirkelige udgave.
August 2006
Rådet publicerer efter omhyggeligt forarbejde sin første rapport, der indeholder et antal uforpligtende vejledninger angående skånsom omtale af alle religioner.Oktober 2006 Kamal Qureshi, Fatih Alev, Stig Dalager, Indre Missions ledelse og flere andre fremtrædende politikere, kulturpersonligheder og gejstlige taler stærkt for, at Rådets vejledning får bindende status - det afvises imidlertid af et flertal i Folketinget med henvisning til Grundloven. Demonstrationer bryder ud i Damaskus, afbrænding af danske ambassader i Pakistan og Indien. Socialdemokratiet angriber regeringen for ikke at have givet Rådet tilstrækkeligt præcise beføjelser og fordrer en dommerundersøgelse af sagen omkring nedsættelsen af Rådet. En opinionsundersøgelse giver nu partiet 16 procent af stemmerne.
- Nørreport rammes en mandag morgen af et terrorangreb med 56 dræbte til følge. Ahmed Akkari står frem og lover, at volden vil stoppe, hvis medierne i Danmark følger Rådets vejledning, og lignende toner høres fra førende imamer i Pakistan, Egypten, Norge og Saudi-Arabien...........................................................................
Beretningen

DR´s public service islamist
Hun vil ikke trykke mænd i hånden. Khader frabeder sig at medvirke. Lone Nørgaard, Vibeke Manniche og Nahid Riazi argumenterer i TV-Avisen kl. 21:
DR er en public service kanal - og det er afgørende, at studieværter er objektive og ikke som et holdested, hvor fanatiske holdninger udtrykkes og belønnes. Holdninger som i dette tilfælde udgør en ganske grum trussel mod bl.a. kvinders rettigheder. Religion er en privat sag, og det bør også gælde for studieværter i DR. Religiøse symboler hører ikke til i offentlige steder og institutioner; ej heller blandt DR´s studieværter. Kvinder for Frihed står da også stærkt undrende over for DR´s valg over at lade en islamist repræsentere muslimer, og det synes som et ganske voldsomt anstød mod gængse demokratiske værdier i såvel Danmark som DR. Ved valg af studievært Asma Abdul Hamid håner og krænker DR såvel danske som muslimske kvinder.
Kvinder for Frihed tager skarpt afstand fra valg af studievært Asma Abdul Hamid herunder dennes eksponering af et synligt, fanatisk religiøst symbol. Kvinder for Frihed beder DR´s ledelse om straks at gribe ind.

Kvinder for Frihed tager stærk afstand fra studieværts brug af religiøst tørklæde

DR, også 18:30 nyhederForår er det...............
når man sidder på sin cykel og opdager at man har alt for meget tøj på.
På landet er der så mange tegn - himlen,planterne og dyrene.
(foto © webmaster)


Tæt på poltisk bombeattentat
med et anseeligt antal ofre. Formodentligt rettet mod Nationaldemokraternes valgmøde. (ND er en udbrydergruppe af Sverigedemokraterna, som er uden forbehold for BNP og Front National, i hvis partiprogram man kan læse at de "er imod syg og degeneret kunst". Man synes man har hørt det før........). Partiet har marginel tilslutning, bortset fra at det kommer medierne tilpas som skræmmebillede på nationalisme. Det ville være et endnu mindre parti hvis bomben idag var gået af:
- Den skarpa sprängladdningen på 50 gram som hittades i en påse på ett pendeltåg på stationen i Södertälje har samband med Nationaldemokraternas möte på Folkets hus i Södertälje, säger polisen.
- Det är extremt att någon har med sig en stor dynamitladdning till ett möte. Jag har aldrig varit med om detta tidigare, säger Peter Ståhl, förundersökningsledare vid Södertälje-polisen.

Sprängladdningen i Södertälje misstänks ha samband till nd-möte

Nationaldemokraterna
Nationernes nødvendighed
af Roger Scruton, udkommet på dansk ved Dansk Samling:
Den nationale loyalitet truet
-Vi har nået det stadium, hvor vores nationale retsorden bombarderes med love udefra, både fra FN og EU, selv om mange af dem hidrører fra despotiske eller kriminelle regeringer, skriver Roger Scruton.
-Alligevel er vi, borgerne, uden magt til at forkaste disse love, og de, lovgiverne har absolut intet ansvar over for os, som må lyde dem”.Ifølge Scruton er det er oikofobernes opkomst, der har ført til den voksende krise i Europas nationalstater. Mens befolkningerne druknes i floskler om multikulturelle værdier, minoritetsrettigheder og globalisering, trædes den nationale loyalitet under fode. Og den er ellers det eneste, der nogensinde har kunnet bygges et ansvarligt samfund på. For love virker jo ikke, blot fordi de udstedes! Love virker, fordi folk efterlever dem. Og det gør folk kun, hvor der er en fælles lydighed, som også lovens håndhævere er underkastet.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net