lørdag, april 15, 2006

"White voters deserting Blair for BNP"

White working-class families feel so neglected by the Government and angered by immigration that they are deserting Labour and flocking to the British National Party, a minister admitted yesterday., says Blair ally By Melissa Kite, Deputy Political Editor.
"They can't get a home for their children, they see black and ethnic minority communities moving in and they are angry," said Mrs Hodge, the employment minister. "When I knock on doors I say to people, 'are you tempted to vote BNP?' and many, many, many - eight out of 10 of the white families - say 'yes'. That's something we have never seen before, in all my years.
- Even when people voted BNP, they used to be ashamed to vote BNP. Now they are not." Mrs Hodge said the pace of ethnic change in her area had frightened people. "What has happened in Barking and Dagenham is the most rapid transformation of a community we have ever witnessed.
[...]
»Mr Woolas said: "We are winning the fight up here by acknowledging that anti-white racism exists, by being fair and being seen to be fair on housing and schooling.«
The Telegraph
DN betoner ikke overraskende en anden løsning
Hodge efterlyser ett starkare ledarskap för att lyfta fram fördelarna med ett mångkulturellt samhälle.

Så er den gal igen

NU har Dante og Virgil snakket over sig :
Katolsk blad: Muhammed i Helvede
Det italienske katolske tidssrift Studi Cattolici møder nu protester fra muslimer efter det i sin marts-udgave bragte en tegning af profeten Muham­med skåret i to stykker i Helvede, skriver det franske nyhedsbureau AFP.
På tegningen optræder også digterne Dante og Virgil:

- "Er det ikke Muhammed", spørger Virgil Dante ifølge beskrivelsen.
- " Jo, og han er skåret over i to, fordi han har bragt splittelse ind i samfundet ", svarer Dante.
Tidssriftet Studi Cattolici har nære forbindelser til den strengt konserva­tive katolske organisation Opus Dei.

JP
Alemania, Economía, Sociedad y Derecho

Anti-Dhimmi

SF´s sidste dages hellige
Først skaber de et i det store hele uløseligt problem. Så tilbyder de deres hjælp. Pyromaner som brandslukkere.
SF er partiet for de meget unge (de der ikke ved noget) - og for de meget gamle, der ikke kan huske noget.
Ungt oprør i SF om udlændinge
Venstrefløjen har svigtet integrationen, lyder anklagen fra SF Ungdom.
Venstrefløjen har i to årtier svigtet udlændingenes integration, der er slået fejl i Danmark.
Det fastslog SF Ungdom (SFU) på sit landsmøde, der lørdag vedtog et markant opgør med moderpartiets hidtidige kurs i udlændingepolitikken, som landsformand i SFU Astrid Krag anklager for at være udtryk for lalle-tolerSFU ønsker en ny værdipolitisk dagsorden, der gør op med hidtidig "lalle-tolerance" af alt, hvad der smager af multikultur.
»Jeg vil kritisere islamisk homofobi og kvindeundertrykkelse ligeså voldsomt, som venstrefløjen har gjort det med Indre Mission. Dansk Folkeparti og Hizb-ut-Tahrir er med forskellige fortegn lige store fjender af venstrefløjens projekt. Vi støtter ikke reaktionære kræfter - uanset om de befinder sig på den ene eller anden fløj,« siger Astrid Krag.

De såkaldte "venstreblogs"
har ikke mange læsere. Det er synd. Der er underholdningsværdi for pengene:
SFs ungdom bukker under for højredrejningen

Filmtip til påsken
"The Quiet American" fra 2002 med Michael Caine som Fowler. En film der har det hele. En film man ikke risikerer at blive dummere af, og som selvfølgelig derfor er for "smal" til DR 2´s åbenbarthjernehandicappede publikum. Kanal Klog er varsom med ikke at overbelaste de arme seeres hjerner. Så hellere en hel temaften med det lokale geni C.V. Jørgensen, mens DR 1 tar sig af Olsen Banden. Filmkunst ? Hvad er det ?
- Året er 1952 i Saigon. Den illusionløse Times journalist Fowler har allerede set, hvordan det vil gå de kultur-optimistiske amerikanere, der er ved at overtage franskmændenes fallitbo af en krig. Foran dem ligger 20 års elefant-trampen i en glasbutik, de ikke forstår. Og da bondeknolden Johnson tar over efter den intellektuelle Kennedy, går det så rigtigt af helvede til. Og Kennedys hyperintelligente opfindelse Mc Namara, skal lægge navn til katastrofen.
Den tavse amerikaner, Pyle, ses i første scene læsende bogen "How to spread democracy".

Jeg har selv boet i Fjernøsten, og jeg kender den fornemmelse: Ét liv er ikke nok til at forstå mentaliteten. Den forbliver en uopnåelig fascination. Men det er nok til at acceptere den.
Hvorfor Greene ikke fik Nobelprisen ? Jeg tror der var for megen virkelighed i hans bøger. Han gjorde journalistik til litteratur. Det er ikke "fint". Det falder tilbage på Nobelkomitteen, ikke på Greene. Han var ikke født igår.
- Din lokale Blockbuster har den. God fornøjelse. Og god påske!

The Quiet American
(ps :dette filmleksikon har alt med, det tilhørende musikleksikon også)

Gør front mod islamisterne

Af: Helle Merete Brix, journalist og forfatter (foto © webmaster)
Ud med hovedtørklædet i skoler og på undervisningsinstitutioner. Nej til særkrav og nej til stormoskéer, før vi kan være sikre på, at det er fredelig religion og ikke hadpropaganda, der udbredes her.
—Skal vi blot passivt se til, mens islamister vinder kampen om territoriet? Nej, svarer Helle Merete Brix. Hun er helt på linje med islameksperten Jørgen Bæk Simonsen anno 1996, der dengang mente, at »kun en afpolitiseret og liberal islam kan integreres i Europa«.
[....] »Hvis man vil være på forkant med udviklingen, kan man skele til, hvordan islam udvikler sig i et land som Frankrig. I et stigende antal franske skoler i muslimsk-dominerede kvarterer kan man nu kun under store vanskeligheder undervise i kristendommens og Israels historie, Holocaust, de franske oplysningsfilosoffer med mere.
Jødiske elever trues og overfaldes, og muslimske piger presses, tvinges eller tæves til at dække sig til. Ifølge en rapport udarbejdet af det franske undervisningsministerium har en enkelt fransk skole taget det skridt at inddele kantinen, så muslimer og ikke-muslimer spiser for sig. Efter ønske fra islamiske organisationer.
Kampen om shariaens indførelse går hånd i hånd med vold og trusler om vold. Volden rammer ikke mindst de »ulydige« muslimer, der ønsker islam drejet i en anden retning. I Sudan kan man blive hængt for at ville tage afstand fra Koranens mere barske vers. I Europa må islamisterne indtil videre nøjes med at inspirere ekstremister til et politisk mord i ny og næ og til at true »dårlige« og »hadefulde« muslimer som Ayaan Hirsi Ali og Naser Khader og hans støtter på livet. Bliver også Danmark en dag skueplads for et politisk mord ?«

http://www.berlingske.dk/kronikker/

Alev - Politikens bly klummeskriver
Med to tunger: Politiken-klummeskriver er også tilhænger af stening
Af Katrine Winkel holm, teolog
Da Mohamed Sifaoui, journalisten bag dokumentarfilmen 'Vredens tegninger', for noget tid siden udtalte sig om de danske imamer, han i flere uger har fulgt, nævnte han deres dobbeltspil: De er milde og moderate, når de taler til den danske offentlighed, men helt anderledes sharia-begejstrede, når de taler på arabisk til deres trosfæller.
Det var 28. marts, Sifaoui helt illusionsløst her i avisen slog fast, at Abu Laban selvfølgelig taler med to tunger, når han hævder, at han blot bruger ordet 'martyraktion' som en talemåde. »Det er et helt normalt dobbeltspil for ekstremisterne, at de gemmer sig bag den slags bortforklaringer i Vesten«.
Grunden til, at jeg bed særligt mærke i de ord, var, at jeg tre dage forinden havde siddet i panel med imam Fatih Alev og opdaget, at han har helt den samme fremgangsmåde.Over for forsamlingen af unge højskoleelever - paneldebatten foregik på Testrup Højskole - lød der fra Fatih Alev ikke et ord om sharia. Ikke et ord om den islamiske stat, Fatih Alev drømmer om at etablere. Tværtimod. Alev afviste direkte, at nogen muslimer i Danmark ønsker en islamisk stat. Heller ikke Hizb-ut-Tahrir.
- Til gengæld talte han meget om islamofobien og tonen i den danske debat og meget om alle de ulykker, som Jyllands-Posten og Dansk Folkeparti havde skaffet landet på halsen. Kort sagt: En masse, som han vidste, ville vække genklang i en let venstresnoet dansk forsamling.
[...] Derfor endte det også med, at Alev - efter at jeg havde gået ham på klingen - tilsluttede sig en udtalelse fra 2002, hvor det hedder, at »stening til døde er forfærdelig, men da straffen er givet af Allah selv, er det ikke op til mennesker at ændre den«.Står du ved den udtalelse?, spurgte jeg. »Ja«, lød det fra Alev, »og det kan du jo så gå hjem og skrive et læserbrev til Jyllands-Posten om«.Det være så hermed gjort. Det blev ikke Jyllands-Posten, men Politiken. Jeg synes, jeg skylder Politikens læsere at gøre opmærksom på, hvilket menneskeforagtende lovsystem, avisens faste klummeskribent hylder. Når han nu ikke selv vil gøre det.

Det følsomme væsen
udtaler til Ekstrabladet: "Jeg nægtede at bade nøgen." Tænk om nogen stenede hans (drenge) røv. Her kunne ha været en af de steningsvideoer der vercerer på nettet, men det tåler denne klummeskrivers nerver ikke. Gør Alevs ?
- Jeg ønskede ikke at deltage i svømning og at bade nøgen med de andre børn til idræt. Men mine lærere tvang mig ud i baderummet. De kunne dog ikke få mig til at bade alligevel. Min mor prøvede også at få mig overtalt til at deltage, men uden held.

Politikens kilder
I bladets artikel "Den ekstreme højrefløj opruster" er sandhedsvidnerne foruden PETs Lars Findsen, den René Karpantchof hvis moralske habitus blev rigeligt belyst, da han på Modkraft påstod, at filosoffen Henrik Gade Jensen havde nazistiske tilbøjeligheder. Noget som Information og TV 2 måtte æde i sig igen og betale erstatning for at have citeret.
Desuden et "researchkollektiv" med det neutrale navn Redox ? Hvem er det ? De linker til de svenske Expo - en statsstøttet organisation, der er betalt for at se racister overalt. Også blandt fuldt lovlige partier som er opstillingsberettingere til Riksdagen. Redox linker til de svenske AFA (Antifascistisk Aktion) Expos "stormtropper" - som har en årelang historie af politisk vold - mødesabotage, lokale-hærværk og rene bøllebank med jernstænger til lovlige partier, som de bare ikke kan lide: nemlig ND og SD. Hvad man end mener om dem, fungerer de indenfor demokratiets grænser og anerkender dem fuldt ud.
Føler Politiken sin troværdighed styrket ved at citere disse kilder, som var de den skinbarlige saglighed ? Er det bare journalist Hakon Mosbech der har haft en dårlig dag? Artiklen styrker i al fald ikke min tillid til Politikens dømmekraft.
Artiklen kunne (for Sveriges vedkommende) lige så gerne have heddet: Den ekstremt-voldelig venstrefløj har oprustet for mange år siden. Veritable Weimar-slagsmål med AFA som aktør, kunne studeres i Stockholm så sent som igår.
Stort bråk i centrala Stockholm
Ett större antal högeraktivister och AFA-anhängare drabbade samman i ett bråk i en ICA-butik på S:t Eriksplan i centrala Stockholm på långfredagens eftermiddag.

Redox
Den ekstreme højrefløj opruster
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net