tirsdag, maj 02, 2006

Lykketoft og "Perker-plænen"

(eller Not in my Backyard, 3)
(perker = "blatte" på svensk)
ja,. pardon my french, men det hedder den, dels på grund af bogstavrimet, men også fordi det omtalte område er et yndet udflugtsmål for Københavns indvandrere. Der er ikke en dansk bikini i miles omkreds - midt i det svine-dyre "nordkøbenhavn". Ingen løst-hængende bryster, flaprende røvballer - ALT er ren Halal.
Her møder det face-liftede , nyrige bourgeoisi politikken i praksis. Det havde de godt nok ikke ventet. Heroppe i vores ghetto, med adgangskort: penge.
Lutter sorte , heldækkende rober i sommervarmen. JP artiklen nævner det ikke, men det bør nævnes for fuldstændighedens og pikanteriets skyld.
Parkeringspladsen ved Trepilelågen er fuld af 25 år gamle Mercedesér og Toyotaér.
Endnu et kæmpe selvmål for sosse-hyklerne, der kunne være undgået med lethed.
Nu mangler vi bare at Thorning, Auken og Ritt Bjerregaard, klager over klientellet i Østerbros forskellige kartoffelrækker. Det vil nok vare en stund med de nuværende hus-priser.Og der bades jo endnu ikke i Sortedamssøen.
"Ka´de ikke bare soppe i en pøl inde i Mjølnerparken? Og hvis de er sultne - hvorfor spiser de ikke bare kager?"
- Er der noget at sige til at danskerne afskyr deres socialdemokrater? De har alle beriget sig på at skade deres land. Og det morads de sidder i, kunne tyde på at der trods alt er noget der hedder historisk retfærdighed.
- Giv mig hellere Anker Jørgensen på Borgbjergvej i Sydhavnen , anytime. Han var i det mindste ærlig:
Tidl. S-formand Mogens Lykketoft har sat sig i spidsen for en borgergruppe
i Taarbæk nord for København, der med næb og klør kæmper mod statslige planer om at opføre tre mindre strande til glæde for folket.
- De tre mindre strande planlægges anlagt ud for det såkaldte Springforbiområde mellem Trepilevej, hvor Mogens Lykketoft bor. Foto: Carsten Andreasen
De tre mindre strande planlægges anlagt ud for det såkaldte Springforbiområde mellem Trepilevej, hvor Mogens Lykketoft bor, og Strandmøllekroen et par kilometer længere mod nord. Det skriver Ekstra Bladet onsdag.
Opførelsen af strandene vil medføre en 'tivolisering' af området og medføre kamp om de alt for få parkeringspladser, anfører Lykketofts borgergruppe.
- Det vil komme til at se grimt ud, siger Mogens Lykketoft
. Han mener også, at anlæggelse af de tre små strande vil blive urimeligt dyrt.
I stedet foreslår han og borgergruppen renovering af det allerede eksisterende grønne Springforbi-område og opførelse af enkelte badebroer.
Lykketoft i kamp mod offentlige badestrande nær hans egen bolig

Vem bryr seg ?

joh, det gør svenske journalister. Kvinde eller mand - jeg er fløjtende ligeglad. Det er da ligestilling. Men ikke for Drude Dahlerup og hendes nye lands-kvinder. Kvinde er en kvalifikation i sin egen ret.
Da jeg gik i 3 g. i 1970, var halvdelen kvinder. De havde nøjagtig de samme muligheder som jeg havde. Derfor mener jeg - som V.S.Naipaul - at livet er for kort til det vrøvl. I den civilliserede del af verden, vel at mærke.
- Og jeg har den mistanke: At svenskerne skal beskæftige sig med det sludder , for ikke at beskæftige sig med mere centrale politiske spørgmål. Alstå - pseudo, afledning, politisk narrefi........Men de æder den råt. Pseudo demokrati. Hvorfor ikke diskutere virkeligheden? Hvis Fogh var en kvinde, ville jeg stemme på ham/hende alligevel. Hvis Sahlin var en mand, ville jeg alligevel ikke røre ham/hende med en ildtang.
Tyskerne viste deres demokratiske modenhed, ved ikke at tage hensyn til Merkels køn. Svenskerne (journalisterne?) viser deres demokratiske umodenhed ved dette. Hvad de trænger alvorligt til, er at slippe for socialdemokrater, af ethvert køn. Helst i 20 år - så de s.k. borgerlige kan finde et sprog og en tanke der ikke er sossifiseret. Men skulle jeg vædde- vinder SAP igen. Jo mere ude i hampen, desto mere tryghedssøgende - selvom den trygge barm er et kvælertag.

Ulrica, Mona eller Wanja?
Sossarna vill ha en kvinnlig partiledare

De flesta socialdemokrater är överens. Efter Göran Persson ska en kvinna leda socialdemokraterna. LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin hällde bensin på brasan när hon nyligen sa att hon kunde, men inte ville, bli partiledare. -Jag har suttit i LO-ledningen i 13 år och har varit ordförande i 6, så det skulle ju inte vara främmande att vara partiordförande. 1 maj pejlade Aftonbladets utsända stödet för tre av de hetaste kandidaterna. Samhällsbyggnadsminister Mona Sahlin, biträdande näringsminister Ulrica Messing och LO:s ordförande. Solklar vinnare - Wanja Lundby-Wedin. 57 procent av de tillfrågade i publiken i Göteborg ville ha henne.

Aftonblaskan

SAP* - De svenske landsforræddere

(*Socialistika Arbejderpartiet)
(jeg beklager, less is more, men jeg kan ikke anvende andet ord, skønt jeg helst vil underdrive. Jeg må kalde en spade for en spade. Dette er, selv på kortere på sigt - landsforrædderi.
Og jeg er jo ikke underlagt nogen "debat-økologi" - har alligevel opgivet at skrive i Svenske aviser for 6 år siden, så hvorfor skulle jeg ikke tale frit fra posen? Jeg skylder ikke nogen i Sverige noget, andre end mine gode venner der ser lige sådan på det. Så idag smider vi alle hæmninger.)
I Danmark og Norge har vi en relativt nylig erindring om hvad en landsforrædder er. Vi genkender ham når vi møder ham. I Sverige- icke. I Sverige har ingen nulevende nogen anelse. De betaler dyre lærepenge. Og omkostningen stiger for hvert år.
Landsforrædderne - Sidder naturligvis i alle 7 Riksdagspartier, men ikke mindst i det parti der kan høste flest indvandrerstemmer, og som ikke bare ikke ville stille op i dette program - men også er indgået i symbiose med islamisterne efter stemmer: Socialdemokraterne.
De bør være et sten- dødt parti i Sverige. Som i Danmark.
Svenske sosser indtager den rolle , som De Radikale i Danmark havde taget - hvis befolkningen havde givet dem lov. Hermed har jeg vist også karakteriseret dem. Vælgerne skånede dem for at havne i bås med svenske sosser - ikke partiet selv. De Radikale skal være glade over at være blevet frataget indflydelse! De havde forvoldt skade med den- også på sig selv.
Folk med begrænset fantasi, vil synes dette er "far -fetched". Godt! Lad os tales ved om 10 år. Når Sveriges 3 største byer har indvandrerflertal.
Allerede idag er det så voldeligt, at man kvier sig ved at åbne en svensk avis.
Jeg tænker : Överste Stig Wennerström var peanuts, pebbernødder.
Den gode forsker og skribent Aje Carlbom ville være med.. Og flere andre. Nalim Pekgul og Maurijo Rojas.

Ingen af dem ville udtrykke sig, som jeg gør her. Jeg skal gøre det for dem. Uppdrag Granskning er en græsk tragedie - serveret som en svensk blåbærstærte. Det er trods alt SVT.
se
programmet streaming og senere som download (om min kilde vil)
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net