mandag, juli 03, 2006

Mixoplevelser, anyone ?

Jakob Holdt er kommet i bestyrelse med nogle Radikale, der naturligvis ikke mener at vi bortgiver nær nok land for tiden . Det er sgu for galt. Så kan man heller ikke forvente at kunne gå i fred nogen steder.
"Gennem ikke-voldelige aktiviteter og events at skabe opmærksomhed om xenofobiens væsen og farer samt skabe rum for holdningsændringer og mix-oplevelser på tværs af grænser."
MixEurope
og lidt mere fra Politikens debat artikel. Den nedre grænse for hvilken pølsesnak debatredaktøren vil tillade i bladet?:
- "Nemlig at vi multikulturradikale leger os igennem livet med 'de andre' og gennem vor leg får disse til at åbne sig op for vore danske værdier, til at blive som os og til at blive ved med kærligt at lukke dørene op for os, fordi alle mennesker elsker at føle sig elsket, mens I mono-kulturgale rent ud sagt gør 'de andre' gale ved i medierne at udråbe dem som 'de gale', 'de forkerte', 'de andre', 'de fremmede', 'de urene', hvorfor de bliver vrede på jer, voldelige og kriminelle, således at I nøjagtig ligesom alle andre undertrykkere ender med at miste jeres egen frihed ved f.eks. som Pia Kjærsgaard ikke at kunne færdes frit på Nørrebro. [..]

- "Så fordøm ikke os få danskere og utroligt mange amerikanere, der aktivt gør et ihærdigt arbejde som kulturbærere ved at lege vore nationale værdier ind i indvandrerne. Selvfølgelig kender jeg enkelte kulturradikale, som svigter ved at tage deres børn ud af de skoler, som mange andre danskere allerede har ghettoiseret. Alligevel er min egen kritik af de kulturradikale ikke, at de svigter 'de andre', men at de tit svigter arbejdet med at lege med og integrere 'de forkerte' såsom nazister, Ku Klux Klan, DF-vælgere, Hizb-ut-Tahrir, fundamentalister, kriminelle og psykisk syge, hvorfor disse - altid stærkt overrepræsenteret blandt mennesker, som føler sig uønsket - ikke blot hele tiden 'skaber' hinanden, men også skaber og opretholder integrationsbremsende regeringer."

Hvordan ekstrem ?
"Under Khmerérnes 3 år ved magten, forsøgte man at realisere en ekstrem version af kommunismen, hvor hele befolkningen blev sendt på slavearbejde på landet, mens hundredetusinder af formodede regimemodstandere, blev tortureret og myrdet"
Janni Strüwing, DR DAB Nyheder om et spirende retsopgør i landet
foto © henrik sylvest, Cambodia 2005
en alternativ version er allerede foreslået:
"Under Hitlers 12 år ved magten, forsøgte man at realisere en ekstrem version af facismen, hvor here befolkningsgrupper interneredes i arbejdslejre, mens hundredetusinder af formodede regimemodstandere, blev tortureret og myrdet."

"Skal der hånes så gør det med et godt formål"

heri kan man jo kun være enig med Rushy Rashid, der måtte ha sin kommende mand til at konvertere til et fallitbo af en religon, for at tilfredsstille familiens patriarker.
- Man kan altså med mange gode grunde håne Rushy Rashid, blandt andet for ikke at have kigget ordentligt på JP tegningerne, hvoraf nogle som bekendt "hånede" Jyllandsposten. Man må anbefale hende at købe det senste nummer af Charlie Hebdo så hun kan vænne sig til hvordan virkelig satire bider.
Det kan undre noget at LO´s Ugebrev nu fremhæver hendes ordinære dameblads-tankeverden nu. Agurketid? (tegning Charlie Blasphéme)
- "Så meget ballade over nogle Muhammed-tegninger, og så har man ikke opnået andet end at såre en masse mennesker. Hvis man endelig ville udfordre muslimerne, hvorfor tog man så ikke fat på den manglende ligestilling inden for islam, spørger samfundsdebattøren og politikeren Rushy Rashid Højbjerg, der selv er muslim.
PROVOKATION »Man skal finde sig i at blive latterliggjort og hånet, ja. Men ingen behøver at tage hovedet under armen og genere deres medmennesker uden noget formål i øvrigt.«
Ugebrevet A 4

Se bloggen i IE 7
det er faktisk en dejlig browser. Gode nye funktioner. Firefox kan være nok så god, men f.eks denne side ser ikke nær så godt ud i den:
Test den nye Explorer
Der er kommet en beta 3 af IE 7, som skulle være noget mere stabil end 2'eren.
I øjeblikket bliver der testet løs på Internet Explorer 7 beta 2 rundt om i verden. Men der har været en del problemer med stabiliteten og sikkerheden, og derfor måtte der en beta 3 på banen. Den er nu klar til download, skriver ITavisen.no.

IT Update

Frederik Reinfeldt i Deadline
det ville nu være synd at sige at Kurt Strand får ridset ret meget i overfladen. Endsige stillet penible spørgsmål. Arbejdsløsheden, statsgælden, ghettoerne, kriminaliteten eller dette:
Förtroendet för riksdagen rasar. Allt färre väljare är nöjda med vad riksdagsmännen gör. Det visar en ny undersökning från Göteborgs universitet.
det hele bærer præg af at Strand lige har læst op på lektien samme formiddag.
Deadline min. 8:03

"Jag älskar er!"
Perssons tale i Almedalen på Gotland. min 50:00
da vi ikke lige ligger inde med foto, bringes her et billede af en valgflæskesteg.Kærigheden er dog næppe helt gensidig, da Persson behøver hele 10 livvakter i Visby.

Mindre heldigt sammenfald
It must count as one of Britain's trickier public relations jobs. Europe's biggest Muslim cultural event opens in London this week and it will coincide with the anniversary of the July 7 attacks.
Muslim event to coincide with July 7 anniversary

Muslimer skal integreres med .....muslimer
BRITAIN’S biggest fun park has sparked a race row — with a MUSLIMS-ONLY day.
“We’re trying to get Muslims to go to this day because they wouldn’t normally go somewhere like Alton Towers. We’re trying to integrate Muslims into the wider community. People can come down and see the way we live. It will be a peaceful family environment.”
Muslims only day

Det tyrkiske halvdiktatur hører ikke hjemme i EU
godt at Ekstrabladet ikke har fået trukket alle sine tænder ud. Leder.

Sveriges overfeminist er - en mand
og overfor Borgström er det nyttelyst at henvise til virkeligheden - f.eks. at "sexköpslagen" ikke bare er kontraproduktiv, men skaldelig.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net