tirsdag, juli 04, 2006

Solvognen , video 1

min o:58. Video 2 kommer senere, kan downloades

Guantanamo demo 4 juli 2006Uriaspostens nødblog

ses her - indtil videre.

Med Bjergprædikenen på Bellevue
Multikultur i praksis.
Anette Bülow er sikkert i den bedste mening, men det ville unægtelig klæde hende bedre, hvis hun tog forbryderaspiranter i skole i stedet for ofrene:
"Den nyåbnede Amager Strandpark er i færd med sin allerførste sommersæson... Mens drengene rådes til at undlade at vise deres nye mobiltelefon frem til alle og enhver eller spille smart over for andre, er rådene til strandpigerne af en ganske anden ærbar karakter.
- Vi har en situation, hvor vi har en strand, der ligger op ad et område med mange løsgående drenge i mange aldre, og hvor der kommer en masse ret små piger, der vælger at klæde sig som 22-årige. De piger får måske ikke at vide hjemmefra, at de skal tænke over deres påklædning, når de står i iskøen, og at deres Britney Spears-look kan få dem i situationer, som de ikke selv kan kontrollere,' siger SSP-konsulenten Anette Bülow."
Anmeldelse af fire Århus-strande - fra Ballehage: For de rolige og dovne:
"Kurt Olesen, 50 år, tilføjer: 'Og så er her mere roligt end ved Bellevue, hvor vi oplevede slagsmål mellem indvandrerbander så sent som for et par uger siden.'"

Er der ballade, så smut

Bevægende.........................

eller bare patetisk ? Faktisk ganske effektfuldt teater, 450 langsomt marcherende i dødelig tavshed. Jeg regnede med det ville fortsætte med en flot 3-4 stemmig udgave af Amazing Grace, sådan lidt a la Fangernes Kor fra Nebukadnesar. Desværre lød den som første aftensamling til højskoleøl.
- Og det politiske? Jeg bliver ved med at imponeres af folks evne til at tage stilling i det mest indviklede stor- og geopolitiske spørgsmål. Jo mere i kompliceret, desto mere stålsatte synspunkter.
I min ordbog skelnes der ikke mellem lovlige og ulovlige krige. Kun mellem nødvendige og nyttige, og unødvendige og unyttige.
- Alle krige er tragiske. Der er bare det ved de nødvendige krige, vi viger tilbage for, at de baner vejen for endnu større tragedier. Vores uvilje skaffer os dobbelte tragedier.
Om Irak var en en unødvendig krig, det er for tidligt at sige. Iran kan vise sig at være et eksempel på en nødvendig krig, der er værre ikke at påtage sig.
- Og så er jeg enig med Mehdi Mozzafari, at kun USA synes at have forstået hvilken trussel islamismen udgør. Englændere vil - modvilligt - komme til at forstå det indenfor ganske få år. Med 1200 aktive jihadister og 400.000 sympatisører i landet.
- En amerikansk senator sagde forleden om lande der ikke kan hives ind i moderniteten: "Vi kan komme til at forlade Irak. Vi må sige "OK, you had your chance and you blew it".
- I sådanne tilfælde må man jo klare sagen fra luften i samme takt som disse lande udgør en trussel mod andre. Og ellers overlade dem til deres religiøse formørkelse, materielle armod og overbefolkning.
Om Guantanamo er nødvendig og nyttig, er selvsagt svært at afgøre herfra. Eller fra Bådsmandsstræde. Men det var vist også noget helt andet og mere kronisk denne demonstration drejede sig om...............................

(fotos © webmaster - video senere, hvis min forbindelse og Blogger. com begynder at opføre sig normalt. klik for helskærm)

(syng Arne Herløv Petersens sang. Det er lyden af en urmagerbutik, hvor 450 kuk-ure har stået stille siden midten af tresserne.)
Måske er det her...................
det er på sin plads at vise alle fængsler på Cuba. via No Pasran, Hodja og Castrogulag

Kubasvensken fördömde Guantanamo


USA forstår islamismens fare meget bedre end Europa
uddrag af den artikel jeg henviser til:

Politiken 3. juli 2006
Af Vibeke Sperling
Amerikanere har forstået islamismens fare meget bedre end europæere, for de erkender, at det er et totalitært fænomen. På det punkt må jeg tage hatten af for USA, selv om jeg har været antiamerikansk hele mit liv«, siger Mehdi Mozaffari, professor i islamiske studier ved Aarhus Universitet.
»Europa er enig om at bekæmpe terrorisme med antiterrorpakker, og hvad ved jeg. USA bekæmper både terrorismen og ideologien bag den og taler imod dem, som har kidnappet en ædel religion, som amerikanere ynder at sige«.
Hvad er baggrunden for den forskel?
»Europæerne er plaget af skyldfølelse, for totalitarisme er made in Europe. Amerikansk politisk kultur afviser ethvert totalitært gen. Den amerikanske krop reagerer undertiden overdrevent som under McCarthyismen, men Europa har mere af den totalitære salmonella. Islamismen er reelt ikke blevet en sag, ikke noget erkendt politisk problem i Europa, mens den gradvis erobrer terræn«.
Ifølge Mozaffari er islamisme en totalitær ideologi på linje med nazisme, fascisme og kommunisme.
»Men islamisme er ideologisk farligere end f.eks. stalinisme, fordi de religiøse ledere ikke behøver at argumentere, men kan blot henvise til en religiøs pligt«, siger han. »Det er et holistisk system af religion, livsform og politisk styre. Islamismen afviser den udvikling, som har fundet sted i Europa, hvor kristendommen under renæssancen og i oplysningstiden tilpassede sig de politiske og videnskabelige landvindinger. Kristendommen er også mere fleksibel end islam, blandt andet fordi den er en blød monoteisme i forhold til islam, som er en hård monoteisme«. [..]
Kan du nævne konkrete eksempler på, at islamismen vinder terræn i Danmark?
»Da jeg kom til Danmark, var her ingen imamer, muftier eller halalkød endsige krav om adskillelse mellem drenge og piger. Nu tales f.eks. for og imod accept af blodpenge. Og der er eksempler på en ubevidst alliance med islamister. Når DR 2 vælger en studievært, alene fordi hun bærer hijab (tørklæde), har vi et stort problem. Selvfølgelig skal kvinder med tørklæde ikke afvises som debatdeltagere, men ville DR 2 vælge en uniformeret nazist, alene af den grund at hans uniform signalerer en bestemt ideologi?«.
»Islamismen er ikke i stand til at ødelægge den vestlige civilisation, men nazismen og fascismen måtte bekæmpes med krig. Mon den bekvemme vej er mulig til nedkæmpelse af islamismen? Vi synes parate til at benægte virkeligheden for at forsvare det søde liv. Vi har nu en europæisk islamisme. De behøver ikke at sende celler fra Iran, der er europæiske celler, som kan selv«.
Mehdi Mozaffari konkluderer: »Muhammedsagen har skabt et historisk brud, hvor enhver dansker må tage stilling til de fundamentale værdier og til, hvordan man forsvarer dem«.

Tab af dobbeltmoral
I en begejstret leder fryder dagbladet Politiken sig over, at Warren Buffett har besluttet at give størstedelen af sin enorme formue til Bill Gates’ fond for udviklingsbistand, men det yderst moralske blad ville ikke være sig selv, hvis det ikke benyttede lejligheden til at sparke ud efter Mærsk Mc-Kinney Møller og hans operahus. [..]
- Men meningen er jo god nok, og hvad ville være mere naturligt, end at Politikens Hus foregår med et godt eksempel og skænker de 35-40 mio. kr., virksomheden årligt tjener på prostitution, til udviklingsbistand. Det ville ganske vist betyde et moralsk tab på halvtreds procent, idet Politiken ville overgå fra at være dobbeltmoralsk til kun at være moralsk, men i en god sags tjeneste er tabet vel til at bære.

Claes Kastholm Hansen, Groft Sagt

Hvad handler valgkampen om ?
Nilson her om hvad den burde handle om. Endnu kan den ikke siges at handle om noget somhelst. Derfor er det tyndt med svenske artikler idag:

- "Samtidigt har polisen upphört att fungera. Det begås fler brott i Sverige än i storstaden New York med jämförbar befolkning - men här tar polisen semester.
- Förlåt att jag tjatar om våldtäkter, men vi har fler än tio per dag och då talar jag om anmälda. Polisen borde kartlägga fenomenet - det borde ha skett för länge sen - och slå fast i vilka grupper det finns flest gärningsmän. Även om det inte är politiskt korrekt borde dessa grupper utsättas för speciell uppmärksamhet. Det handlar om mångfacetterade åtgärder: jobb, undervisning, ibland övervakning och - ja! - ibland utvisning.
- Samtidigt borde en stor upprensningsaktion inledas i städer som Malmö där våldsbrottsligheten tagit epidemiska proportioner. Fler poliser på gatorna, fler och hårdare domar. Men, kära Almedalen-politiker, allt ni gör är att titta på medan polisen tar semester. Ni lever i er drömtid efter valet. Vi andra lever NU!
För det tredje: återinför disciplin i skolorna och satsa - förlåt att jag säger något så fult - på kunskaper. Fp tar små, små steg i rätt riktning och beskylls omedelbart för röstfiske, men alla jag talat med - däribland många lärare - vet att det är mycket mer som behövs. Straffa killar som skriker "hora"eller "svennefnask" åt tjejerna på skolgården - något som händer tusenfalt varenda skoldag.

Ulf Nilson: Det här borde ni tala om, politiker


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net