tirsdag, juli 04, 2006

"Tørklædet kan sammenlignes med jødestjernen"

uhyre interessant og vigtigt interview oversat fra tysk. Selv de der i fornægtelse idag, vil komme til at forstå hvad hun siger. Med tiden:
Et interview med den iranske kvinde Chahdortt Djavann i Die Tageszeitung:
Uddrag fra Tageszeitung


Q: De går ind for et tørklædeforbud i skolerne som Præsident Chirac. Ønsker de også et sådant forbud i Tyskland?
A: Før eller senere kommer de ikke udenom dette. Nu udfordrer Iran Frankrig til at trække sin lov tilbage. Iran er et land, der har myrdet 1 million oppositionelle og som stener. Dette land vover at tale på demokratiets vegne. Det iser hvor tæt forbindelsen er mellem islamisme og tørklædet.
Q: I vore lande er der ikke muslimsk flertal. Faren for at muslimske regler bliver indført eksisterer ikke?
A: Islamisterne udnytter behændigt Europas slaphed og den fra historien stammende dårlige samvittighed, der blandt andet kommer af den Fransk-Algierske krig og
Nationalsocialismen. Den der kritiserer islam eller en barbarisk totalitær religion stemples som islamofob. Eller som racist. Men et land som Tyskland har allerede et enormt ansvar. Den tyske slaphed forstærker islamismen i Tyrkiet.
Q: De sætter stor pris på den tyske indflydelse på Tyrkiet?
A: Jeg har boet i Istanbul. Og jeg kan sige dem, at islamisterne har forstået, at de må være aktive både i og udenfor deres lande. De er
missionærer. De vil organisere en verdensomspændende islamisme. Tørklædet er det islamistiske systems emblem. Når det er muligt at udbrede det i Frankrig og Tyskland, er det også muligt i Tyrkiet og Nordafrika.
Interview fra Tageszeitung - Hodja Blog

Svenske Indvandreres forbrug af Sundhedsydelser
en svensker skriver til Danmark Blog. Da der ikke findes officeil sttistik, er det hans egen Gallup. Hvilket ikke behø'ver at gøre den forkert:
Jag läste Danmark.wordpress.com’s sida och då slog det mig vad jag flera gånger sagt till både våra nationella och till flertalet av de läkare och sjukhuspersonal som jag under de senaste tio åren pratat med; att med en mycket oprofessionell undersökning som jag gjort under dessa år, då jag varit regelbundet patient inom den svenska sjukvården, visade det sig att i runda tal 70 procent av de vårdsökande var invandrare! (meddelad 2003). Det var bara under semestermånaderna, juni, juli och augusti som antalet invandrare hade sjunkit till nästan noll, för då var de flesta välfärdssökarna hemresta på “semester” till sina hemländer och behövde därför inte den svenska sjukvården.
http://danmark.wordpress.com/

Hensyn til fundamentalister fremfor sandheden
foto © webmaster
Realiteterne skærer venstrefolk i øjnene
Berlingske Tidende 4. juli 2006
Af Lene Kattrup Medlem af Trykkefrihedsselskabet
Anders Fogh Rasmussen mener, at »vi skal nedtone religionenes rolle og betydning«, og kritiserer derfor Berlingske Tidende for at kæde religiøs baggrund sammen med integration. Jeg har stor forståelse for Foghs udmelding, men det er ønsketænkning, da vi overalt kan se, at mange muslimer ikke vil nedtone denne rolle, desværre ikke.

- Uffe Ellemann-Jensen og Birthe Rønn Hornbech kan her tage hinanden i hånden. De står på en anden fløj i forhold til Fogh, men holder heller ikke af virkelighedens klare lys. De mener bare og i klar modsætning til Fogh, at vi i visse tilfælde ikke engang bør fremstille og tale om virkeligheden og sandheden, hvis den kan opildne følsomme religiøse fundamentalistiske sjæle.
- I en kommentar til Theo van Goghs film sagde Rønn Hornbech, at hun fandt det »meget krænkende for muslimer at se en nøgen kvinde med koranpåskrift«. I sin afstandtagen til filmen glemte hun at afveje dette hensyn mod den krænkelse, det var og er for kvinderne, der er udsat for de alvorlige overgreb, der foregår skjult med Koranen som legitimerende faktor. Det var blot det, filmen så præcist fremstillede.2. juli er Ellemann-Jensen fortaler for, at ytringsfriheden skal træde varsomt og undgå at krænke (vanhellige) religiøse symboler, fordi en sådan krænkelse kan ophidse og udfordre ekstremister og yderliggående kræfter. Man aner en klar parallel til Rønn Hornbech. [..]
Rønn Hornbech og Ellemann-Jensen vægter hensynet til fundamentalister over hensynet til sandheden, og de glemmer, at den krænkende virkelighed ikke forsvinder, når vi nægter at se den i øjnene.

Mogens Rukov
om samme i samme avis:
Jeg kan mærke tingene skrider under os. Ellemann får uantastet lov til at gentage sine dumheder om det, han synes, er »dumheder«. Han får uantastet lov til at underminere ytringsfrihed med sindelagskontrol og den enkeltes ukrænkelighed med forsvar for troens dogmer.Jeg er helt enig: »Fordi man har ret til at gøre noget dumt, så behøver man jo ikke kaste sig ud i det.«
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net