fredag, august 18, 2006

Panik på parketgulvet

eller Cirkus Rostbøll
herlig historie om skærmydslerne i festivalen i halvåret op til dens imposante åbning:

»Jeg har netop set avisen og opdaget, at fotoet mangler,« indledte en tydeligt oprevet Grethe Rostbøll med at sige på engelsk.
- Hvad hun talte om, kunne tilhørerne af gode grunde ikke vide. Det vedkom egentlig heller ikke dem. Men Grethe Rostbøll havde kort forinden fået udleveret den nytrykte festivalavis for Images of the Middle East, der skulle løbe af stabelen to en halv måned senere. Det var hendes foto, der manglede.
»Jeg er sikker, der må være tale om en fejltagelse, men jeg er glad for, at prins Joachims foto er der. Den fejl vil blive rettet i næste udgave,« fortsatte hun.
Mindre end en uge efter stod projektchefen på
Images of the Middle East uden arbejde. Officiel begrundelse: at hun havde sjusket med medarbejdernes merarbejde – og fjernet billedet af Grethe Rostbøll.
Weekendavisen:
FESTIVALENS DRONNING

Konspirationsteorier
Puinditokraterne om hvorfor de har så svært ved at fænge i åbne demokratier - bortset fra, hmm......... visse personer i kredsen omkring DR:

Det åbne samfund har sat sig så dybe spor i den vestlige verden, at vi ikke længere er lydhøre over for denne byzantinske virkelighedsopfattelse, hvad enten den kommer fra kunstnere eller politikere. Men det samme er ikke tilfældet i mange af verdens brændpunkter. Karl Poppers mesterlige diagnosticering af sammensværgelsestankegangens elendighed er værd at ihukomme, når vi vil forstå, hvad der er på færde disse steder. Og hvis vi ikke forstår det, så kan vi ikke bidrage til at trænge det lukkede samfund i defensiven i disse områder - med alt hvad det indebærer af sammensværgelsestankegang, magtbrynde og forbitrelse på selve dørtrinnet til Vesten.
Myterne om 9/11 (terror, fatalisme, Popper)

Masoud Kamalis sorte bog
normalt ville man tænke : ikke så godt for socialdemokraterne at denne tosserapport kommer netop nu. Og London-plottet - en måned inden valget. Ligesom 9/11 utvivlsomt havde indflydelse på det danske valg. Men Sverig er "særligt" - vi får se. De borgerlige har øget forspringet lidt til knapt 5 %.

Kamali har valt att kalla de 13 rapporterna för "Integrationens svarta bok". Redan titeln väcker avsmak då det inte råder någon tvekan om vilken bok den gamle marxisten Kamali syftar på.

"Kommunismens svarta bok" väckte mycket debatt när den publicerades i slutet av 1990-talet. Den var en genomgång av kommunismens mänskliga offer under 1900-talet. Att på så sätt koppla samman de miljoner offer som kommunismen skördat världen över med svensk rasism och diskriminering är minst sagt stötande.
Borås Tidning


"Kamali Aid" - Sverigedemokratisk Ungdom vill hjälpa integrationsutredare att emigrera
Regeringens särskilde utredare Masoud Kamali som idag presenterade sitt integrationspolitiska slutbetänkande, där skulden för alla invandringsrelaterade problem läggs på svenskarna och det svenska samhället, berättade för en tid sedan i tidningens Dagens Nyheter (2006-08-06) att den behandling han tvingats utstå i Sverige är värre än den han utsattes för i Mullornas Iran.
Sverigedemokratisk ungdom vill givetvis inte att någon skall behöva utstå ett sådant lidande som Kamali beskriver och därför startar man nu en insamling med namnet "Kamali Aid" som skall hjälpa Masoud Kamali att återvända till Iran eller flytta till något annat, mindre fruktansvärt land än Sverige.

SD Kuriren

Luk skidtet 1


det fremgår at muslimernes "pave" går for at være en meget liberal mand. Det siger vist lidt om hvilken afgrund vi kigger ned i. Har han nu haft besøg af Abu Laban og Akkari igen ? Eller mailet med Tøger, og lovet at booste hans bogsalg? (det er Fl. Rose til højre)

Storimam Sheikh Sayyed Tantawi - muslimernes svar på paven - kræver, at Jyllands-Posten lukkes og at avisens chefredaktør fængsles for profet-tegningerne.
Jyllands-Posten bør forbydes, og chefredaktøren, Carsten Juste, bør i fængsel i op til tre år. Endvidere bør avisens kulturredaktør Flemming Rose lide den tort at blive afbildet som en gris. [..]

Det skræmmer dog ikke Flemming Rose, idémanden bag tegningerne, at blive afbildet som en gris. »Det er tankevækkende, at han tror, at det vil være en tort for mig at blive tegnet som en gris. Det bekræfter, at imamen har en rystende mangel på viden om vor civilisation, og det bekræfter nødvendigheden af at være i dialog,« siger Rose.
»Han vil have os straffet for blasfemi, og det er netop, hvad der sker i den arabiske verden, hvor blasfemi-bestemmelserne bruges til at undertrykke alle dem, der har en anden mening end magthaverne,« fastslår kulturredaktøren, der understreger, at Jyllands-Posten allerede har beklaget, at avisen har krænket en masse mennesker verden over.

Storimam genopliver Muhammed-sag
hvis han er "liberal" så vil jeg nødig møde en hardliner :
Leading Egyptian Government Cleric Calls For"Martyrdom Attacks that Strike Horror into the Hearts of the Enemies of Allah"

Luk skidtet 2
her skulle chancerne på længere sigt være noget bedre:

Mulighed for opløsning af Hizb ut-Tahrir
Foreningen Hizb ut-Tahrir kan risikere at blive opløst ved dom.
Muligheden for det er kommet frem efter at foreningens talsmand, Fadi Abdullatif, i dag er blevet idømt tre måneders fængsel for trusler mod den danske statsminister og for at opfordre til drab på jøder.

DR Online
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net