fredag, august 18, 2006

Shaming-fælden

ganske utroligt at denne slags skriverier kan gå under betegnelsen "seriøs journalistik". Forfatteren producerede SVT´s "Snällfällan", der var én lang mistænkeliggørelse af Folkpartiets forbindelser til sit søsterparti Venstre i Danmark.
Hvis vi nu antager at Venstre er et "populistisk, fremmedfjendtligt protestparti" - så gælder det jo i lige høj grad 80 % af Folketingets medlemmer, ikke mindst de 25 % Socialdemokrater. Samt næsten hele befolkningen. Det kondenserede sludder skal svenskerne for alvor tro på ?Man må da håbe at nogen får lov at opponere mod det vås, men man skal ikke forvente det. Politisk argumentation på kravlestadiet, som skønhedskonkurrence og rent emotionelt appellerende. Hvad med sagens nok så alvorlige indhold ?

Sanningen om det nya folkpartiet
Folkpartiet har tagit starkt intryck av det främlingsfientliga danska partiet Liberala Venstre.
Maria Leissner far med osanning som påstår att Liberala Venstre inte var främlingsfientligt när hon för tio år sedan utsåg partiet till de svenska liberalernas föredöme.
Det skriver journalisten ERIK SANDBERG. Idag berättar han om hur det gick till när fp bestämde sig för att utnyttja folks missnöje i stället för att vädja till deras idealism. [..]

- För att få inspiration åkte Jakobsson till Danmark och träffade Venstres partistrateg Claus Hjort Frederiksen. Frederiksen gav bland annat rådet att folkpartiet måste sluta vädja till folks idealism, det är bättre att vädja till deras egenintresse. I Jakobssons bok beskrivs Venstre som ett liberalt missnöjesparti som smeker reaktionära opinioner medhårs, exempelvis i flyktingfrågan, ändå förespråkar Jakobsson Venstre som föredöme.
Expressen

Vor Mand i Beirut - Hurra for en kikset krigskorrespondent

Libak er ikke den eneste er har nydt af Ole Sippel holdt ferie. Hansen trådte ind i brændpunktet som vikar med et friskt syn på sagerne, der brændte igennem skærmen. Hvad med et rotationsprincip for korrespondenter?

- "Jeg de seneste to uger i fulde drag har nydt TV-Avisens Poul F. Hansen på skærmen fra Libanon, og han har tydeligt ikke har været på de samme kurser som mange andre. Først optrådte han bleg og synligt udmattet i Tyre, en storby i det sydlige Libanon, med et kæmpe stort plaster i panden, der var så kikset overdimensioneret, at jeg holdt op med at gå til og fra skærmen og satte mig ned. Du godeste, hvor så han ud!
- Skrammerne viste sig at stamme fra et biluheld på vej til området, og han forklarede med et undseligt blik, at han desværre ikke havde kunnet få udleveret et andet plaster på hospitalet. Et par dage efter så jeg ham mosle rundt med flere krøllede aviser, som han skulle demonstrere overskrifterne på, hvilket ikke var så nemt, da han samtidig skulle holde mikrofonen.
- Men det mest saliggørende har været, at manden ikke lyder, som om han lige har læst det seneste Reutertelegram, som han nu med stor overbevisning lirer af. Nej, tænksomt virrende med hovedet forklarer han, hvad han selv har oplevet: han fortæller om sine naboer, om de mennesker, han har set stimle sammen på gaden; om den resolution fra FNs sikkerhedsråd, der ikke kunne blive implementeret på sabbatten i Israel, fordi det er forbudt at holde regeringsmøder, mens det åbenbart er i orden at slås, som han siger.
- Og han fortæller det, så man forstår, at det alt sammen virkelig er noget, han selv har ræsonneret sig frem til på baggrund af det, han har set og hørt. Se, det er troværdigt fjernsyn. Og skidt så med, om han indimellem tager fejl: i det mindste ved vi, at det var ham og ikke et internationalt nyhedsbureau, der jokkede i spinaten."
Anne Libak - Weekendavisen

Hitler, The Mufti Of Jerusalem And Modern Islamo Nazism
Bayrischer Rundfunk, min 5 : 41se også Hitlers Mufti og flere håndfulde videoer på The Historical Collaboration of Nazis with Muslims/Arabs

Hizb-ut-Tahrir-talsmand: Dom er bestilt arbejde
vores hjemlige nazister har en saftige beskyldninger mod folkestyret og justitsvæsnet. Hvorfor hjælpes de ikke et sted hen der hylder cocktailen Muhammed, jødehad og diktatur ? Iran ville være ideelt.

»Retssagen var politisk motiveret. Anklagerne var bestilt af justitsministeriet«, skriver Fadi Abdullatif.
Hizb-ut-Tahrirs talsmand, Fadi Abdullatif blev tidligere i dag idømt tre måneders ubetinget fængsel for trusler mod statsminister Anders Fogh Rasmussen og for at opfordre til drab mod jøder.Politiken.dk har efter domsafsigelsen via mail stillet talsmanden en række spørgsmål.

Her er Fadi Abdullatifs svar:
POLITIKEN.DK: Hvad er din reaktion på dommen?
»Retssagen var politisk motiveret. Anklagerne var bestilt af justitsministeriet, og af denne grund var dommeren nødsaget til at komme med en denne dom, ellers vil dommeren påføre den danske regering et politisk nederlag.
Politiken

Islamisk humor
her er det passende med et par eksempler fra Mahmoud Ahmadinejad´s lille tegnekonkurrence Holocaust International Cartoon Exhibition. Se Bo Bjørnvigs "Islamisk humor" i Weekendavisen og evt. Irancartoon.com

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net