mandag, oktober 16, 2006

Sparegrisen Muhammed og onkel Muffer

spottet af Polemikens datters mobilkamera på et Strøg i provinsen. Jeg tør vædde på at det er Søren Espersen der er begyndt at gå til keramik på aftenskole. Hvilket minder mig om et helt utilstedligt læserbrev som Berlingske har idag - ufred være med debatredaktøren!

Muhammed er min onkel
Hvad bilder de der fjollede personager fra Dansk Folkepartis Ungdom sig ind? At tegne min onkel og så kalde ham Muhammed! Han hedder Mogens Ferdinand – kaldet Muffer – og det er tydeligt for vores familie, at DFUerne har tegnet af fra det billede, der blev taget af onkel Muffer på hans første Mallorca-rejse i 1957.
- Vi kræver en uforbeholden undskyldning for den store spot, spe og smerte, det er for os at se onkel Muffer udstillet i verdenspressen, mens han storsmilende drikker øl og lader sit vand sammen med en glad kamel. Undskyldningen må gerne være i ledsagelse med en velvoksen kasse af det, der gjorde DFUerne så fornøjelige i lågene. Og nogle blyanter, så vi har noget at forlyste os med på damaskdugen til den kommende familiefest.
– På en fortørnet families vegne
Mariann Poulsen, København Ø
I England hersker der dog stadig anstændighed: Piggy banks 'offend UK Muslims'
Snaphanen

Kan man miste noget man ikke har haft ?
Journalister har til tider et anstrengt forhold til virkeligheden. Nedenstående er et eksempel på, at en journalist Kristian Klarskov, mener, at Dansk Folkeparti kan miste tre mandater det aldrig har haft. DF går 1,4 procentpoint tilbage i en måling angiveligt pga. massiv heksejagt fra medierne. Det svarer til et tab på maksimalt tre mandater i forhold til valget i 2005. Klarskov giver den hele armen, og får det til at se ud som om DF mister 6 mandater. Men kan man egentligt miste noget man ikke har haft?

Regeringens komfortable flertal med Dansk Folkeparti er væk. For anden måned i træk får Dansk Folkeparti et hak i tuden hos vælgerne, og samtidig går Socialdemokratiet markant frem.
Partiet har overhalet Venstre og er ifølge en ny meningsmåling fra Rambøll for Morgenavisen Jyllands-Posten landets største.
Dansk Folkeparti ligger til en tilbagegang på seks mandater i forhold til den tilsvarende måling i august. I samme periode kan Socialdemokratiet notere en fremgang på 5,5 procentpoint. Partiet ligger til at få 27,9 pct. af stemmerne - det højeste i halvandet år.
Anders Foghs flertal er væk

Pugelisten

Vellykket kampagne
der helt synes at tage fokus fra den nye regrings ret fornuftige første finanslov, med mange gode initiativer.
det anbefales at tjekke alternative kilder inden man køber danske jornalisters udlægninger. (Eksempel: P 1 ´s Fokdal Barnekow mente under valgkampen, at Sverigedemokraterna er udskilt af Nationaldemokraterna. Det er som bekendt omvendt)

Efter en väl orkestrerad kampanj med deltagande av hela myndighetsapparaten och intensivt jagande av vaktkonstaplarna på landets tidningsredaktioner avgår nu Cecila Stegö, en kompetent kvinna, desslikes kontroversiell i kulturella frågor, hon blir sålunda utspydd av kulturetablissemanget, djupt bidragsrotad i rörelsen.
Hon tvingas bort på grund av en bagatellartad förseelse, obetald tv-licens.

Oh, du land av kriminella - Anmälan mot Radiotjänst AB

Amerika er Palle alene i verden

fra Michael Jalvings omtale af "America Alone: The End Of The World As We Know It" i Berlingske Tidende bla. :

»Kun i Amerika findes der stadig modstandsvilje mod de islamistiske kræfter, skønt kolossen er foragtet af alle mulige forskellige grunde. De fanatiske muslimer hader Amerika, fordi de i Amerika ser natklubber, bøsseporno og moralsk forfald; de sekulære europæere, fordi de i Amerika ser puritanisme og abortmodstand; antisemitterne, fordi de mener, at jøderne styrer alting og ødelægger »fredsprocessen« i Mellemøsten; atter andre af helt andre årsager. USA har aldrig været mere Palle alene i verden.
- Det er denne tilstand, Mark Steyn beskriver i sin bog, og trods det at den ikke er for børn, er den skrevet for børnenes skyld. Bogen er ikke en efterlysning af mere krig eller flere bomber, men af mere vilje. Kampen står ikke mellem racer, men mellem kulturer, hvilket burde kunne få flere op af stolen og ind i kampzonen.

»Når mullaherne kommer, vil jeg lade skægget stå, få et par ekstra koner og bøje hovedet. Det er feministerne og bøsserne, der får det hårdest«, skriver han og minder om, at Amerika ikke er blevet supermagt ved et tilfælde, men fordi Amerika har noget værdifuldt og stærkt, herunder frie mennesker og frit marked.
Bogens udkommer officielt i dag, selv om de mest ivrige for længst har anskaffet sig et eksemplar, og nu venter vi bare på debatten om bogen. Mark Steyn – og hans anliggende – fortjener at blive taget alvorligt.«


Politisk vold - update

redaktør Richard Jomshof kommenterer, livlig debat følger artiklen.

Dags att ta det vänsterextrema våldet på allvar

David Trads nye "avis" har hvad man kunne kalde en "valium-overskrift" på historien:

Uro ved svensk partimøde

"Flytter" eller "flygter" ?
det er vist i et omfang nu hvor man roligt kan sige "flygter".
Gruppen "danskere" skulle vel hedde "danske statsborgere" for at dække både egtl. danskere og "kærlighedsflygtninge", som Sydsvenskan kalder det. Et lovligt poetisk udtryk for det, der ofte bare er et levende visum til EU - og ophold i Danmark. Sverige fortsætter med at føre fremmedpolitik ppå Danmarks vegne.

Bevægelserne kan ses i detaljer på Malmø Stad. (pdf)
Snart kan Øresunds-regionen spørge: Hvordan skal vi integrere Malmø ? Adskillige professorer er allerede på opgaven:


I fjor flyttade 16.820 personer till Malmö, medan 15.359 flyttade från staden.
Men utflyttningen är den största sedan 1974. Det negativa flyttningsnettot för svenska medborgare ökade i fjor till 1582 personer, det största sedan 1991. De flesta är barnfamiljer som flyttar till grannkommunerna.

Utländska medborgare fortsätter att flytta till Malmö, i fjor kom 5676, en ökning med drygt 500 personer. Den största gruppen är danskar (se artikel här intill) följt av irakier och polacker, 136 norrmän flyttade hit i fjor. Över hälften av alla inflyttare är mellan 20 och 29 år.
Största utflyttningen från Malmö sedan 1974

i år 2000 flyttede 3600 "husholdninger":
Malmöbor flyttar bort från invandrarna
Så tycker utflyttarna om invandrare


Formuleringprivillegiet
eller debatten om debatten

i virkeligheden har den svenske ventrefløj allerede vundet stort og afskaffet den homogene nationalstat, men man kunne da altid diskutere om fremtiden og om de forløbne 30 år har været en succes eller en tragedie in spe:

1. Debatten om debattens villkor. Varför tror sig vänsterintellektuella av Svennings eller Petter Larssons typ ha rätten att bestämma vad vi får tala om och vad vi bara får tiga om (se Foucault, "Diskursens ordning")? Jo, för att det är en kamp om "problemformuleringsprivilegiet". Låt oss hoppas att den här debatten leder till att några av grindvakterna förlorar en del av sin makt.
2. Finns det eller finns det inte en rasism mot etniska svenskar? Jag hävdar att den finns och att den är en av förklaringarna till sd:s framgångar.
Ingen av mina motståndare förnekar heller mitt påstående men försöker ändå relativisera problemet (Larsson, Söderberg, Nordenhök till exempel).
Det är märkligt ty när ett skinheadsgäng slår ner en invandrare är vi alla överens om att det handlar om rasism, men när ett invandrargäng slår ner en svensk med typiskt svenska egenskaper och där dessa egenskaper är en del av det som skapar föraktet, då är det inte rasism.
Detta är en logisk kullerbytta men det är värre än så ty det man kan utläsa mellan raderna hos de tre är att detta våld är förklarligt och - hemska tanke - försvarligt ("bombplanen").
Fredrik Ekelund: Ta en debatt med blanka vapen

Antiracistiske filmdage i Malmø
henvender sig til sagesløse skolebørn, og sidder stadig på formuleringsprivllegiet: Der er onde racister og gode antiracister, og de onde er udemokratiske og skal opdrages, blandt andet med gode film. Et blik over filmlisten viser en del pro-feminisme og anti-amarikansime. Anna og Anna skriver så nydeligt ( den ku´jeg godt ha´været ghostwriter på ):

Vad är ARF?
Fördomen och rädslan för det främmande är ofta grogrund för anti-demokratiska rörelser.
ARF vänder sig till barn och ungdomar samt vuxna i deras närhet. Genom att arrangerafilmvisningar med diskussioner eller workshops, nätverkande och andra kulturevenemang vill ARF synliggöra och väcka debatt kring frågor rörande rasism, främlingsfientlighet, diskriminering och demokrati.Vi tror på det öppna samtalet och på samarbeten som en väg till förståelse och acceptans.
Vi tror på respekt och tolerans i samvaron mellan människor. Vi tror på film och kultur som en väg till insikt och kunskap. ARF är en religöst och politiskt obunden organisation.

AFR Stockholm - Gøteborg- Malmø


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net