tirsdag, oktober 17, 2006

Tusind og een krænkelser

Flemming Rose gjorde det. Benedikt XVI gjorde det. De raske unge fra DF og de Radikale gjorde det. Men længe før, helt tilbage i 1950, gjorde Dupont og Dupond det også: Fornærmede og krænkede muslimerne på det groveste.
I
"Det sorte guld" er de faret vild i ørkenen og ser luftspejlinger, men en luftspejling er ikke altid en luftspejling...........................

Hr. Dupond undskyldte, men lige meget hjalp det. Og det må så være budskabet til Rose, Paven, Pia K. og fru Jelved: Uanset om i undskylder 1000 gange, vil muslimerne forblive krænkede og fornærmede. (klik fotos) hw.jen.

Klirr i ramadan-kassan

Den muslimska fastemånaden ramadan sätter avtryck i svenska livsmedelskedjornas försäljningsstatistik.
Hos Axfoods lågpriskedja Willys har exempelvis det särskilda globala sortimentet, med produkter från Balkan och Mellanöstern, ökat med 44 procent under ramadans första tre veckor jämfört med motsvarande veckor i fjol, enligt ett pressmeddelande. Även Coop och Ica har sedan några år tillbaka ett sortiment särskilt framtaget för de muslimska kundernas räkning i vissa butiker i landet. Här ingår bland annat färska dadlar, halal-slaktat kött, kycklingsoppa och det mycket söta bakverket baklava. I år inleddes ramadan den 23 september vilket innebär att den stora fastebrottsfesten nu närmar sig. Sydvenskan

Ud at køre med de skøre

Da de første modstandere af den massive indvandring fra Mellemøsten begyndte at pippe op i firserne, var fordømmelsen uendelig og selvransagelsen minimal. Nu står vi begge fødder plantet dybt i suppeterrinen. Op mod hver tredje unge i Københavns Kommune har indvandrerbaggrund. De står for ca. 90 procent af tvangsfjernelserne og 80 procent af den grove vold. Nogle af dem begynder tidligt. Her har en tretten-årig fået sin debut som bilist sammen med sine kammerater. Heldigvis uden at slå sig selv eller andre ihjel. Denne gang.
Han er nok hjemme hos mor og far igen allerede. Gad vist hvad de siger til ham efter sådan en køretur? (Pugelisten)

13-årig flugtbilist anholdt i nat

Ærbarhedens pris

Knoglebrud, hårtab og måske øget kræftrisiko kunne tale for et forbud mod tildækning i skolen, skriver læger i ny bog. Tørklæder i skolen udgør en sundhedsfare og bør alene af den årsag forbydes. Det mener flere læger med tilknytning til den foreningen »Kvinder for Frihed«.
Tildækkede piger og kvinder løber en større risiko for at blive ramt af svært hårtab, træthed, hovedpine, muskelsmerter, knoglebrud, hæmmet vækst, kræft og meget andet.
»Som en konsekvens af de helbredsmæssige risici ved tørklæder synes det oplagt at forbyde tørklæder i skolen på lige fod med andre sundhedsskadelige forhold,« siger børne- og ungelæge Vibeke Manniche, der er forkvinde i foreningen.
I en ny debatbog »Maskeret tvang«, der snart udkommer, beskriver hun og andre sundhedspersoner den ofte betydelige risiko, som er forbundet med at bære tørklæde og slør konstant.

Tørklæder og slør er sundhedsfarlige

Sminke eller lodret løgn ?
det er som man tar det. Jeg så godt historien at "to bander - svenskere og indvandrere" sloges voldsomt i Ystad. Hele Sverige så det, men de læste næppe den rigtige historie i Ystads Allehanda - nemlig en historie om ren, umotiveret indvandrer-terror mod sagesløse restaurationsgæster. Svenske journalister må ha fulgt intensive kurser i "creative writing":

Under gårdagen spreds en version i media om att det var två gäng som gjort upp, och att ungdomarna varit i luven på varandra även tidigare. Ystadspolisen dementerar uppgifterna.
– Ett gäng med 15– 20 invandrarungdomar hade samlats mitt emot nöjesstället Bara Bar vid ettiden. Plötsligt rusade de mot gästerna som stod och rökte och luftade sig utanför entrén, berättar inre befäl Tennie Ericsson.
Slag och sparkar
Både män och kvinnor överfölls med slag och sparkar. Dessutom vandaliserades staketet till kafé Strögets uteservering, vägg i vägg med Bara Bar. Gärningsmännen bröt loss bräder och använde dessa som tillhyggen när de slog urskillningslöst i folkmassan.
Sex män och en kvinna transporterades i ambulans till lasarettet med mer eller mindre allvarliga skador.
Ungdomsgäng överföll kroggäster

de officielle versioner så sådan her ud eller sådan her . Visse sager bliver hængende i hukommelsen. Når jeg hører Ystad, tænker jeg på hende her. Hun er 16 år idag. Gu´ved hvordan hun har det .............................
Snaphanen
Kvinden på balkonen
titel-idé til Liza Marklund ? Nå, ikke. Marklund var i Deadline igår, mandag, om den ny svenske regering og med en ny gyser. Ellers tak, jeg har gys nok i svenske aviser:
Valgmuligheder
Politiken skriver fortjenstfuldt om et nyrapporteret fænomen, der især er kendt i vort naboland, Sverige.»Altanpigerne« kaldes det i al sin grusomme forenkling, og omhandler det forhold, at »svenske piger« – som Politiken skånsomt skriver – ifald de har forbrudt sig mod faders vilje og familiens ære – ved at indgå partnerskab med ikke-accepterede mandspersoner – får stillet en række selvmorderiske alternativer til rådighed, så familierne selv slipper for at føre den nødvendige kniv eller pistolskud i naturlig konsekvens af døtrenes vildfarelser.Derfor oplever Sverige et stigende antal selvmord, hvor unge »svenske kvinder« kaster sig ud fra altanerne i de trøstesløse højhusindvandrerkvarterer i udkanterne af de svenske storbyer.
- Men nådigheden i disse sager er betydelig, så hvis pigerne foretrækker at hænge sig selv, tage en overdosos medicin, eller kaste sig ud foran et tog, er det et fuldt acceptabelt alternativ til springet fra altanen.Ifølge Politiken kendes fænomenet blandt de fleste svenske støtteorganisationer, der beskæftiger sig med indvandrerproblemer, og her er analysen af fænomenet særdeles pragmatisk:
»Selvmordene gør det lettere for familier, der selv slipper for at få blod på hænderne,« siger således en svensk socialarbejder.I Danmark er tendensen endnu ikke slået igennem. En dansk socialarbejder kender dog problemstillingen og indrømmer, at der er »tale om et underrapporteret område«.Det burde det måske ikke være!
Egon Balsby, Groft Sagt, Berlingske

SnaphanenView Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net