lørdag, december 02, 2006

"Bombeliberale" ?

et svensk ord som Politiken prøver at introducere idag på dansk, og det lyder kikset at det næppe slår an. Det er vokset ud af en svensk, sproglig tradition der beskriver misliebige folk med en afslappet holdning til alkohol, stoffer, porno og prostitution: "drogliberal" osv. Guillou kunne man f.eks. kalde "Saddam-liberal" uden overdrivelse, hvis ikke det lød så mislykket.
-Det er ikke så mærkeligt at Politiken gerne trykker billetsælgeren og ny-stalinisten Jan Guillou, det er mere besynderligt at de giver penge for at genoptrykke en
klumme man har kunnet læse på Aftonbladet i en lille uge. "International kommentar".....så er der serveret : (klik evt. billede)


"The youth bulge"
meget vigtig artikel fra sidste uges WA som rejser spørgsmålet: Vil Europa begynde at forsvare sig de næste 25 år, hvor det bliver bydende påkrævet? Begriber vores politikere det større billede ? Man tør vist godt svare benægtende:

Nationer med markant store ungdomsårgange har været hovedurostiftere igennem alle tider. Uroen har vist sig i forskellige former: stærkt øget kriminalitet, forsøg på at udvandre, oprør, kup, opstand, borgerkrig, folkemord og krig. Det er på den baggrund, vi skal forstå den muslimske terror, mener den tyske sociolog og økonom Gunnar Heinsohn.
- De muslimske landes youth bulges sætter også en ny dagsorden for Vestens evne til at føre krige. I 2020 vil de 300 millioner unge muslimske mænd være ti gange så mange som de 30 millioner mænd i samme alder, som amerikanerne må nøjes med. Og med en gennemsnitlig familiestørrelse på to børn i Vesten, er der typisk en søn i en familie. Det gør Vesten sårbar. I blodige konflikter vil de døde i reglen være »den eneste søn«. Over for dem kæmper unge mænd, der typisk har 2-4 andre brødre. Det øger tolerancetærsklen i sidstnævntes familier. [..]
Håbet for Vesten ligger i, at de muslimske landes befolkningseksplosion efter alt at dømme flader ud om tyve år. Det gælder derfor om, at »holde skansen« i nogle årtier. Sønner uden fremtid, Weekendavisen, ikke log in

»Situationen er alvorlig«
man tør vist godt love at det er for intet at regne imod hvad den bliver.......
Integrationen slået fejl i Gellerup
En ny rapport tegner et dystert billede af de seneste årtiers integrationsindsats i Gellerup, der er en af landets største ghettoer. Ekstrabladet

Midt i en krænketid I

Fängelse för anti-muslimskt utspel
En 48 årig man dömdes till en månads fängelse i Linköpings Tingsrätt för hets mot folkgrupp.
Det var under ett valborgsmässofirande som 48 åringen skrek att han hatar muslimer, rapporterar Norrköpings Tidningar.
Mannen själv menar att han skrek att han hatade ”musliner”, vilket han trodde var det danska ordet för musslor. Mannen har överklagat domen.
http://www.expo.se/ 30 nov. 2006

Midt i en krænketid 2.

ikke bare børsspekulanter men også journalister og politikere, har ofte en kronisk lidelse, og den kan være smitsom. De er hysteriske kællinger, som en dansk politiker engang så lyrisk udtrykte det.
- De har ikke ondt et vist sted bagi, men nærmere bestemt i
underlivet, uterus, som grækerne stedfæstede hysterien til.
- Hysterien er en stærkt savnet psykiatrisk diagnose, som jeg virkelig håber snart får sin renaissance
- I Tyskland har hysterien bredt sig blandt journalister, på grund af en julemand der opfører sig som var han på Parteitag (
Nikolaus macht den Hitler-Gruß) De formastelige julemænd bliver tilbagekaldt, og mon ikke der falder en klækkelig erstatning til de lidende parter? (Tyska tomtar gjorde Hitlerhälsning)

- I matriarkatet Sverige kan en rektor-aspirant selvfølgelig ikke forvente sig at undgå spørgsmål om sit "kvindesyn", når han søger job - særlig ikke når han er muslim. Den tort skulle gerne indbringe den krænkede rektor in spe ca. 150.000 kroner via den berygtede DO (Diskrimineringombudsmanden). Ombudsmænd er fremtidens svinefoder.
- De der ikke bryder sig om at skulle leve i en Dickensk advokatsamfund, hvor alle er krænkede og kun konverserer via sagførere og ombudsmænd, bryder sig ikke om nutiden og slet ikke om fremtiden.

- Tidligere var et krænket menneske, en injurieret person eller en småpige der havde mødt en "børnelokker". Idag er vi alle krænkede af et eller andet. Livets tilskikkelser, sygdom og død ikke mindst, og ultimativt over at være sat ind i en verden, der ustandselig er dybt uretfærdig imod os. Universalkuren mod elendigheden er ombudsmænd, advokater, diskrimineringscentre og en strøm af nye love. Et helt frisk eksempel på det sidste, kan ses her.
Sökte jobb som rektor - fick frågor om kvinnosyn

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net