tirsdag, december 05, 2006

Et velintegreret poporkester :

"De bliver ofte fremstillet som velintegrerede, og politikere elsker at blive set med dem. Men medlemmer af Outlandish har set med danske øjne et forkvaklet forhold til kvinder.
Under optagelserne til DR's store juleshow
nægtede de at optræde med en norsk sangerinde, fordi hun havde bare skuldre. To af pop-trioens medlemmer er stærkt religiøse muslimer."

Velintegreret ?.............. Alkoholforbud ved koncerter og slagsange om kalifatet Hitzb ut Tahrir kunne synge når de marcherer. DR tys-tysser ved overhovedet ikke at nævne det passerede.
Apropos DR så hørte jeg ved en fejltagelse P 1 igår. Det omhandlede hvor glimrende integrationen forløber i London, og baserede sig solo på borgmster Ken Livingstone og formanden for The Muslim Council. Så må man jo gå ud fra at det er løgn når The Sunday Times netop har skrevet at 100.000 engelskfødte Londonnere er flygtet fra byen i 2006, og en Tory PM i en bog har opfordret folk til helt at forlade landet. Godt man har DR´s korrektiv til virkeligheden.

Ingen filmstøtte til iraners islamkritik


den iranske instruktør der blandt andet filmatiserede "Populærmusik fra Vittula" møder lukkede døre når han vil beksirve islams undertrykkelse i hans hjemland
Metro
Kommisærsamfundet
jøsses! når min fransklærer i gymnaiset bød os et glas rødvin på Hotel Østerport, var det et led i undervisningen, for slet ikke at tale om hvad de herlige levemænd og damer bød os når de inviterede os hjem. Helt lovligt, vil jeg tro.

Lärare sparkas - langade sprit till elever
En lärare misstänks ha langat sprit till elever på en gymnasieskola i Malmö. Det uppger en förälder till en av skolans elever.Rektorn bekräftar för KVP.se att han polisanmält en anställd för brott mot alkohollagen.
Det var i onsdags i förra veckan som läraren ska ha avslöjats. Dagen efter anmälde rektorn läraren till polisen.
- Jag fick ett sms från min dotter i dag om att en lärare på skolan hade blivit avstängd för att han sålt eller levererat sprit till elever, säger föräldern till KVP.se.En flicka på skolan ska ha fått en läskflaska med sprit av läraren. Hon gav den sedan vidare till en annan lärare.Nu har flaskan tagits i beslag.
- Den ska på analys, men det ska vara hembränt i den efter vad de har sagt, säger föräldern. Rektorn på skolan säger till Sydsvenskan att läraren är uppsagd med omedelbar verkan.
Expressen

"Alkohol ødelægger integrationen"

Danske unges massive alkoholforbrug forhindrer unge indvandreres integration i samfundet. Det skriver metroXpress.I folkeskolens ældste klasser og på ungdomsuddannelser er det sociale liv bundet så tæt sammen med alkohol, fester, kæresteri og sex, at unge med anden kulturel baggrund bliver socialt isolerede.

Det viser en ny norsk undersøgelse, som bekræftes af danske eksperter. Ifølge undersøgelsen føler indvandrerbørnene sig godt integrerede i grundskolen, men bliver hægtet af, når alkoholen gør sit indtog.

»Alkohol er en utrolig vigtig del af fællesskabet. Unges sociale grupper bliver domineret af dem, der drikker mest og går mest til fest. Unge, der drikker lidt eller ingenting, bliver betragtet som umodne og barnlige,« siger Margaretha Järvinen, forskningsprofessor på Socialforskningsinstituttet, til metroXpress.Også lektor og leder af Center for Mellemøststudier ved Syddansk Universitet Peter Seeberg forklarer, at alkohol kan forhindre integration.»Dansk alkoholkultur og den adfærd, den medfører, er en udfordring blandt mange for indvandrere. Ikke blot i teenageårene, men også på ungdomsuddannelser og senere på arbejdspladser,« siger Peter Seeberg til metroXpress.

Julen er særligt slem, fordi antallet af fester og indtaget af alkohol eksploderer, men også til hverdag i skolerne er det svært ikke at være en del af alkoholslænget. Weekendens fester diskuteres hele ugen.

Socialrådgiver og debattør Asmaa Abdol-Hamid medgiver, at alkohol kan stå i vejen for integration for unge i teenageårene.»Men bliver man lidt ældre, er det ikke afgørende. Der findes masser af andre muligheder for at være sammen. Vi kan jo ikke løse integrationen ved, at unge indvandrere begynder at drikke sig fulde,« siger hun til avisen.

Hos Dansk Ungdoms Fællesråd opfordrer Martin Kaasgaard Nielsen sine jævnaldrende til at tænke sig om, før de knapper øllerne op.»Det handler om at slå automatpiloten fra. At sætte sig i andres sted og ikke altid bare dække op med alkohol. Det er ikke altid lige fedt at være de to, der ikke drikker, mens de 20 andre gør. Man når langt med gensidig respekt,« siger han til metroXpress. (Ritzau)

Den kønsdiskriminerende Dyne -Larsen

Jysk fälldes för könsdiskriminerande reklam

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net