tirsdag, januar 09, 2007

"Det nye kvindeideal"


eller: hvordan den nordiske kvinde opdagede hijaben´s velsignelse. Frivilligt.

Outlandish - video Aisha min 4:07

se Helle Merete Brix : Outlandish, islamismens musikalske budbringere


Islamisk Trossamfund: Vi vil gøre det igen
det er der da ingen der er et sekund i tvivl om, de kan såmænd godt ha kufferterne pakket. Hr. Ahmad må lide af dårlig hukomelse. Abu Laban opfordrede til bojkot på Al Jazzeera. Men gør det da igen. Islamisk Trossamfund mener sig at ha mægtige venner. De ved endnu ikke hvad det vil sige at skaffe sig rigtige fjender, men det vil de utvivlsomt gøre hvis de gentager "succesén".
Se forresten hvad jeg fik i hånden fra Islamisk Trossamfund i det centrale København kl 00 midnat af en dreng, ikke en dag over 10 år (foto)
Islamisk Trossamfund vil gentage rejsen til Mellemøsten, hvis der igen bliver trykt tegninger af Muhammed, skriver Politiken.dk.
»Ja, selvfølgelig vil vi gøre det igen, men vi vil være mere påpasselige med informationerne, så det er helt præcist og klokkeklart. Muligvis vil vi offentliggøre materialet, inden vi vil tage afsted«, siger talsmanden for Islamisk Trossamfund Kasem Said Ahmad.
Statsadvokaten har i dag har offentliggjort, at imamerne ikke har overtrådt nogen stafferetlig lov. De var blandt andet blevet anmeldt for landsforrædderi, da de rejste til Mellemøsten med en mappe med tegninger i forbindelse med Muhammedkrisen.
Kasem Said Ahmad fortryder personligt kun én ting:»Vi troede, at en boykot af Danmark var et ulovligt våben. Hvis der bliver en næste gang, vil vi ikke tage afstand fra en boykot af Danmark«, siger talsmanden til Politiken.Kasem Said Ahmad er glad for statsadvokatens beslutning

"Weird"
"Hidig toured the area with military officials on Tuesday and said he had met several captured foreign fighters who had come from Europe and the Middle East. "I saw two white guys and asked, Where are you from?" Hidig said. "One said Jordan, the other Sweden. Yeah, it was weird."
Airstrikes rekindles Somalis anger at the US

"SVT:s snapphanar spär på etniska spänningar"
for danskeren Hanne Sanders i Lund, er national loyalitet den højeste modbydelighed. Man husker hendes ikke just lysende klare optræden i P1 i december. Der er meget Sanders ikke ved - f.eks om den skånske højkultur inden nationalstaten Danmark, men det gør ikke noget man er et tågehorn i en svensk avis, dét det drejer sig om er i hvilken retning man tuder. Bare spørg den meget skrivende Bertel Haarder. Mig bekendt er han kun sluppe igennem censuren* én gang.

Hur kommer det sig att ett sådant etniskt drama kan sändas i SVT och stödjas i en efterföljande dokumentär? För det första ligger det i tiden. Sedan murens fall 1989 och i god dialog med postkolonialt tänkande har det nationella växt sig starkt. Alla grupper kämpar i dag för att bli en etnisk minoritet med dess möjligheter till politiska rättigheter.
-I dagens Sverige är man dock generellt avvisande mot nationalistiska uttryck och kritiserar gärna andra länder med starkare nationalism. Varför understödjer man då en skånsk nationell historieberättelse?
Man menar kanske att det understryker det icke-nationalistiska i Sverige att låta andra grupper - som skåningar - vara nationella. Ja, med snapphanarna kan man till och med beskriva den svenska historien på ett negativt, icke-nationalistiskt sätt: Vi svenskar är inte stolta över vår historia - vi vet att vi har förtryckt folk och varit imperialistiska. [..]
Ännu en anledning till att SVT kunde sända serien är kanske dess tydliga bild av en kamp för friheten. Den bygger alltså på en klar revolutionsromantik, som kan göra det lättare att svälja det beska nationalistiska pillret. Expressen

(Beklager, her kalder vi nu censur for censur. Ligegyldigt hvad forskere opfinder af grunde: Danmark og Sverige er så ens, at de ville have en nogenlunde haft en ens politisk udvikling, havde det ikke været for mediecensuren, der er mere hårdhændet og udbredt end vi har oplevet her, bortset fra det lille interludium 1940-45. Ligegyldigt hvad Jan Guillou og andre der har nydt godt af den siger : det er først og fremmest censuren, der er forskellen, der har forvandlet Sverige til det det er idag. Med til "censur" regner jeg naturligvis mediernes medløberi og cover-up for katastrofepolitikken.)

The Realities of Evil
By Theodore Dalrymple

- "Where the means justify the end, as they do for most ideologies, mass murder becomes more likely, perhaps even inevitable in ideologised states. The capacity for cruelty, and the enjoyment of cruelty, that lies latent in almost every human heart, then allies itself to a supposedly higher, even transcendent purpose. Original sin meets social conditioning. A vicious circle is set up: and eventually, viciousness itself is taken to be a sign both of loyalty and of higher purpose."
New English Review

Erik Clausen vil lave en film om Muhammed-krisen
Clausen minder mig om en gammel ven jeg har, der er uhjælpeligt Enhedslisten. Vi opregnede hstoriens store folkemordere - pludselig siger han" Og husk nu Nixon". Måske Clausen skulle høre efter den noget kvikkere Kim Larsen, der den 5 maj i Århus sidste år sagde lige op i hovedet på alle kulturkollaboratørerne:

»Det er det skammeligste, der er sket, siden danske frihedskæmpere måtte gå under jorden i 1940-1945,« bemærkede Kim Larsen, inden han sang nummeret Hat og briller med omkvædet:»Vi si'r bebe - for det må vi hel're, før det hele går i hat og briller.« (An die Freude - til selvglæden)

»Jeg er ved at skrive et filmmanuskript om Muhammed-tegningerne og hele deres baggrund. Det er fantastisk spændende,« fortæller Erik Clausen til Berlingske Tidende.
- Han understreger, at filmen, der altså skal tage udgangspunkt i sagen om Jyllands-Postens 12 tegninger af profeten Muhammed og den internationale krise, de afstedkom, foreløbig kun er på manuskriptplan, men Clausen »kan mærke, at der ligger en historie,« som han siger.
»Der er jo mennesker bagved krisen. Der er nogle naive tegnere, som måske lige skulle tjene noget ekstra. Der er en konspiratorisk kulturredaktør, som vistnok har fingrene nede i mange højrefløjsaktiviteter. Der er nogle imamer, som rejser rundt og puster til ilden. Og så er der 130 mennesker, som har mistet livet. Det er klart, at jeg også skal filme i Mellemøsten, og jeg har nogle arabiske venner, som gerne vil hjælpe mig med det,« siger Erik Clausen.'
Den 64-årige filminstruktør er ifølge eget udsagn ikke ude i et politisk ærinde, men på den anden side lægger han ikke skjul på, at han synes, at det var en fejltagelse af Jyllands-Posten at bringe de 12 tegninger. (Berlingske)

Right on!: Say Goodbye to Europe
jeg kan ikke dele bla. Steyns jeremiader over den lave fertilitet på verdens tættest befolkede kontinent, Europa. Derimod i allerhøjeste grad over fordelingen af den:

Mark Steyn points out in his must-read new book, America Alone, "What's the Muslim population of Rotterdam? Forty percent. What's the most popular baby boy's name in Belgium? Mohammed. In Amsterdam? Mohammed. In Malmo, Sweden? Mohammed."
Last month, the UK Daily Telegraph reported that, "Mohammed, and its most common alternative spelling Muhammad, are now more popular babies' names in England and Wales than George."
This, said the paper, using typically British understatement, "reflects the diverse ethnic mix of the population."

Jerusalem Post

FREE SPEECH: ITS BENEFITS AND LIMITATIONS
en must- read artikel:
- "Laws against blasphemy must be stricken from the books and the very concept of blasphemy as a criminal offense must be expunged from the minds of men."
By Lars Hedegaard, President of the Danish Free Press Society

Den flaksende mandlighed
"Hun hev hende i ærmet: "Far, altså far, nu skal I komme!"
Moren grinede undskyldende: Ja, nogle gange kalder hun mig altså for far....
For de ældre generationer kan det være svært at forstå, at det grundlæggende indhold i maskuliniteten har ændret sig så voldsomt". (4 årig pige til sin mor, citeret af fremtidsforskeren Maria-Teresia Hoppe )

Man ser rundt om i livet og på nettet en rådvildhed hos yngre mænd ( 20-40 år), en usikkerhed og kunstigt oppustet maskulinitet, som kan være svær helt at forstå for et fossil, der er vokset op i en slagkraftig mandeverden, uden mangel på "rollemodeller", hvad man end kunne mene om nogle af sergent typerne. Med kontante krav og/eller tørre tæsk. De yngre mænd kalder på én gang på medfølelsen og på latteren, som nu i TV avisen igår:

Far skal være med hele vejen
Engang var det sådan, at fædre blandede sig pænt uden om, når kvinderne skulle føde børn. Nu er det en selvfølge, at far skal være med hele vejen og puste i takt med den fødende. Og som noget helt nyt kan han nu også overnatte på hospitalet i flere døgn efter fødslen. Den moderne stolte far fik en datter på 3260 gram og hun skal hedde Rebekka. se indslag


Har Herlev Sygehus virkelig løst gåden - "Hvad en kvinde ønsker sig " eller stopper det først når "far" påtager sig graviditeten? Det er ikke let, som Dan Turell sagde, særligt ikke for den svenske mand, der samtidigt skal lægge ører til dette hver dag, tilhørende det absolut ukorrekte køn:

Det manliga monopolet i näringslivets maktstrukturer måste brytas. Ställ alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år längst ner i anställnings-hierarkin de närmaste fem åren, skriver Zoran Alagic, presschef på Lärarnas riksförbund, och Kurdo Baksi.
Sydsvenskan
Jeg ønsker dem held og lykke. De behøver det. Også kvinderne, for de risikerer jo ikke bare nogle slatne, rådvilde halvmænd, men også nogle rå misogyner.

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net