onsdag, marts 28, 2007

Svenskerne fraflytter Södertälje

Kommentar: "Det är ganska naturligt att många ser om sitt hus och flyttar från en kommun i sönderfall och stora brister i integrationen. Sorgligt men sant. Jag har ett flertal vänner som är goda skattebetalare som valt att göra så. Jag och min familj funderar i samma banor.
Det är behjärtansvärt och viktigt att hjälpa alla de flyktingar som flyr från krigshärjade länder, men jag tror att det är fler än mig som anser att Södertälje i många år dragit sitt strå till stacken. Introduktionsersättningen räcker ett kort tag sedan kommer kostnaderna att vältras över på de i kommunen som betalar skatt och gröpa ett ännu större hål i socialnämndens redan ansträngda budget. Tyvärr ser det mörkt ut för Södertälje på lite längre sikt från ett ekonomiskt perspektiv. Är jag en domedagsprofet eller sund realist? Döm själv. /Orolig "
Svenskarna lämnar Södertälje. Enligt ny statistik från SCB valde betydligt fler svenskar än utrikes födda att flytta från kommunen förra året.

Södertälje er ekstrem,men ikke enestående:
Malmöbor flyttar bort från invandrarna

Svenska journalister hjärntvättas
Gudmundson skriver på ledarplats i SvD om att olika svenska institut valde att genomföra en “utbildning” för svenska journalister i kölvattnet av Muhammed-karikatyrerna. De åkte till Libanon i en vecka, betalad av Journalistfonden.
Föga förvånande berättar Gudmundson om indoktrineringen som följde - allt var USA eller Israels fel. Såklart.

"Jag är hur som helst en av de lyckliga som alldeles nyss fick tillbringa en vecka i Libanon på Journalistfondens bekostnad.Och gissa om det var lärorikt! Men kanske inte på det sätt som arrangörerna tänkt sig."
SD Blogg


Etniske uroligheder i Paris
"Sarkozy hypocrite",
Fransk uropoliti tørnede i dag sammen med unge på den parisiske togstation Gare du Nord.
Der er tale om etniske spændinger, der har simret i Frankrig siden masseuro­ligheder i 2005, og som nu atter kommer til overfladen forud for det franske præsidentvalg i næste måned.
En journalist fra det britiske nyhedsbureau Reuters, der overværede episoden, oplyser, at unge mennesker, mange af dem øjensynligt børn af indvandrere, kastede plastikflasker, urtepotter og dåser mod politifolkene.
Snesevis af politifolk rykkede ind på Gare du Nord i kølvandet på det, myndighederne beskriver som et håndgemæng mellem en passager og en billetkontrollør. Øjenvidner siger, at episoden hurtigt eskalerede.
L Express & TV2 og video: Riots in Northern Paris train station

Poplic service
Det ævlende menneske
I et interview med Berlingske Søndag afslørede DR-dramachefen Ingolf Gabold, at »vi har grundlæggende en policy om, at vi skal have en million seere«. De læsere, der har undret sig over, at en dramachef på Danmarks Radio har en policy i stedet for en ganske almindelig politik, må bære over med Gabold og hans management-kaudervælsk. Dramachefen er nemlig i de store syners vold. Hans produktion »Forbrydelsen« er ikke bare en temmelig langtrukken dansk TV-serie med en egentlig ret kedsommelig hovedperson. Nænej. Denne serie melder sig ind i de film, som jeg er en hund efter - senest Babel. De film, der handler om det globale ` menneske, forklarer Gabold, formentlig gravalvorlig. Stalin fablede om »det nye menneske. Sovjetmennesket«, Hitler fablede om »det nye germanske menneske, SS-mennesket«. Om Gabold selv har fundet på sit nye menneske, eller om opfindelsen skyldes en større ideolog, vides ikke, men under hensyn til Prædikerens (altså ikke Gabold, men den gammeltestamentlige) påpegning af, at der intet nyt er under solen, forekommer det Groft sagt, at Gabolds nye menneske har visse træk til fælles med et gammelt menneske, nemlig det ævlende menneske, en kær skabning, som dramachefen selv må have et ualmindelig nært forhold til.
Claes Kastholm Hansen, Groft Sagt, Berlingske
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net