lørdag, april 14, 2007

Turist i eget land

Får på grund af amerikansk besøg set steder jeg ikke har set i adskillige årtier. Er der mere taknemmelige, givende og fornøjelige gæster end amerikanere? - Havde bestilt godt vejr. (Har iøvrigt stadig netnedbrud, men heldigvis er byen fuld af hotspots efterhånden)
(fotos © Snaphanen)

"Sd in i politikens finrum"
uha, hvor skal de være stolte og beærede over at "demokratiet" pludselig vil tale med dem efter 25 års censur-light og mindre light. I melemtiden er ødelæggelsen af Sverige nået vidt, måske for vidt til at debat nytter nu.
Invandringspolitiken hamnade, inte oväntat, i centrum när Sverigedemokraterna släpptes in i den politiska debattens finrum på torsdagskvällen.

DN

TV8
Igår debatterade Sverigedemokraternas ordförande Jimmie Åkesson (JÅ) mot Folkpartiets partisekreterare Erik Ullenhag (EU), med Lars Adaktusson (LA) som debattledare.
Mot sig fick JÅ i praktiken två debattmotståndare.[...]

a) Folkpartiet kanske mer än något annat riksdagsparti bär ansvar för den sanslösa invandringspolitik som bedrivits, med förödande resultet för svenska folket. Sannerligen inget att vara stolt över!
b) Sverigedemokraterna från första början har ifrågasatt denna sanslösa politik - till skillnad från både fp och övriga sex riksdagspartier. Sannerligen något att vara stolt över.

Jan Milld

"Her har I mig tilbage"
Selv om dommen over den professionelle terrorvejleder fra Brønshøj, Said Mansour, havde en alvorlig baggrund, var der alligevel plads til lidt ufrivillig komik. Således mente den kendte terrorekspert Magnus Ranstorp, at den hårde dom på 42 måneders fængsel ville afskrække andre ekstreme muslimske grupperinger så som Hizb ut-Tahrir fra at skeje ud i Danmark og søge andre græsgange. Mon dog. -
- Danmark har jo netop gjort alt for at beholde Mansour. Selv om han tidligere er dømt for ulovlig våbenbesiddelse og hæleri, mistede han ikke sit danske statsborgerskab - som han uvist af hvilken grund har fået - og han kan derfor heller ikke udvises. Byretten kunne nemlig ikke se bort fra den mulighed, at »tiltalte ved en tilbagevenden til Marokko, på baggrund af karakteren af de forbrydelser, han dømmes for, vil kunne lide overlast«, som dommer Jens Erik Stausbøll, formulerede det.
- Og det har han utvivlsomt ret i. I Marokko har de den kedelige vane at tage så hårdt fat på folk, der opildner til massemord, hvorfor disse stærkt religiøse mennesker da også foretrækker at operere i mere forstående omgivelser, som f.eks. i Danmark. Så når karakteren af éns forbrydelser i sig selv udgør en garanti mod overlast, så vil dommen over Mansour snarere virke som en magnet på alverdens terrorister. Jo værre de har opført sig, des sikrere kan de være på at blive.
- Hvad er et par år i skyggen for en hellig kriger, der er vant til at tænke i hundreder af døde, og hvis hobby er at se film med folk, der får halsen skåret over? Og der går ikke mange måneder, før den hellige mand kan genoptage sin religiøse virksomhed. Da han allerede har siddet fængslet i 20 måneder, vil han med god opførsel være ude til jul. Og hans adfærd har hidtil været upåklagelig. Således fejrede han byrettens dom ved storsmilende at råbe, at Allah er større.
Lars Hedegaard, Groft Sagt

Said Mansour kan likevel miste statsborgerskap

Yt !
vi noterer i forbifarten af K ikke rigtig havde andet valg end at smide islmist-loonien og debatforpesteren Aoude ud, men det trækker ikke de store overskrifter. Tænk jer en tilsvarende sag med en DFU ér...........................
K smider Safia Aoude ud
Københavns Konservative Vælgerforening har indstillet Safia Aoude til eksklusion. Indstillingen skete torsdag aften med stemmetallene 19 for og en imod. Safia Aoude er kommet i modvind, efter hun på sin hjemmeside manipulerede billeder af islamkritikerne Lars Hedegaard, historiker, og journalist og forfatter Helle Merete Brix, så de optrådte som nazister. Hun linkede også til holocaustbenægteren David Irving og kaldte Naser Khader (R) for »psykopat ind til benet« og »Onkel Tom

ritzau

"A really gigantic, stupid blunder? "

Islamic inmates pointed wrong way to Mecca
A DUTCH police station trying to help Muslim detainees face Mecca for their prayers painted arrows in cells pointing in the wrong direction.
The Segbroek police station in The Hague borrowed the idea of putting compass marks on ceilings from an Amsterdam hotel, the Dutch daily De Telegraaf reported on Friday.
Muslims pray five times a day, facing east in the direction of Mecca. But the arrows in Segbroek pointed west.
"This is a really gigantic, stupid blunder," a police spokesman said to the De Telegraaf.

News.au

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net