mandag, maj 07, 2007

Ales Stenar

Skånes eget Stonehenge genset i lørdags efter alt for mange år. V. Kåseberga udenfor Ystad. (foto© Snaphanen, klik !)

Ssssch ... det här är inget vi talar om
Karl -Olof Arnstberg: Svenska Tabun.
Jeg fik nogle håndfulde bøger med hjem fra min gavmilde vært i Skåne. Desværre havde han kun sit eget eksemplar af denne, men swedologer kan læse om den på nettet. Det var Arnstberg der var i P 1 Tendens med Friedman 21 marts.

"Homosexualitet* är en läggning som gjort en förbluffande karriär, skriver Arnstberg. Från att ha varit en perversion som straffades med döden accepteras den nu som en normalitet. När den svenska diplomatins grand old man Sverker Åström "kom ut" i tv och berättade om sin böjelse för unga män, hyllades han inte bara av gayvärlden utan av hela media-etablissemanget.[..]

- Radikalfeminismen med sin närmast sexualfientliga inställning tog över agendan. Högljudda kvinnogrupper protesterade våldsamt utanför sexshoppar och porrklubbar. Prostitution blev tabu och sexköp kriminaliserades. Plötsligt blev det kallt för dem som köpte sin kärlek för pengar.[..]

- När det heliga utmanas ställs allt på sin spets. Muhammed-karikatyrerna i Jyllandsposten 2005 var helt i linje med en europeisk satirisk tradition, framhåller Arnstberg. Men i den muslimska världen utlöste karikatyrerna våldsamma upplopp, ambassader brändes och dödshot riktades mot tidningens chefredaktör. Inför angreppen mot danska intressen insåg statsminister Fogh Rasmussen att det var nödvändigt att be om ursäkt. Det lilla Danmark fick handgripligt lära sig att det är farligt att utmana en världsreligion som islam.Många svenska debattörer stämplade Jyllandsposten som främlingsfientlig. Andra, som islamologen Jan Hjärpe, framhöll att fromma muslimer kände sig kränkta av karikatyrerna. Behövs det en trosfridslag för att i framtiden förhindra kollisioner mellan religion och yttrandefrihet? En sådan diskuteras, inte bara i Sverige. Det är förbluffande att de som vill ta till lagstiftningsvapnet inte inser faran av att stryka antidemokratiska krafter inom islam medhårs, varnar Arnstberg.


- När Mauricio Rojas tog upp ett tabuerat ämne som kriminalitet inom vissa invandrargrupper, förutsåg han inte vilken mediastorm detta skulle utlösa. I DN kallades han rasist. De som kan koderna vet vad som får sägas eller inte sägas i den offentliga debatten. Med tillmälen som invandrarfientlig, rasist och islamofob stämplar man politiska meningsmotståndare och dödar en debatt i känsliga sakfrågor.
Karl-Olov Arnstberg:Svenska tabun(Carlsson Bokförlag)
(*danskere må bemærke at vi ikke her kender det, som i Sverige er en stats- og mediestøttet bøsse-lobby, og som irriterer folk en hel del.)

Muhammed var vel candidatus medicinæ ?

lissom Kamal Qureshi. En smal sag for en hellig mand. Lægestuderende Zehera Fela Messeles i Odense:
Som lægestuderende er jeg tit blevet konfronteret med spørgsmål og tanker om, hvorvidt jeg er naturvidenskabelig eller religiøs. For ifølge mange hænger de to ting ikke sammen. For mange er naturvidenskab og religion en dualisme på linje med nat og dag. De eksisterer begge, men har hver deres område og kan ikke blandes.Som muslim er der i det sundhedsfaglige område mange aspekter, jeg skal tage stilling til. Vil jeg fx være organdonor? Hvad er min holdning til abort? Er jeg for eller imod aktiv dødshjælp? [..]
En af verdens mest fremtrædende videnskabsmænd inden for anatomi og embryologi, professor Keith L. Moore, anerkender, at de faser, der beskrives i Koranen i relation til menneskets udvikling, er i overensstemmelse med nutidens viden. For mig personligt er der ingen modstrid mellem videnskab og religion, men religion kan faktisk vejlede videnskaben ved at føje åbenbaringer til nogle af de traditionelle tilgange.

Af den grund kan beskrivelserne af menneskefosteret i Koranen ikke være bygget på videnskabelig viden i det 7. århundrede.Hvor kom den så fra?

Videnskabeligt mirakel

Dick Erixons blogg drog in 90.000 på fem dagar
Bloggaren Dick Erixons vädjan till läsarna om ekonomiskt stöd till bloggandet visade sig vara en succé. På fem dagar har hans läsare skänkt 90.741 kronor. Därmed har Dick Erixons anhängare både säkrat bloggens fortlevande och skrivit historia i den svenska bloggosfären.

Dagens Media

Erixon formidler også idag denne femragende artikel af Robert D Kaplan:

Foreign Policy: Munich Versus Vietnam

"At the moment, the Vietnam analogy has the upper-hand. But don't count Munich out."

Pim Fortuyn - idag for fem år siden
"Europas højreekstremister har fået sin første martyr" skrev Aftonbladets Lena Mellin. DR kaldte hende for nylig "en af Sveriges ledende kommentatorer". Ak ja, Gud bedre det. Jeg glæder mig over at DR kun i egen indbildning er en "ledende TV kanal" :

Pim Fortuyn, murdered five years ago today, took on conventions to bring about change. Long before radical Islam was on the radar, Fortuyn had defined it, written a book about it and pointed to the need to confront it.
by Pieter Dorsman , Pajamas Media


Moderate and Radical Muslims: the Confused PBS
foto © Snaphanen - Sifaoui
The Public Broadcasting Service (PBS) doesn't want Americans to learn of radical Islam's war against moderate Muslims, such as Danish Member of Parliament Naser Khader, who are trying to reform and transport to the 21st century a faith born (and for a great many, stuck) in the 7th century."If [MP Khader] becomes the Minister of Foreigners or Integration, why don't we send out two guys to blow up him and his ministry," Danish Imam Ahmed Akkari said while being secretly taped by France 2 journalist Mohamed Sifaoui in March 2006. Once exposed, the 29-year-old Akkari denied his threat, but later claimed on tape, "It was a joke. I was joking." But Khader speaks Arabic, and it was no joke. American Thinker

American Thinker

Indvandrernes erhvervsfrekvens
er stadig og netop i denne tid, elendig og kun marginelt forbedret. Man må formode det er en blanding af vilje og evne. Jelvedismen koster mange, mange penge på helt ubestemt tid. Det er portrættet af en fiasko og en dumhed, der burde koste de ansvarlige langt mere end tab af regeringsmagten og at de Radikale luskefise nok skal ned og kysse spærregrænsen. (Atinget dk.)
Langt igen
Mens erhvervsfrekvensen for ikke-vestlige indvandrere i de tre største byer således ligger mellem 49,6 og 53,4 procent for indvandrere og mellem 55,7 og 64,2 for efterkommere, er erhvervsfrekvensen for etniske danskere oppe på 78,3 procent på landsplan.
Trods de sidste års stærkt stigende beskæftigelse har ikke-vestlige indvandrere og efterkommere dermed stadig et stort efterslæb for at nå op på det danske beskæftigelsesniveau.
Beskæftigesesfrekvens for ikke-vestlige indvandrere (16-66 år):

København:2004: 44,7
2005: 45,5
2006: 47,6
Århus:2004: 38,9
2005: 38,8
2006: 41,7
Odense:2004: 36,6
2005: 37,7
2006: 40,4
Beskæftigelsesfrekvens for ikke-vestlige
efterkommere (16-66 år):

København:2004: 57,2
2005: 58,8
2006: 60,3
Århus:2004: 49,3
2005: 52,4
2006: 55,5
Odense:2004: 47,1
2005: 47,1
2006: 50,7


Skiftetid
Khader, Samuelsen, Reintoft, Høxbro - who´s next ? Jeg kan i øjeblikket ikke se andre fordele ved at nyt CD eller KrF, end at det vil pege på Fogh og ikke Thorning:
Anonymt vidne 1 : "Han sang det til mig, den havde borgerlige undertoner."
Anonymt vidne 2: "Han spiste shawarma og pludselig skreg han: "Marianne er uren!", hvorefter han brød ud i en underlig sang."

BT: Khader forlader R

Burkalisten vokser
Som årvågne politiske iagttagere for længst havde gættet, var Asmaa Abdol-Hamids indpakning kun begyndelsen på et nyt socialistisk fremstød. I anledning af diskussionen om den burka-klædte plejemor fra Odense er Enheds listen atter trådt i karakter som de undertryktes værner. Det kan godt være, at Bendt Bendtsen og Anders Fogh Rasmussen ikke bryder sig om totalindpakkede kvinder, men i Enhedslisten er det slet ikke noget problem, meddeler folketingsmedlem Frank Aaen, som i det hele taget aldrig har haft problemer med noget, der lugtede af diktatur. Til Nyhedsavisen siger den gamle stalinist, at burka-klædte kvinder skal være velkomne både som medlemmer og som folketingskandidater. Han anser det dog ikke sandsynligt, at de skulle blive opstillet, men man skal aldrig sige aldrig.
For få år siden var der heller ikke mange, der ville have spået, at sultens slavehær ville lade sig repræsentere af den yndige islamist Asmaa. Groft sagt forudser tværtimod, at Aaens forstående holdning vil animere adskillige kvinder til at tage teltet over hovedet og prøve lykken på den yderste venstrefløj - eller at deres ejere vil sørge for at melde dem til.
Lars Hedegaard, Berlingske Tidende (foto: Asmaa taler sammen med Abu Laban mod Israel for Hizbollahs lynkrig, Christiansborg sommeren 2006, © Snaphanen)

Kirken er perfekt for psykopater
ganske interessant, og jeg tror roligt man kan udvide psykopaternes dominansområde over de bløde værdier til en hel del andre felter, søde og rare socialrådgivere f.eks. for slet ikke at tale om politik eller projiceret op: det Sverige der sidste år lod sig gatechrashe af 96.800 udlændinge. Ikke at jeg vil påstå at de alle er psykopater, men viljen er et fællestræk og den gør udslaget overfor blødhed og tossegodhed:
Kirker er et slaraffenland for psykopater. Her tilgiver man og glider af på konflikter. Imens får psykopater frit løb til at manipulere og ødelægge.
Næstekærlighed og tilgivelse baner vejen for at pæne psykopater kan spille deres spil i landets kirker, skriver Kristeligt Dagblad.
Folk tilgiver, viger tilbage for konflikter, prøver at være næstekærlige og imens kan præsten, menighedsrådsformanden og organisten med de psykopatiske træk i fred og ro spille sit magtspil.
Avisen.dk

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net