fredag, juni 08, 2007

Sjældent syn

uhyre sjældent i cykelbyen København, faktisk. Men det skulle jo også virke seksuelt ophidsende, forlyder det. Kriger-profeten cyklede ikke og havde næppe gjort det om han så havde haft en sand-gående mountain-bike. Kvinden her cykler i 26 graders varme (!).... (foto Snaphanen , klik)
Allerød postens skræk

Jeg kom ved et tlfælde over foreningen Dansk Kulturs folder, som ikke fandt nåde for postbudet i Allerød. Den handler udelukkende om "den euro-mediterrane-proces" - Barcelona-erklæringen, og ser man bort fra forsiden, som muligvis kan støde et følsomt postbud, er der intet somhelst politisk "ekstremt" i indholdet. Jeg, der ikke er medlem af meget andet end Dansk Cyklistforbund, må vel imødese at jeg i fremtiden ikke modtager deres blad "Cyklisten" med posten. Så henter jeg det selv ! Kommer Enhedslistens valgmateriale så heller ikke længere? (fotos © Snaphanen, klik og læs.)

"Fascismens återkomst"
Hvem er "voldelig populist"? I Sverige er der et automatsvar på det. Kvalificeret debat ? :

"I den [antologin Brunt! ] skriver redaktörerna Mats Deland och Charles Westin om fascismens återkomst och delar in Europa i två sfärer. En där högerpopulistiska partier blivit accepterade inslag i offentligheten (Danmark, Frankrike, Italien). En där extremhögern hållit sig mer dold och tagit sig uttryck i handfasta våldsdåd mot invandrare, homosexuella och vänsteraktivister (Tyskland, Storbritannien, Sverige). Frågan är om Sverige med Sverigedemokraterna är på väg att ta steget från den ena sfären till den andra? Eller om vi i slutänden kommer att stå där med en fot i varje sfär. Ett högerpopulistiskt parti i riksdagen, och fortsatta högerextrema våldsdåd."
Förvanskad vision
Tävla inte om vem är mest blågul


Nørrebro - a loosing battle
jeg overlader trygt integrationen og projektmageriet til dem der har stemt for og troet på elendigheden. Det må lige være noget for sysselløse Radikale og Enhedslistefolk. Dem der ikke er flyttet . Her skal friske kræfte til. Count me out! Ikke engang den daværende SR-regerings trofaste støtter, hæfter solidarisk for dens skrivebordsfantasier. Hvorfor skulle jeg så ? Vi der har advaret, skrevet imod det offenligt og mistet venner og de pludrende klassers sociale agtelse ? Næh, tak, de kastanjer har en navneseddel på sig, og det er ikke min.


Konfliktmægling rettet mod bydelens unge.
En styregruppe skulle udarbejde en handleplan for, hvordan man håndterer de utilpassede unge.
En aktionsgruppe bestående af idrætklubber, frivillige
netværk og erhvervsfolk blev forpligtet til at reagere på konkrete problemer.
SSP-ledergruppen skulle udsende bekymringsbreve til forældre, hvis børn skabte problemer i området.
Klubberne og lokalcentrene skulle arbejde tættere sammen.
Skolerne skulle udvikle »rummelighed«.
Opsøgende gadeteams.


Projektet blev skudt i gang tilbage i 2004, efter at en ung italiensk turist rendte ind i et par knivstikkende unge, som tog hans liv.
Og i dag er kriminaliteten ikke faldet, faktisk tværtimod. I 2003 stod cirka 60 forskellige personer bag 80 forbrydelser af forskellig karakter på Indre Nørrebro. I 2006 var personantallet det samme, men forbrydelserne var steget til 110 om året.
Uro og kriminalitet plager stadig Nørrebro

Knud Brix’ feriefond…
er oppe på Kr. 10.083,01 på kun to døgn. Penge Nyhedsavisen kunne bruge, men næppe får.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net