torsdag, juni 14, 2007

Sild (Sylt ) - et tysk Tivoli

tidligere dansk ø, 35 km lang, 21.600 indyggere. Trods overvældende dansk majoritet i 1920 (ligesom Flensborg), sørgede de Radikales aldrig svigtende fædrelandkærlighed for, at den ikke kom hjem til Danmark. Hvis nogen tror, at nutidens Radikale bare har et momentant "hjärnsläpp", så må de studere Nomos´ "100 års Radikal historie " (en del er online). Har partiet ikke andre kvaliteter, er de i al fald konsekvente i deres svigt.. (fotos ©Snaphanen, klik f. helskærm!)
» Dem og os «
ja, naturligvis, god morgen og velkommen til virkeligheden ! :
Indvandrernævninge diskriminerer hvide i britiske retssale. Og omvendt: Hvide dømmer farvede hårdere, viser rapport fra det britiske justitsministerium.

Derfor er de mildere stemt over for andre afrikanere eller asiater, der sidder på anklagebænkene. Til gengæld går de ofte ind for hårdere straffe til hvide tiltalte, viser en undersøgelse, der er lavet for det engelske justitsministerium.
Britiske nævninge mildere stemt over for 'deres egne'
Ramadan-fup
“Et verdsligt samfund har verdslige love, som mennesker aftaler med hinanden og ophæver efter behov. Koranen og Hadith foreskriver guddommeligt begrundede love for samfundet, som ligger uden for menneskelig kontrol. Så længe Koranen anses for ufejlbarlig, hvad Ramadan tydeligvis ikke anfægter, står dette princip fast, og al Ramadans tale om reformation er det rene fup.Så for fremtiden var det måske en ide for Michael Jarlner, Politikens repræsentant i debatpanelet, at møde op til den slags debatmøder med lidt mere kontant viden og grundigt forberedte spørgsmål i bagagen. Det var en ynk at høre på Jarlners smiskende kommentarer til Ramadan.”
Af Kirsten Sarauw, Cand.theol. Uddrag fra Politiken 13 juni 2007
Guddommelige love: Ramadans ‘reformation’ af islam er fup
Beskriv islam
Det kan gøres kort. Islam er en samfundsform helt uden for pædagogisk rækkevidde, som ikke er i stand til at producere andet end religiøse diktatorer, flygtninge og blodige borgerkrige
Poul Erik Andersen, JP
Politikens svenske PK´it
jeg har af og til tænkt at skrive mod hendes formidling af svensk stof, men bloggere har sjældent tid til at skrive i avisen også. Jeg har ikke skrevet siden en kronik i 2004, tror jeg nok. Forleden var jeg hos min læge - i anden anledning - og han spurgte til mit velbefindende fordi han ikke længe havde set mit navn i avisen. Han var oprigtigt bekymret :-) Nå, denne artikel er næppe myntet på mig, men Ohlsson og Guillou står for formidlingern af Sverige i Danmark. Og så den alternative, det er Niels Lillelund - JP og Frede Vestergaard- WA (og Karen -Jespersen)

Många danskar har luddiga begrepp om hur Sverige fungerar och fördomarna är många. Detta vill journalisterna Kristina Olsson och Eja Nilsson råda bot på med boken ”Turen går till Sydsverige”.
– Många danskar tar bara motorvägen upp till sina ödetorp i Småland. De har ingen aning om hur Sverige egentligen är och har knappt pratat med en svensk, säger Kristina Olsson.”Oerhört mycket fördomar” Kristina Olsson, själv halvdansk och korrespondent för Politiken, målar upp en krass bild av verkligheten. – Danskar har oerhört mycket fördomar om svenskar. Framförallt det här med att vi är så tillknäppta och tråkiga. Jag tror det har med den danska självbilden att göra – om vi är tråkiga så är ju de desto roligare, säger hon.
Hon vill få bort danskars fördomar

"Dansk Folkeparti skadar Danmarks ekonomi"
mens resten af pressen ignorerer DF, tordner Nytt från Øresund mod Søren Espersen. "Arbejdskraft" - Undskyld, var det ikke i hundredetusindevis af tilvandrede sociale klienter sociale under en kommende lavkonjunktur , det drejede sig ? DF taler i vest og de der overhovedet svarer, taler i øst.

Øresundsinstituttet varnar i ett utspel för att Dansk Folkeparti skadar sitt lands ekonomi när partiet vill riva upp den fria rörligheten i Norden för att hindra svenska medborgare att bosätta sig i Danmark och ta emot socialt bistånd.
Dansk Folkeparti hävdade i ett utspel i tisdagens Politiken att det svenska välfärdssystemet är på väg att rasa samman under trycket av en allt för generös invandringspolitik och att Danmark därför snart står inför en invasion av svenska medborgare.
- Svensk ekonomi är i utmärkt form och en av Europas starkaste. I år och de närmaste åren förväntas en mycket starkare tillväxt än i Danmark. Det blir kamp om arbetskraften framöver och dessvärre visar Dansk Folkeparti med sitt utspel att partiet inte önskar utländsk arbetskraft. Inget land har någonsin vunnit på att isolera sig, men det verkar inte som om Dansk Folkeparti förstår hur den globala ekonomin fungerar, skriver Øresundsinstituttets direktör Anders Olshov i ett pressmeddelande.
Även Per Ørum Jørgensen, medlem i Nordiska rådet för Konservative, avvisar Dansk Folkepartis utspel och pekar på att många danskar i dag bor i Sverige, men arbetar i Danmark. (NFÖ)


ja, men mange flere svenskere bor i Sverige og arbejder i Danmark - 20.000 . "Nytt från Öresund ägs och drivs av Rapidus AB", hvad der ikke gør en meget klogere på hvem de er. Og hvem er Øresundsinstituttet, der så heftigt forsvarer svensk fremmedpolitik ? "Et uafhængigt institut for analyse og debat" - javel, ja......................
Nytt från Øresund

NETHERLANDS: PARLIAMENT BACKS AMNESTY FOR 30,000 IMMIGRANTS
In a political U-turn, the Dutch parliament has approved residence permits for 30,000 immigrants who applied for and failed to get asylum before 2001.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net