lørdag, juni 09, 2007

Sommerkøretøjerne

er trukket af stalden. 28-30 grader i København. fotos© Snaphanen, klik

Kom til Sverige, min far

så skal du se nationalister. som taget ud af "Den Enfoldige Morder". Politiske analfabeter marcherer. At et land avler sådanne, når det ikke behøver gøre det, det er noget af fascinationen. De er som kuk-uret, frugten af århundreder med fred.


Mediene viktig for fremme av multikultura- lismen

FN- bekymring for at fungerende stater ikke længere vil aftage ikke fungerendes fødselsoverskud:
I går møttes rundt 100 redaktører og journalister fra hele verden i Oslo for å delta på en internasjonal konferanse om medier og globalisering. FNs spesialutsending for overvåkning av rasisme og fremmedfrykt, Dodou Diene (bildet), innledet konferansen med å henstille mediene om aktivt å gå inn for å skape et multikulturelt samfunn. Han uttrykte bekymring for at demokratiske prosesser kan føre til at innvandringsrestriktive partier kommer til makten.FN’s spesialutsending for overvåkning av rasisme og fremmedfrykt, Dodou Diene, sa helt åpent at mener journalister og mediekanaler bør bidra aktivt for å skape et multikulturelt samfunn. Mediene skal ikke bare rapportere hva som skjer, de bør også bevisst promotere anerkjennelse, forståelse og aksept for kulturelt og religiøst mangfold i samfunnet, hevdet han.

Jens Thomas Anfindsen

En nysvensk soldat

hvem ved, måske skal vore Jens´er møde hende i en uvis fremtid. Klik og se foto.

Shatila, 23: Visst har det varit jobbigt
Shatila Salami, 23, gör värnplikt med sjal.

– En tjej med huvudduk i försvaret måste ha självförtroende, säger hon. Om fjorton dagar muckar hon från FÌ´1;17 i Kallinge.
Shatila Salami från Malmö berättar i Värnpliktsnytt att det från början var mycket tisslande och tasslande i matsalen. Jag hörde folk som sa: ”Ska hon vara med i min grupp hoppar jag av”. Men jag struntade i det, även om jag kokade inombords. – Visst har det varit jobbigt, men jag kan inte klaga. Det är jag själv som valt det, säger hon till tidningen. Shatila vill bli polis och gör värnplikten som bevakningssoldat. Nästa steg före Polishögskolan blir Kosovo. I alla fall har hon sökt utlandstjänst där. – Det är nog tuffare i Kosovo, säger hon till Värnpliktsnytt.
Men om jag hamnar i det läget att en fiende drar av mig sjalen och jag måste välja mellan sjal och liv, då kämpar jag för livet. Det säger min religion.

Flygsoldat med rätt att bära sjal

Pointsystemer og poesi

»Hvor mange ved egentlig, at hvis Einstein idag ville prøve at komme ind i USA, så ville han blive tvunget til at stå i kø med argentinske blikkenslagere og taiwanesiske revisorer for at kvalificere sig ifølge det nye pointsystem, som giver point for ting som engelskkundskaber og en troværdig arbejdspålidelighed? Det var godt, at Albert var offentlig ansat i patentvæsenet, og at rengøring ikke var en del af point-systemet«.
Kommentator Charles Krauthammer klager over det nye amerikanske immigrationssystem, der ikke tilgodeser de unikke ansøgere. (Berlingske)

» På en måde var tiden under kommunismen fordelagtig ; når man i hverdagen var tvunget til at tale tvetydigt, i allusioner og i kode, så var digtet en form, der på stedet og i al korthed kunne fange en situation og fortælle om den.«
Eva Lipska, polsk digter, WA


"De professionelle"
"Vi har stadig en noget romantisk forestilling om demonstrationer som noget, der udspringer af et politisk vakt folkedybs spontane og ærlige indignation over verdens uretfærdigheder og magthaveres kynisme. Men sandheden er, at i den moderne verden er demonstrationer blevet en profession ligesom så meget andet, og de, der er draget til Rostock af ærligt hjerte og nu har bidraget til at trampe bøndernes marker ned, er blot gidsler i dette professionelle spil. Men for samfundet er disse demonstrationer og forberedelserne mod dem blevet en meget stor udgift. Mit konstruktive forslag skal derfor være, at Danmark på internationalt plan tager initiativ til en demonstrationsreform, således at hvert enkelt individ skal erlægge en afgift på f.eks. 200 Euro, inden vedkommende får adgang til demonstrationsområdet. Det vil være i pagt med professionaliseringen af demonstrationerne. Det vil give mulighed for erstatninger til de borgere, der får ødelagt deres ejendom af de vilde horder, og det vil måske lægge en dæmper på demonstrationsinteressen forud for G8-mødet i Japan næste år og miljøkonferencen i København i 2009."
Claes Kastholm, Berlingske

se også Hatred of the rich is back in fashion, ( Specator, log in, gratis)

En avis for analfabeter
en knippel forretningsidé ! Analfabeterne - skal- TV- ikke- ha -patent -på. De -er -et -voksende- og -betydende- "segment",- som- jo -PISA -fortæller- os. Tidningen Sesam på læse- let sprog skærer verden ud i pap. Det fremgår ikke hvem der finansierer mediekooperativet Fria Tidningar

Integrationsverket gör undersökningar om vad svenskarna tycker om invandring och rasism. Undersökningen kallas för Integrationsbarometern. Nu har den nya undersökningen för år 2007 kommit. Den visar att allt fler svenskar kan tänka sig att rösta på ett rasistiskt parti men att allt färre vill minska invandringen av muslimer.
José Albert Diaz skriver att den ökade rasismen handlar om personer som inte kommer från Europa. Han säger att rasismen beror på dåligt politiskt ledarskap och att ett bra politiskt ledarskap är viktigt för att stoppa rasismen.
Rasism beror på dåliga politiker

"Målsättningen med Fria Tidningar är att skapa alternativ till mainstream-media och lyfta fram frågor som vi anser får för dålig täckning i övrig nyhetsmedia. Det gäller till exempel miljö, djurrätt, genus & hbt, alternativ ekonomi, mångkultur, jämlikhet och global rättvisa. Vi arbetar också med lokal media, lättlästa nyheter och deltagande journalistik. Det är viktigt för demokratin."

og det står der jo også skandaløst for lidt om i svenske aviser. Til gengæld kunne de skrive lidt om, hvordan der ser ud inde i hovedet på over 100 svenske skolepiger, der via nettet lader sig lokke i kanen af en midaldrende, engelsk HIV smittet.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net