mandag, juni 25, 2007

DN - Dagens Nedtoning

"En fordobling af aborttallet på kun 10 år" skriver DN - det er jo noget der vil noget. "Väsentligt vetande saknas" siger Kristina Gemzell, professor på Karolinska institutet "Aborterna bland unga kvinnor skjuter i höjden. Sedan 1995 har tonårsaborterna ökat med 50 procent. Forskare skyller på förändrade attityder till sex och preventivmedel, samt en försämrad skolundervisning." Så giver avisen sig ud i en lang gang lyrik, der meget godt illustrerer hvorfor den er nordens mest kedelige beskæftigelsesprojekt for ellers uanbringelige eventyrfortællere. Sportsredaktionen måske lige undtaget.
Væsentlig viden haves:
Den danske Sundhedsstyrelse: Indvandrerkvinders aborttal er det dobbelte af indfødtes. Som bekendt er det myldret det ind med tredjeverdens-kvinder i Sverige på de ti år.
Her blev man lidt klogere i en fart. Og så forlader vi DN. Vi ses måske igen om et par måneder. Antagelig ikke.

Må Henryk Broder ikke få en fatwa?
nu han indstilles til den fine Ludwig Börne pris i Tyskland ? Broder har iøvrigt ikke noget imod at Køln får en stormoské - han vil bare for hver tysk moské kræve en kirke i et muslimsk land. Helt rimeligt, synes jeg. Der er bare den hage ved det, at det er muslimer der koloniserer os, ikke omvendt.
En moské for en kirke

"Godt spørgsmål"
som heller ikke jeg kan besvare:
"DET ER ikke til at afgøre, om det er, fordi man er ubegavet, at man bliver medlem af Det Radikale Venstre, eller om man bliver ubegavet af at være det?"
Hans Hauge

Tjoh, mon ikke?
Anwar Ibrahim: EU ‘no’ to Turkey will be perceived as ‘no’ to Islam
Former Deputy Prime Minister of Malaysia Anwar Ibrahim, an inspirational figure for many Muslims in Southeast Asia, said a possible rejection of Turkey's bid to join the EU will be perceived by Muslims all over the world as a "no" to Islam.
Zaman

Det begynder i det små
"bråk" hedder det på svensk, ikke "etniske stridiheder", hvad det er. stort set hver weekend:
Brukte kniver og slagvåpen
Åtte menn ble såret, og fire av dem ble knivstukket i lørdagens gjengoppgjør på Åkra.
Politiet frykter nye voldsepisoder.

Täppas Fogelberg vs Peter Wahlbäck om invandringspolitik
ak ja, Fogelberg er SR´s alibi for en fri debat. En lille, speciel perversitet for os andre, de dage der er rigeligt med humør at give af........Rigtige personligheder, Lennart Hyland og Lasse Lasse Holmkvist får vi jo alligevel aldrig igen. Man må lade sig nøje: (nyd kommentarerne på You Tube!)

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net